Openingsuren

Maandag 22/04 09:00 - 17:00
Dinsdag 23/04 09:00 - 18:00
Woensdag 17/04 Gesloten
Donderdag 18/04 09:00 - 18:00
Vrijdag 19/04 09:00 - 17:00
Zaterdag 20/04 09:00 - 17:00
Zondag 21/04 10:00 - 14:00

Foto’s

Info

Het Kelderke is een gezellige doe-het-zelf zaak in Hulshout

Wanneer je een bezoek brengt aan doe-het-zelf zaak het Kelderke in Hulshout, zal je omver vallen van verbazing. Ik ben deze zaak 12 jaar geleden gestart en hebben een uitzonderlijk ruim assortiment uitgebouwd waar tuinliefhebbers terecht kunnen voor al hun materialen en benodigdheden. Daarnaast hebben we een gamma van huishoudproducten, keukenmateriaal en schoonheidsproducten.
 

Handgereedschap 

Ben je een echte doe-het-zelver, dan werk je het liefst met handgereedschap van degelijk materiaal. En dat kan je alleen maar kopen bij ons. Wij hebben ons voorzien van gereedschap zodat iedereen zal vinden wat hij/zij zoekt. Van een handzaag tot hamers en van tangen en verfborstels tot allerlei soorten tape. 
 

Tuingereedschap

Een tuin vraag heel wat onderhoudswerk, maak het jezelf gemakkelijk en koop tuingereedschaap bij onze doe-het-zelf zaak in Hulshout. Daar vind je gereedschap dat je nodig hebt voor het tuinonderhoud zoals een onkruidtrekker van Easyweed. 
 

Milieubewust tuinieren

Wij bieden een waaier aan ecologische producten op het gebied van tuinieren. Met het de producten van het merk Ecopur kan jij de bestrijding tegen bladinsecten, mossen en schimmelziekten makkelijk aan. Plant je eigen moestuin dankzij de zaden voor groenten, bloemen, kruiden,... die je hier kunt kopen.
 

Tuin afboordingen en tuindraad

Je tuin voorzien van een goede omheining is geen enkel probleem, breng ons een bezoek en wij helpen je graag verder. Zij hebben tuin afboordingen van Ecolat en tuindraad waarbij jij je tuin makkelijk kunt afmaken. Draadpanelen zijn hier ook beschikbaar. Als finishing touch kan je een tuinkabouter kopen om het extra gezellig te maken.
 

Grasmatten

Heb je geen tijd om je tuin te onderhouden, ga dan voor kunstgras die je makkelijk kunt aankopen. Deze grasmatten zijn van het merk Appolo en verkrijgbaar in verscheidene maten. Je gras zal nog nooit zo een natuurlijke kleur hebben gehad als met het kunstgras van bij Nick. 
 

Bloemen en planten

Wij krijgen regelmatig nieuwe ladingen bloemen binnen die je tuin zullen verrijken van geuren en kleuren. Ze hebben ook bloemen die je kunt vastmaken aan een haak om te hangen aan je terras of aan eender welke ruimte buiten. Ook planten kan je er verkrijgen. 
 

Zwembaden en zwembadproducten

Tijdens de warmere periodes hebben wij zwembaden te koop in verschillende grootte. Wil je een rond zwembad, rechthoekig of een kinderzwembad, Ik help je graag verder in het kiezen van een zwembad op maat van jouw oppervlakte. Ook is het zeer belangrijk om je zwembad te onderhouden met producten. Denk maar aan chloor en vele andere producten. Ook de zandfilters om je zwembad te filteren zijn ideaal om je water langer zuiver te houden. Maak je tuin helemaal af met een leuke parasol. 
 

Airco's en ventilators

Tijdens de zomerperiode zijn we allemaal op zoek naar afkoeling, die kan je vanaf nu makkelijk vinden bij Het Kelderke. Wij hebben een hele resem airco's en ventilators te koop die perfect zullen passen in de ruimte van je woning. Ook mobiele airco's hebben ze in de aanbieding. 
 

Kranen en badkameraccessoires

Ben je bezig met het bouwen of verbouwen van je woning of nood aan een nieuwe kraan, Wij hebben kranen in overvloed. Ook hebben we douchekranen, keukenkranen in verschillende groottes. Zo kan jij zien welke maat het beste past voor jouw douche of gootsteen. Ook toiletborstels + houders, haken en overige badkameraccessoires zijn er beschikbaar.
 

Keukenmateriaal

Niet alleen sanitair, ook voor de keuken zijn we gesteld op het nodige materiaal. Ook afvalbakken, opbergdozen en doosjes van het merk Curver staan te popelen om met jou mee te gaan naar huis. 
 

Huishoudproducten

Hou je woning schoon dankzij het ruim assortiment aan huishoudproducten. Je vindt er alles op één plaats dus hoef jij je ook maar één keer te verplaatsen. Ook emmers, wasbakken, etc zijn te koop bij mij. 
 

Schoonheidsproducten

De dames onder ons kunnen bij deze doe-het-zelf zelfs ook schoonheidsproducten vinden. Het is afgelopen met naar honderd winkels te rijden want hier vind jij alles op één en dezelfde plaats. Verwen jezelf en koop cosmetica bij ons. 
 

Breiwol

Je gelooft het misschien niet, maar toch is het waar. Het Kelderke heeft een groot gamma aan hobbymateriaal in hun assortiment toegevoegd. Het breiwol is te verkrijgen in alle soorten kleuren, waarbij jij een prachtig kledingstuk kunt uit maken. 

Reviews door klanten van Het Kelderke

10 Maarten op 2024-01-15 om 17:53:57
Leuke winkel
9 Kristel op 2023-12-22 om 23:50:45
Doe zo voort.rnGoede service.
9 Carina op 2023-12-22 om 21:17:21
Altijd vriendelijk
9,5 Annemie op 2023-12-22 om 19:50:47
Supervriendelijke bediening en bij alles een degelijke uitleg
9,4 Rita op 2023-12-15 om 12:17:20
Heel vriendelijk!
9,8 Femke op 2023-12-10 om 13:40:17
leuke winkel waar je terecht kan voor bijna alles doe zo voort
9,5 Mario op 2023-12-10 om 13:00:51
Prettige eindejaar

Ligging en routebeschrijving