Isabelle Schoonheidsinstituut

Openingsuren

Maandag 02/10 Na afspraak
Dinsdag 03/10 Na afspraak
Woensdag 27/09 Na afspraak
Donderdag 28/09 Na afspraak
Vrijdag 29/09 Na afspraak
Zaterdag 30/09 Na afspraak
Zondag 01/10 Gesloten

Info

Bij Isabelle Schoonheidsinstituut kan u sinds 2003 terecht voor alle verzorgingen in een gezellige en ontspannen sfeer. In Lede en omstreken ben ik al langer gekend wegens mijn motivatie en passie voor mijn werk.


Soorten verzorging

Er is meer dan één soort verzorging en zoals gezegd kan u bij mij terecht voor alle verzorgingen. Zo ben ik gespecialiseerd in gelaatsverzorgingen, manicure, pedicure, ontharingen, maquillages en nog veel meer waarmee u zich beter dan ooit te voren zult voelen.


Zonnebank

Voor een mooi kleurtje kan u een afspraak maken bij Isabelle Schoonheidsinstituut. Met 38 snelbruinlampen ziet u razendsnel bruin en heeft u dat mooie bruine kleurtje wat u zo mooi vindt. Dit kan per beurt betaald worden, maar ook kan u een voordeliger abonnement nemen hiervoor. Vraag gerust meer informatie tijdens uw bezoek.


Beste verzorgingsproducten

Voor uw gelaat, lichaam en make-up gebruik ik producten van de beste kwaliteit. Omdat ik wil dat het resultaat u bekoort en langdurig blijft, maak ik daarom gebruik van Lisine Epstein, een merk dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Speciaal voor de voeten maak ik gebruik van Gehwol, één van de beste voetcrèmes op de markt.


Cadeautjes voor hem of haar

Dit schoonheidsinstituut heeft tal van enkele extra’s. Zo is er een ruime keuze uit parfums voor zowel mannen als vrouwen samen met bijpassende producten en geschenkkoffertjes. Trendy fantasiejuwelen, heerlijk geurende badproducten en voor de kinderen douchegels, badmousses of zeepjes. Fijne geschenken voor ieders budget.
 
Indien u vragen heeft mag u mij gerust contacteren via mijn mailadres of telefoonnummer. Ik zal u met plezier verder helpen en de nodige uitleg geven die u wenst. Het is namelijk belangrijk dat al mijn klanten gelukkig vertrekken. Blijf zeker op de hoogte van de maandelijkse promoties, acties of nieuwe verzorgingen van Isabelle Schoonheidsinstituut. Deze wil u zeker en vast niet missen!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Isabelle Schoonheidsinstituut een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond