Van Eepoel Harry -trappen bv

Openingsuren

Maandag 04/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 05/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 29/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 30/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 01/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 02/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 03/07 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Van Eepoel Harry

Van Eepoel uit Hulshout is uw gereputeerd vakman voor alle interieurwerken, zoals o.a. trappen, binnendeuren en algemene schrijnwerkerij op maat.

 

Trap

Schrijnwerkerij Van Eepoel vervaardigt, in eigen atelier en met ervaren vakmannen, alle trappen steeds op maat. Elke trap van uw keuze is mogelijk. Neem een kijkje in de toonzaal te Hulshout, waar u steeds een beeld krijgt van een tiental trappen in alle mogelijke uitvoeringen, houtsoorten, stijlen en vormen.
Denkt u aan een rechte trap, een trap met een kwartslag, een open trap, een gesloten trap met tegentreden? Alles is mogelijk bij Van Eepoel.
Of u nu kiest voor een klassieke, cottage, landelijke trap of voor een moderne trap, steeds verrast de vakman u met de mooiste ontwerpen. Van Eepoel werkt met eik, beuk, grenen en esdoorn.
 

Binnendeuren

Van Eepoel vervaardigt eveneens in eigen atelier binnendeuren naar wens. In de toonzaal krijgt u een beeld van ruim 60 deuren in alle mogelijke uitvoeringen, houtsoorten, stijlen en vormen.  De schrijnwerker werkt op maat en met de gekende standaardmaten. U bepaalt de hoogte en de breedte en kiest de stijl. Denkt u aan een schilderdeur of wenst u een eiken deur, massief of in fineer, met horizontale of verticale nerfstructuur? Of kiest u voor een houten deur met glas? De schrijnwerker neemt steeds de tijd om naar uw wensen te luisteren.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Van Eepoel Harry -trappen bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond