Haarmoment ('t)

Openingsuren

Maandag 12/12 Gesloten
Dinsdag 13/12 Gesloten
Woensdag 14/12 08:00 - 13:00
Donderdag 08/12 08:00 - 19:00
Vrijdag 09/12 07:30 - 19:00
Zaterdag 10/12 07:30 - 14:00
Zondag 11/12 Gesloten

Foto’s

Info

Geef je haren een moment tijd bij Karen

’t Haarmoment is een kapsalon waar je kunt genieten van een complete behandeling van jouw haar. Mijn salon is te vinden in het knusse Westmeerbeek. Dit is een deelgemeente van Hulshout. Bij het binnen komen, tref je een zeer mooi en verzorgd kapsalon waar dames, heren en kinderen welkom zijn voor een verwenmomentje. Mijn naam is Karen en ik heb van mijn passie, mijn beroep gemaakt. 


Trendy kapsels

Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in dameskapsels. Jullie kunnen bij mij terecht voor een trendy snit, haarkleuringen en balayages. Alvorens we de haren gaan brushen, worden ze eerst verwent met de beste haarproducten van Redken. Naargelang jouw structuur en type, selecteer ik de meest geschikte shampoo’s uit die het haar zal voeden en verzorgen. 


Feestkapsels, bruidskapsels

Bij de mooiste dag van je leven, hoort het perfecte kapsel. Elke bruid wordt omgetoverd tot een echte koningin met een bruidskapsel dat afstemt op je trouwkleed. Ook voor andere gelegenheden creëer ik feestkapsels en opsteekkapsels die de hele dag of avond in de plooi zal blijven. 


Herenkapper

Bij ’t Haarmoment zijn ook de heren welkom voor een nieuwe snit. Ik volg ook regelmatig cursussen om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe haartrends voor mannen. 


Kapsalon voor kids

Kinderen voelen zich altijd direct thuis in mijn kapsalon. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, dus ook jouw kids. In een mum van tijd knip ik de haren bij van jongens en meisjes in een mooie coupe. 


Kapster in Hulshout

Als zaakvoerster en gediplomeerd kapster met ruim 10 jaar ervaring, sta ik voor vernieuwing en zorg er telkens voor dat je naar buiten gaat met een kapsel dat perfect bij jou past. Mijn grootste prioriteit is om het haar van dames, heren en kinderen er stralend te laten uitzien zodat iedereen steeds met de glimlach naar buiten wandelt. Voor minder dan een perfect resultaat gaan we niet bij 't Haarmoment. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Haarmoment ('t) een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond