Openingsuren

Maandag 22/04 Gesloten
Dinsdag 23/04 09:00 - 12:0013:00 - 19:00
Woensdag 17/04 09:00 - 12:0013:00 - 19:00
Donderdag 18/04 09:00 - 12:0013:00 - 19:00
Vrijdag 19/04 09:00 - 12:0013:00 - 19:00
Zaterdag 20/04 09:00 - 12:0013:00 - 15:00
Zondag 21/04 Gesloten

Foto’s

Info

Schoonheidssalon Finesse: de perfecte lichaamsverzorging

Iedereen ziet er graag mooi en fris uit. De persoon bij uitstek die je daarbij kan helpen is Nancy Van Den Bruel. Als kind wist ze al dat haar passie lag bij het verzorgen en in de watten leggen van anderen. In 1987 startte ze dan ook met haar eigen schoonheidssalon Finesse, gelegen in het hartje van Hulshout en voorzien van een ruime parking. Ondertussen helpt Nancy je al meer dan 35 jaar met de meest uiteenlopende behandelingen. Welke schoonheidsbehandeling je ook kiest, ze zorgt ervoor dat je weer stralend voor de dag komt. Je komt terecht in een oase van rust, een plaats waar je op en top vrouw kunt zijn. Professionele behandelingen en complete relaxatie gaan hand in hand bij Nancy, zodat je fris en herboren van haar behandelingstafel kunt opstaan. 
 

Sothys Paris: de ideale verzorging voor je huid. 

Sothys is de Griekste term voor de naam die de oude Egyptenaren gaven aan een zeer heldere ster. Ze straalde zo fel aan de hemel dat ze aanzien werd als een prachtig juweel. Zoals het in veel mythologieën gaat, werd haar aanschijn de bron van een passioneel verhaal, waarbij Sothys uiteindelijk als godin werd verheven. Het geheim van Sothys was simpel: ze zou zich voor eeuwig inzetten voor het in stand houden van het geluk en de schoonheid van de vrouw. 

Een gepaste naam dus voor een van de favoriete merken die Nancy gebruikt bij haar behandelingen. De producten van Sothys zijn over de hele wereld gekend en worden dankzij het intensief onderzoek naar de samenstelling ervan voor een prestigieus karakter. Sothys heeft een enorm aanbod aan verzorgende, stimulerende, ontgiftende en verjongende producten voor ieder huidtype. Na een behandeling in schoonheidssalon Finesse kun je blijven genieten, want bij Nancy kun je terecht voor de juiste adviezen en zo de perfecte producten van Sothys bij haar kopen om je huid ook thuis in topvorm te houden.
 

De beste gelaatsbehandeling voor iedere huid

Bij schoonheidssalon Finesse is ieder huidtype welkom. Een gemakkelijke huid kan al snel voldoende hebben met een klassieke gelaatsverzorging. Hierbij ondergaat je gezicht een intensieve reiniging en hydratering, aangevuld met een ontspannende massage met een frisse huid als resultaat. Je zult zelf voelen dat je gezicht zachter en strakker aanvoelt. Naast de standaard gelaatsbehandelingen kan er ook gekozen worden voor specifieke seizoensbehandelingen. Hierbij wordt de verzorging aangepast aan de streken van de natuur, zodat je huid op elk moment van het jaar om kan met de weersomstandigheden. 

Ook als je kampt met een probleemhuid heeft Nancy oplossingen voor je gelaat. Veel mensen hebben last van acne, jeuk, roodheid, eczeem, … en die zijn moeilijker te behandelen als de verzorging niet is afgestemd op je huidtype. Daarom wordt er in schoonheidssalon Finesse een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd om een dieper inzicht te krijgen in de situatie van je houdt. Vervolgens wordt er een individueel behandelplan opgesteld om je huidproblemen te verminderen en verzachten. 
 

Wimpers en wenkbrauwen: de sleutel tot stralende ogen. 

Je gelaatsuitdrukking wordt in grote mate bepaald door je wimpers en wenkbrauwen. De ideale wimpers kunnen je ogen letterlijk in de kijker zetten. Je wenkbrauwen zijn dan weer vaak verantwoordelijk voor de persoonlijkheid die je uitstraalt. De perfecte verzorging van je wimpers en wenkbrauwen kunnen er voor zorgen dat mensen net wat meer gaan smelten wanneer ze je in de ogen kijken. 

De meest gekende behandeling is het verven van je wimpers en wenkbrauwen. Hierbij wordt er gekozen van tinten bruin tot zwart, afhankelijk van de uitstraling die je verkiest. Er wordt heel secuur te werk gegaan, waarbij je haartjes worden gekleurd vanaf het begin van de huid tot aan de puntjes. Je kunt echter ook kiezen voor een wimperlifting of wenkbrauwlifting. Zoals de naam doet vermoeden, zorgt deze behandeling ervoor dat je haren lichtjes omhoog zullen krullen en op die manier op hun plaats blijven. Het effect is onmiddellijk zichtbaar na de eerste behandeling en maakt mascara en wenkbrauwpotloden overbodig. Ook voor een professionele kleuring van de wenkbrauwen met Henna kun je bij Nancy terecht. Bij de zogenaamde “Henna Brows” worden niet alleen de haartjes, maar ook de huid geverfd. Hierbij gaan je wenkbrauwen nog voller lijken en kunnen de haartjes er zelfs langer uitzien. Henna is in tegenstelling tot veel andere verzorgingsproducten een volledig natuurlijk product dat beter geschikt kan zijn voor mensen die allergisch zijn voor chemisch samengestelde wenkbrauwverf. Je wenkbrauwen kunnen ervoor ook geëpileerd worden, een ontharingsmethode waarbij de haartjes met de volledige haarwortel worden verwijderd. Je haartjes zullen hierdoor minder snel terug gaan groeien waardoor je langer verzekerd bent van perfect gevormde wenkbrauwen. 
 

Pedicure en manicure

Ook je handen en voeten krijgen best wel wat te verduren en kunnen dus best ook regelmatig eens onder handen genomen worden met een aangepaste verzorging. Het vijlen van je nagels naar de ideale vorm, nagelriemen bijwerken, eelt verwijderen ... Nancy zorgt er voor dat je handen en voeten weer in topvorm zijn én ook zo aanvoelen. Heb je een speciale gelegenheid op de agenda staan of wil je gewoon nog wat opgesmukter voor de dag komen, dan kun je in schoonheidssalon Finesse ook je nagels laten lakken. Heb je van nature niet zo’n stevige nagels, dan kan er gezorgd worden voor gelnagels. Tiptop in orde tot aan de tippen van je tenen, een van de specialiteiten van het salon. 
 

Permanente make-up

Ook al zijn je wimpers, wenkbrauwen en nagels ondertussen aan de nodige zorg onderworpen, je zit verliest nog steeds een aanzienlijk deel van je ochtend met het aanbrengen van je make-up (en ’s avonds weer met het verwijderen ervan). Permanente make-up is niet definitief, maar kan er wel voor zorgen dat je gerust kunt zijn voor de komende jaren. In tegenstelling tot gewone make-up waarbij de kleuren op de huid worden aangebracht, wordt bij permanente make-up het pigment door middel van haarfijne naaldjes in de lederhuid gebracht. Dit maakt permanente make-up volledig waterproof en kleurvast, waardoor je probleemloos kan zwemmen, sporten … en je stralende gezicht te allen tijde behouden blijft. Na enkele jaren gaat deze behandeling vervagen, afhankelijk van het huidtype. Gemiddeld kun je wel twee tot vijf jaar plezier hebben van je behandeling. 
 

Striphars en DIM kousen: De benen maken de vrouw

Bij schoonheidssalon Finesse worden oksels, bovenlip, bikinilijn en je volledige benen onthaard met behulp van striphars. Met speciale rollers wordt de hars op de huid aangebracht en met een strip er weer afgehaald. Deze methode is het meest efficiënt, zeker wanneer je te maken hebt met dikke, stugge haren en stoppels. Toch nog wat onzeker over de look van je benen? Wees op-en-top vrouw met de panty’s en kousen van het merk DIM. Ze staan gekend om hun kwaliteit en zorgen ervoor dat je comfortabel doch stijlvol je benen kunt showen. Er is een uitgebreid gamma in Salon Finesse, dus Nancy begeleidt je graag naar de ideale keuze.

 

Een afspraak maken bij Schoonheidssalon Finesse kan heel gemakkelijk via telefoon of e-mail. Reserveer nu en leg meteen jouw verwenmoment vast.

Ligging en routebeschrijving