Dierenarts Els Lambrechts

Spreekuren

Maandag 17/12 Na afspraak
Dinsdag 17/12 Na afspraak
Woensdag 17/12 Na afspraak
Donderdag 17/12 Na afspraak
Vrijdag 17/12 Na afspraak
Zaterdag 17/12 08:00 - 12:00
Zondag 16/12 Gesloten
Zaterdagvoormiddag na afspraak

Foto’s

Info

Dierenarts Els Lambrechts, gevestigd In Houtvenne, een deelgemeente van Hulshout, staat in voor de optimale verzorging van uw gezelschapsdier. Zowel honden, katten, knaagdieren en vogels kunnen hier terecht.

Is uw huisdier ziek? Dan is het het makkelijkste om een afspraak te maken. Voor noodgevallen kan u ook steeds bellen of gewoon langskomen.

Dierenarts Els Lambrechts beschikt over de modernste behandeltechnieken en biedt de mogelijkheid om uw huisdier er te laten hospitaliseren.
 

Algemene geneeskunde kleine huisdieren

Uw huisdier is uw beste vriend. U draagt dan ook veel zorg voor uw dier en wil de best mogelijke verzorging bij complexe situaties. . Is uw huisdier ziek? De dierenarts te Hulshout zorgt voor een optimale verzorgen zodat uw dier snel beter is. Dierenarts Els Lambrechts is zeer begaan met uw huisdier en gaat bij ieder dier voor een persoonlijke en verfijnde aanpak.
 

Chirurgie en hospitalisatie

Moet uw huisdier een operatie ondergaan? Dierenarts Els Lambrechts is gespecialiseerd in chirurgie bij kleine huisdieren.

Moet uw huisdier gehospitaliseerd worden om na een operatie optimaal te kunnen herstellen? Geen probleem. Dierenarts Els Lambrechts beschikt over alle nodige faciliteiten om uw huisdier dag en nacht in alle comfort in de praktijk te laten verblijven.

Bent u dus op zoek naar een dierenarts in de buurt van Hulshout? Bij Dierenarts Els Lambrechts is uw huisdier in goede handen.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Dierenarts Els Lambrechts 2018

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Dierenarts Els Lambrechts als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden