Ontdek de reviews van klanten van Iconique in Ieper.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Toffe lokale kledingzaak, selecteert zelf haar collectie! Aangenaam shoppen met bijhorend praatje. Nu nog meer dan ooit, support your locals!

Review door Charina op 2021-12-21
Scoremotivatie
Supertoffe madam met een oog voor mode en trends. Leuke stijl & goede smaak, bij elk bezoek ga ik wel met iets naar huis! In de zeldzame momenten dat ik mezelf kan beheersen, krijg ik ook een toffe babbel. Dikke aanrader, de kleine zelfstandige dat Ieper nodig had!

Review door Charina op 2021-08-01
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.