Openingsuren

Maandag 12/06 Na afspraak
Dinsdag 06/06 Na afspraak
Woensdag 07/06 Na afspraak
Donderdag 08/06 13:30 - 18:00
Vrijdag 09/06 13:30 - 18:00
Zaterdag 10/06 10:00 - 16:00
Zondag 11/06 Na afspraak

Info

B-made

Bij B-made kan je terecht voor baby- en kinderkleding, allemaal handgemaakt. Je vindt er ook accessoires, fopspenen, kniekousen, verzorginsproducten,... Je kan langskomen in de winkel in Blauberg of bestellen via de webshop
 

Webshop 

Sinds corona is het online shoppen veel populairder geworden, bij B-made kan je ook gewoon vanuit je zetel bestellen. Op de webshop kan je alle stoffen vinden waaruit je iets kan laten maken. Een speciaal verzoekje? Stuur ze gerust een mailtje en ze gaan samen met jou aan de slag!
 

Winkel

Op de Averbodesesteenweg 56 te Blauberg vind je de winkel van B-made. In het gezellige winkeltje kan je heel wat handgemaakte baby- en kinderkleding terugvinden, maar ook kniekousen om je outfit af te maken. Nog op zoek naar een zonnebril voor deze zomer? Ga dan zeker eens kijken bij B-made want ze hebben maar liefst 10 verschillende kleuren! 
 

Preloved kinderkleding

Sinds kort kan je ook preloved (tweedehands) kinderkleding vinden bij B-made, zowel in de winkel als op de webshop.
 

Het verhaal achter B-made

Wat begon als een hobby, draaide voor Britt al snel uit tot haar beroep. Ze startte met het maken van kleding voor haar nichtjes en neefjes en kreeg veel vraag achter de kleding die ze maakte. Eerst verkopen via instagram, daarna een webshop. En toen kwam de grote stap. B-made bestond nog geen jaar of de winkel in Blauberg opende zijn deuren. Een heel avontuur voor iemand van toen nog 18 jaar.  Toen B-made opgericht werd studeerde Britt nog marketing, maar dat was niet meer combineerbaar met het naaien. Ze besliste om te stoppen met haar studies en om halftijds te gaan werken in combinatie met B-made. 
 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van B-made

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je B-made een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond