Het Kelderke

Door de coronamaatregelen zijn wij verplicht te sluiten tot 19/4.

Foto’s

Info

Voor al uw huishoudartikelen en onderhoudsartikelen is er maar één adres in Hulshout: Het Kelderke. Deze buurtwinkel in Hulshout staat steeds tot uw beschikking voor uw dagelijkse inkopen. Bovendien bevat het aanbod ook geschenken, decoratie, speelgoed, tuinartikelen en veel artikelen voor de doe-het-zelver. Indien u vragen heeft of op zoek bent naar een bepaald artikel, helpen ze u graag verder in de winkel.
Vanop straat kan u zich moeilijk voorstellen hoeveel artikelen deze buurtwinkel in Hulshout biedt, maar stap eens binnen en ontdek de vele handige en leuke spulletjes die bovendien nog eens zacht geprijsd zijn.

 

Tuin

Het Kelderke bezit een aardig assortiment voor in de tuin. U kan terecht in deze buurtwinkel voor bloempotten, potgrond, boomschors, poorten, draad, panelen, tuingereedschap, tuinbewatering en perkplanten.

 

Doe-het-zelf

Voor de doe-het-zelver biedt Het Kelderke handgereedschap, gordijnen en benodigdheden, verf en verfbenodigdheden, machinerie, lijmen, trapladders, elektriciteit, tape en bevestigingsmaterialen.

 

Huishouden

Ook voor huishoudmaterialen zit u hier goed. U kan hier terecht voor onderhouds- en verzorgingsproducten, keukenartikels en opbergmaterialen.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo voort!... 9,5 Review door: Wendy
doe zo verder... 9,5 Review door: Benjamin
Een toilet voorzien als er nog g... 9 Review door: Etienne
U bent heel goed bezig... 10 Review door: Rudolf