Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 26/05
Maandag 23/05 09:00 - 17:00
Dinsdag 24/05 09:00 - 18:00
Woensdag 25/05 09:00 - 17:00
Donderdag 26/05 Gesloten (Hemelvaart)
Toon normale openingsuren
Donderdag 26/05 09:00 - 18:00
Vrijdag 27/05 09:00 - 17:00
Zaterdag 21/05 09:00 - 17:00
Zondag 22/05 10:00 - 14:00

Info

Het Kelderke is een gezellige doe-het-zelf zaak in Hulshout

Wanneer je een bezoek brengt aan doe-het-zelf zaak het Kelderke in Hulshout, zal je omver vallen van verbazing. Nick is deze zaak 12 jaar geleden gestart en hebben een uitzonderlijk ruim assortiment uitgebouwd waar tuinliefhebbers terecht kunnen voor al hun materialen en benodigdheden. Daarnaast hebben ze een gamma van huishoudproducten, keukenmateriaal en schoonheidsproducten.
 

Handgereedschap 

Ben je een echte doe-het-zelver, dan werk je het liefst met handgereedschap van degelijk materiaal. En dat kan je alleen maar kopen bij Het Kelderke. Nick heeft zich voorzien van gereedschap dat iedereen zal vinden wat hij/zij zoekt. Van een handzaag tot hamers en van tangen en verfborstels tot allerlei soorten tape. 
 

Tuingereedschap

Een tuin vraag heel wat onderhoudswerk, maak het jezelf gemakkelijk en koop tuingereedschaap bij Het Kelderke in Hulshout. Daar vind je gereedschap dat je nodig hebt voor het tuinonderhoud zoals een onkruidtrekker van Easyweed. 
 

Milieubewust tuinieren

Het Kelderke biedt een waaier aan ecologische producten op het gebied van tuinieren. Met het de producten van het merk Ecopur kan jij de bestrijding tegen bladinsecten, mossen en schimmelziekten makkelijk aan. Plant je eigen moestuin dankzij de zaden voor groenten, bloemen, kruiden,... van bij het Kelderke in Hulshout.
 

Tuin afboordingen en tuindraad

Je tuin voorzien van een goede omheining is geen enkel probleem wanneer je langsgaat bij doe-het-zelf Het Kelderke. Zij hebben tuin afboordingen van Ecolat en tuindraad waarbij jij je tuin makkelijk kunt afmaken. Draadpanelen zijn ook beschikbaar bij Het Kelderke. Als finishing touch kan je een tuinkabouter kopen om het extra gezellig te maken.
 

Grasmatten

Heb je geen tijd om je tuin te onderhouden, ga dan voor kunstgras die je kunt kopen bij Het Kelderke. Deze grasmatten zijn van het merk Appolo en verkrijgbaar in verscheidene maten. Je gras zal nog nooit zo een natuurlijke kleur hebben gehad als met het kunstgras van bij Nick. 
 

Bloemen en planten

Het Kelderke krijgt regelmatig nieuwe lading bloemen binnen die je tuin zullen verrijken van geuren en kleuren. Ze hebben ook bloemen die je kunt vastmaken aan een haak om te hangen aan je terras of aan eender welke ruimte buiten. Ook planten kan je er verkrijgen. 
 

Zwembaden en zwembadproducten

Tijdens de warmere periodes heeft Het Kelderke zwembaden te koop in verschillende grootte. Wil je een rond zwembad, rechthoekig of een kinderzwembad, Nick helpt je graag verder in het kiezen van een zwembad op maat van jouw oppervlakte. Ook is het zeer belangrijk om je zwembad te onderhouden met producten. Denk maar aan chloor en vele andere producten. Ook de zandfilters om je zwembad te filteren zijn ideaal om je water langer zuiver te houden. Maak je tuin helemaal af met een leuke parasol. 
 

Airco's en ventilators

Tijdens de zomerperiode zijn we allemaal op zoek naar afkoeling, die kan je vanaf nu makkelijk vinden bij Het Kelderke. Zij hebben een hele resem airco's en ventilators te koop die perfect zullen passen in de ruimte van je woning. Ook mobiele airco's hebben ze in de aanbieding. 
 

Kranen en badkameraccessoires

Ben je bezig met het bouwen of verbouwen van je woning of nood aan een nieuwe kraan, Het Kelderke heeft kranen in overvloed. Ze hebben douchekranen, keukenkranen in verschillende groottes. Zo kan jij zien welke maat het beste past voor jouw douche of gootsteen. Ook toiletborstels + houders, haken en overige badkameraccessoires zijn er beschikbaar.
 

Keukenmateriaal

Niet alleen sanitair, ook voor de keuken is Het Kelderke gesteld op het nodige materiaal. Ook afvalbakken, opbergdozen en doosjes van het merk Curver staan te popelen om met jou mee te gaan naar huis. 
 

Huishoudproducten

Hou je woning schoon dankzij het ruim assortiment aan huishoudproducten bij Het Kelderke. Je vindt er alles op één plaats dus hoef jij je ook maar één keer te verplaatsen. Ook emmers, wasbakken, etc zijn te koop bij Nick. 
 

Schoonheidsproducten

De dames onder ons kunnen bij doe-het-zelf Het Kelderke zelfs ook schoonheidsproducten vinden. Het is afgelopen met naar honderd winkels te rijden want dankzij Nick vind jij alles op één en dezelfde plaats. Verwen jezelf en koop cosmetica bij Het Kelderke. 
 

Breiwol

Je gelooft het misschien niet, maar toch is het waar. Het Kelderke heeft een groot gamma aan hobbymateriaal in hun assortiment toegevoegd. Het breiwol is te verkrijgen in alle soorten kleuren, waarbij jij een prachtig kledingstuk kunt uit maken. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Het Kelderke

Nieuws & Promoties

Wij zijn Laureaat van Hulshout

Graag willen wij onze klanten danken om ons tot Laureaat te benoemen van Hulshout. En met de 9,41/10. Bedankt om ons te steunen met de actie van Vriendelijkste Handelaar.

Open website Open bijlage

Poort met slot aan -25%

Beste klanten, onze poorten met slot staan nog steeds aan -25% korting! kom gerust eens langs. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Het Kelderke een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Beste wensen voor het nieuwjaar... 8,8 Review door: Michella
doe zo voort... 8,9 Review door: Inge
Doe zo verder... 10 Review door: Gerda
Vrindelijke bediening en moet n... 8,8 Review door: Jos
Je kunt er voor alles terecht Z... 9 Review door: Marilou
Altijd behulpzaam, even vriendel... 9,5 Review door: Vanessa