Iconique heeft een winnaar met de Eindejaarsactie 2021 !

De stad Ieper is de moeite waard om te bezoeken. Er is veel te vinden voor cultuur en ze hebben heel leuke winkels om te shoppen, en één van deze winkels is damesboetiek Iconique. Zij zijn een vaste waarde in de stad en hechten veel belang aan het verwennen van hun klanten.

Zo is er bij Iconique een trouwe klant die verwend is geworden dankzij de EINDEJAARSACTIE van Handelsgids. Hij/zij heeft waardevolle bonnen gewonnen en kan vanaf nu genieten van topkortingen in Ieper en randgemeenten.

Iconique heeft een groot hart, daarom kan de winnaar lustig shoppen dankzij de cadeaubon van €25, bij Carpevino kan je wijnen aankopen aan 15% korting, DS Art Fotografie geeft 20% op alle printwerken, fotokaders, fotoreportages/studio werk, bij Fietsen Decoster schenken ze €100 korting bij aankoop van een E-bike net als Fietsen Demeester, LS Dier-Huis-Tuincenter geeft €20 cadeau en bij RDMedical krijg je 5% op het volledige assortiment. Uit Langemark-Poelkapelle krijgt elke winnaar een cadeaubon van €10 bij Kapsalon Sy-Belle, Madonnatex geeft 20% korting, €10 krijg je cadeau bij Naaiboetiek Cony en Retouches en Raamdecoratie Bossaert Myriam schenkt €25. De handelaars uit Poperinge start met Au Petit Jardin die €40 korting geven bij aankoop vanaf €100, Bakkerij Slembrouck geeft €10 cadeaudon, Belle A Mie en Bloemisterij Belflor schenken 10% korting op alles, Desomer-Plancke geeft €20 korting bij aankoop vanaf €100, Garage Desomer-Sinnesael geeft je 15% korting op een onderhoudsbeurt+filter en olie en bij Optiek Dejonghe krijg je €50 korting bij aankoop van een montuur+glazen. Immo Deprez uit Vleteren biedt een gratis schatting van de woning aan en in Zonnebeke kan je terecht bij De Nieuwe Polygone die 2 aperitieven Maison – mocktail of alcoholvrije apero gratis geven, Gheysen Fietstechniek Comm.V. geeft 25% bij aankoop vanaf €75 en bij Lewyllie Elektro kan je genieten van €20 korting op aankoop vanaf €100.

We spreken hier dus al vlug over meer dan €100 dat iedere winnaar won. 

Geef zelf ook een quotering voor deze kmo haar klantvriendelijkheid met de actie Vriendelijkste Handelaar. Dat kan met een unieke code die je kunt krijgen bij Lotte, ingeschreven zijn op de nieuwsbrieven of als je meedoet met de EINDEJAARSACTIE van Handelsgids bij hen. Zo kun je kans maken om vele kortings- en cadeaubonnen te winnen van handelaars uit de streek. Wie weet ben jij wel de gelukkige die aan de haal gaat met de hoofdprijs of met één van de andere grote prijzen. Waag zeker je kans dit eindejaar, het is heel eenvoudig, en geef een mooie quotering.

Ben je ook zo omver geblazen door het aanbod? https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/prijzen/ Vraag dan zeker jouw persoonlijke code bij Iconique.

Koop lokaal ! Win lokaal !