Bouwverlof en kerstperiode.

Van Eepoel Harry -Trappen bv

Openingsuren

Maandag 03/06 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 31/05 Na afspraak
Zaterdag 01/06 Na afspraak
Zondag 02/06 Na afspraak

Foto’s

Info

Schrijnwerkerij Van Eepoel Harry staat tot jouw dienst

Graag wil ik mijn bedrijf en mezelf even voorstellen. Mijn naam is Harry Van Eepoel en het bedrijf is gelegen in Hulshout.  Als een vakman met een goede reputatie kan je me contacteren voor alle interieurwerken, zoals o.a. trappen, binnendeuren en algemene schrijnwerkerij op maat. Dit is de derde generatie van ons familiebedrijf. Mijn grootvader is het bedrijf opgestart, mijn vader heeft de zaak verder gezet en nu neem ik de fakkel met passie en liefde voor het vak over.
 

Trappen

Wij, Schrijnwerkerij Van Eepoel Harry vervaardigen, in eigen atelier en met ervaren vakmannen, alle trappen steeds op maat van onze klant en er is geen trap die wij niet kunnen plaatsen. Onze toonzaal biedt een brede kijk van een tiental trappen en dit in alle mogelijke uitvoeringen, houtsoorten, stijlen en vormen. Denk je aan een rechte trap, een trap met een kwartslag, een open trap, een gesloten trap met tegentreden? Alles is mogelijk. Gaat je voorkeur uit naar een klassieke, cottage, landelijke trap of voor een moderne trap, steeds verrassen we je met de mooiste ontwerpen. Wij werken met eik, beuk, grenen en esdoorn.
 

Binnendeuren

Onze schrijnwerkerij vervaardigt eveneens in eigen atelier, binnendeuren naar wens. Onze showroom etaleert 60 deuren in alle mogelijke uitvoeringen en houtmaterialen. Er wordt alleen op maat gewerkt, met de gekende standaardmaten. Jij, als klant, bepaalt zelf de hoogte en de breedte en kies je voor jouw persoonlijke stijl. Een schilderdeur, eiken deur, massief of in fineer, met horizontale of verticale nerfstructuur? Ben je fan van een houten deur met glas? Onze schrijnwerkers nemen steeds de tijd om naar jouw wensen te luisteren en vervolgens uit te voeren.
 

Gyproc

Een volgend groot voordeel aan onze schrijnwerkerij, is dat we ook alles afweten van het plaatsen van gyproc. Moet je plafond verlaagd worden, is het nodig om extra wanden te plaatsen in je woning? Van Eepoel Harry helpt je graag bij deze opdracht. Gyproc is zeer geschikt om je huis eenvoudig in te delen. We kunnen ook een bestaande muur, de geschikte make-over geven.
 

Laminaatvloer

Onze vakmensen kunnen met het plaatsen van een laminaatvloer, een grote meerwaarde toevoegen aan je woning. Wij komen langs voor opmeting en komen achteraf terug voor een perfecte afwerking van jouw vloer. Breng extra sfeer en warmte in huis met een vloer uit laminaat, perfect geplaatst door ons.
 

Ingemaakte kasten

Met een interieur op maat kan jij perfecte de ruimtes van de woning ten volle benutten. Van Eepoel Harry staat voor je klaar om een interieur op maat voor jou te creëren. Wij gebruiken enkel hout van topkwaliteit waardoor jouw ingebouwde kasten een royale look zal uitstralen. 
 

Schrijnwerker

Bij ons staat de klant centraal, alles wordt op maat gemaakt. Tijdens een bezoek aan onze toonzaal kan je steeds een afspraak maken zodat we bij je thuis alles kunnen opmeten en bespreken. Nadien maken wij vrijblijvend een prijs op. Onze specialiteit zijn trappen en binnendeuren, maar zoals je reeds merkt, zijn wij van vele markten thuis. Naast de foto’s op onze Handelsgids website, kan je nog mee realisaties bekijken via: https://www.vaneepoel.be/realisaties

Ligging en routebeschrijving