Hoofding Prijzenpot Handelsgids Eindejaarsactie
Bij deelname krijg je een mail ter bevestiging. Deze mail mag je één keer doorsturen naar een goede vriend of vriendin, familielid, of... Hij of zij kan dan ook één keer deelnemen met jouw unieke code. Wint hij of zij, dan win jij ook en visa versa.

Nog een nieuwigheid: De Hoofdwinnaar mag op 10 januari als eerste kiezen uit de prijzenpot. Hij of zij is vrij te kiezen uit al de beschikbare prijzen. Bijvoorbeeld, toch niet graag naar Dubai, maar wel een fiets van Minerva, dan kan dat. De dag erna, op 11 januari, mag de 2de kiezen. Weer een dag later mag de 3de plaats kiezen tussen de nog beschikbare prijzen, enz… Alle info vind je terug in het reglement.
1ste Prijs

Reis naar Dubai 2+2*

dubai
Je wint een reis naar Dubai voor 2 personen, plus jouw vriend(in) die ook deelgenomen heeft met dezelfde winnende code, kan ook mee met 2 personen. Het is een schitterende reis met Nederlandstalige begeleiding, georganiseerd door De Blauwe Vogel. Daarbij krijg je ook nog diverse kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de buurt alsook Lucky cadeaubonnen.

2de Prijs

Elektrische fiets Minerva: 1 + 1*

minerva fiets Je wint een elektrische fiets van het merk Minerva geschonken door Minerva Bike Outlet. Je vriend(in) die ook deelgenomen heeft met dezelfde winnende code, krijgt ook een elektrische fiets. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

3de Prijs

Een gastronomisch verwenweekend: 2 + 2*

shoppen
Jullie logeren in een chic hotel in België, er is een gastronomisch diner voorzien en een verwenarrangement. Ook hier geld de 2 + 2* regel. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook met 2 personen mee op weekend. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

4de Prijs

VIP-diner en Miss België verkiezing 2 + 2*

VIP diner
Beleef het gala-gebeuren van op de eerste rij! Eerst mag je genieten van een VIP-diner en dan kunnen jullie live de verkiezing Miss België meemaken. Tijdens en na de show is er gratis drank. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook met 2 personen mee naar de verkiezing. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

5de Prijs

Citytrip Parijs 2 + 2*

Parijs
Je wint een weekendje naar Parijs voor 2 personen. Deze citrytrip wordt georganiseerd door Carolus reizen. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook met 2 personen op citytrip naar Parijs. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

6de Prijs

Memorial Van Damme 2 + 2*

Parijs
Je wint een leuke avond voor 2 personen. Aperitief, bubbels en diner zin inbegrepen bij dit event. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook met 2 personen naar de Memorial Van Damme. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

7de Prijs

Als VIP naar een wedstrijd v/d Rode Duivels 2 + 2*

Parijs
Altijd al een match van de Rode Duivels als VIP willen beleven? Dit de moment om het gratis te kunnen beleven. Doe mee met de de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook met 2 personen als VIP naar de Rode Duivels. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

8ste tot 10de prijs

Als VIP naar een wedstrijd van de Red Flames 2 + 2*


Ben je supporter van de Red Flames? Win VIP tickets en kijk de match in stijl! Eerst gaan we lekker eten om de wedstrijd daarna te bekijken vanaf de eerste rij. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook met 2 personen naar de Red Flames gaan kijken. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

11de tot 13de prijs

Wielerwedstrijd Ronde van Limburg 1+1*


Win een ticket voor dit iconisch evenement. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook mee naar de Ronde van Limburg. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

14de tot 16de prijs

Veldrijden, Cross in Overijse 1+1*

Parijs
Als VIP naar de cross in Overijse het kan met de actie van Handelsgids. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook mee naar de cross in Overijse. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

17de tot 20ste prijs

Optreden van Bryan Adams Tribute 1 + 1*


Bryan Adams treed in 2023 op in het Kursaal van Oostende mijn zijn show Tribute. Jij kan er bijzijn. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook naar de show van Bryan Adams gaan. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

21ste tot 25ste prijs

Chippendales 1+1*


Zin in een spannende avond? Dan zijn de Chippendales wat je zoekt. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij meegaan. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

26ste tot 28ste prijs

The Offspring, Let The Bad Times Roll Tour 1+1*


Deze show zal doorgaan op vrijdag 19 mei. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook meegaan. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

29ste tot 35ste prijs

Night of the Proms 1 + 1*


Een avond vol muziekspektakel! The Proms zijn iconisch in België en je kan erbij zijn. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook meegaan. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

36ste prijs

BBQ met 4 vrienden 4 + 4*


Je wint een BBQ menu van Tratieur Falco uit Wetteren. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgen jullie samen BBQ eten voor 8 personen. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

37ste prijs

BBQ met 4 vrienden 4+4*


Je wint een BBQ menu van Bij Den Appel uit Diepenbeek. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgen jullie samen BBQ eten voor 8 personen. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

38ste prijs

BBQ met 4 vrienden 4+4*


Je wint een BBQ menu van Groenhuis uit Heist-op-den-Berg. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgen jullie samen BBQ eten voor 8 personen. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

39ste tot 40ste prijs

Escape room 4+4*


Kan jij op tijd ontsnappen uit de kamer? Test het samen met 3 vrienden. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan kan deze ook samen met 3 vrienden een escape room gaan doen. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

41ste tot 42ste prijs

Degustatiemenu bij Hapkin 2+2*


Lekker tafelen bij Restaurant Hapkin uit Kortemark. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook een degustatiemenu voor 2. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

43ste tot 44ste prijs

Tapas 2 + 2*


Lekkere tapas gaan eten bij Le Gout Soirée Wijnbar Paella Restaurant uit Wetteren. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook een tapas menu voor 2. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

45ste tot 46ste

Paella avond 2+2*


Lekkere paella gaan eten bij Le Gout Soirée Wijnbar Paella Restaurant uit Wetteren. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook heerlijke paella voor 2. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

47ste tot 48ste prijs

Een luxe diner 2 + 2*


Heerlijk gaan dineren met zijn tweetjes bij 't Pomptje uit Oostende. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook diner voor 2. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

49ste tot 50ste prijs

Een luxe diner 2+2*


Heerlijk gaan dineren met zijn tweetjes bij 't Gouden Mandeken uit Diksmuide. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook diner voor 2. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

51ste tot 52ste prijs

Kaas- of vleesfondue menu 1+1*


Je kan gaan fonduen bij Bärgli, het Zwitsers Eethuis uit Nijlen. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook een fondue menu. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

53ste prijs

Cadeaubon restaurant 1+1*


Een cadeaubon voor te gaan tafelen of een zondagsbuffet te gaan doen bij Salons Acaciahof uit Overpelt. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook een cadeaubon. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

54ste tot 55ste prijs

Cadeaubon restaurant 1+1*


Een cadeaubon voor te gaan tafelen bij Diplomat uit Oostende. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook een cadeaubon. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

56ste tot 57ste prijs

Ballonvaart 1+1*


Een cadeaubon voor eens van de grond af te gaan krijg je niet alle dagen. Yves Lannoy Ballooning uit Meerhout zorgt ervoor met zijn luchtbalon. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook een cadeaubon voor een ballonvlucht te maken. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

58ste tot 59ste prijs

Een champagne weekend 2+2*


Een weekendje weg met zijn tweetjes en heerlijke champagne proeven? Dat wil toch iedereen wel eens gedaan hebben. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook een champagne weekend voor 2 personen. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

60ste tot 61ste prijs

VIP Basket Oostende 1+1*


Altijd al eens als VIP naar een basketwedstrijd van Oostende willen gaan? Dan is dit de kans waarop je gewacht hebt. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook meegaan Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

62ste tot 63ste prijs

VIP volleybal Maaseik 1+1*


Altijd al eens als VIP naar een volleybalwedstrijd van Maaseik willen gaan? Dan is dit de kans waarop je gewacht hebt. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook meegaan Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

64ste prijs tot 65ste prijs

VIP Jumping Mechelen 1+1*


Je gaat als VIP naar de jumping in Mechelen. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook meegaan. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

66ste tot 100ste prijs

Naar welk event wil jij gaan?

dubai
Weet jij nog een goed event? Laat het ons dan weten via marketing@handelsgids.be. Tegen november zullen de meeste events van 2023 gepland zijn en wordt deze lijst verder aangevuld.

101ste tot 160ste prijs

Dagje Shoppen in Diest 2 + 2*

kleding
Zondag 18 juni begint voor de winnaars met een lekker ontbijt. Daarna krijg je een goodiebag met staaltjes en verschillende korting- en cadeaubonnen van handelaars uit Diest. SPECIALE DAG: dat weekend is er veel te doen want het is dat weekend SUPERMERCADO. Tegen de avond verwachten we jullie terug voor het avondeten. Er zullen heel wat activiteiten zijn en ook kinderen zijn welkom.

PLUS: €50 tot €100 aan kortingsbonnen.

161ste tot 200ste prijs

Dagje shoppen in Wetteren

Je start de dag met een lekker ontbijt. Daarna krijgen je een goodiebag met staaltjes en verschillende korting- en cadeaubonnen van handelaars uit Wetteren. Het wordt een toffe dag met heel wat leuke dingen om te shoppen. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

201ste tot 250ste prijs

Dagje shoppen Middelkerke met Tien om te zien

dagje shoppen
Beleef een opname van tien om te zien vanaf de eerste rij. Je start de dag met een lekker ontbijt in Middelkerke. Daarna krijg je een goodiebag met staaltjes en verschillende korting- en cadeaubonnen van handelaars uit Middelkerke. Door de dag shop je er op los of ga je uitwaaien aan het strand. 's Avonds kan je naar een opname van Tien om te zien gaan kijken. Dat noemen we een dagje shoppen met een hele hoge fun factor.

251ste tot 10.000ste Prijs

Kortingsbonnen voor min. €50 voordeel

kortingsbonnen
Vanaf de 250ste tot 10.000ste plaats krijgt elke winnaar kortingsbonnen. Het aantal en het totale bedrag schommelt van streek tot streek.


Hieronder vindt u een hele lijst van kortings- en cadeaubonnen. Deze waren allemaal te winnen met de eindejaarsactie van 2021 en waarvan het grootste deel terug verlengd zal worden.

Tegen eind november zal deze lijst volledig up-to-date zijn en aangevuld met meer en nieuwe bonnen.

Luxe reis naar Dubai voor 2 personen

Luxe reis naar Dubai voor 2 personen

1X aangeboden door
De Blauwe Vogel
Luikersteenweg 62, 3800 Sint-Truiden
VIP diner Miss België

VIP diner Miss België

2X aangeboden door
.Handelsgids NV
Jan Gorislaan 110, 3290 Diest
Elektrische fietsen Minerva

Elektrische fietsen Minerva

2X aangeboden door
Minerva Bike Outlet
Bargiestraat 32, 8900 Ieper
€25 Cadeaubon

€25 Cadeaubon

500X aangeboden door
Vitacuzzi
Wittevrouwestraat 55, 3020 Herent
€25 Cadeaubon bij Traiteur Falco

€25 Cadeaubon bij Traiteur Falco

200X aangeboden door
Traiteur Falco
Kapellendries 12, 9230 Wetteren
€25 Cadeaubon op je aankoop

€25 Cadeaubon op je aankoop

500X aangeboden door
Deca Kleding nv
Th. De Beckerstraat 23, 3200 Aarschot
€30 Cadeaubon voor heerlijke Paella en wijn

€30 Cadeaubon voor heerlijke Paella en wijn

30X aangeboden door
Le Gout Soirée Wijnbar Paella Restaurant
Noordlaan 72, 9230 Wetteren
€30 om lekker te gaan eten in Aarschot

€30 om lekker te gaan eten in Aarschot

20X aangeboden door
Posthuys ('t)
Theo de Beckerstraat 34, 3200 Aarschot
€15 Cadeaubon voor alle soorten drank

€15 Cadeaubon voor alle soorten drank

1000X aangeboden door
Bierhandel - Drink Market Van Loocke
Dorpsstraat 103, 8460 Oudenburg
€30 Cadeaubon om zalig te ontspannen

€30 Cadeaubon om zalig te ontspannen

20X aangeboden door
Schoonheidslounge catherine
Frans hensbergenstraat 9, 2980 Zoersel
€10 Cadeaubon bij alles voor uw huisdieren

€10 Cadeaubon bij alles voor uw huisdieren

300X aangeboden door
Dierenhof ('t)
Sint-Maartensstraat 2, 3540 Herk-de-Stad
€10 Cadeaubon bij Aquabello

€10 Cadeaubon bij Aquabello

500X aangeboden door
Aquabello
Oude Diksmuidsestraat 22, 8800 Roeselare
€10 Cadeaubon bij Schoenen Marijse

€10 Cadeaubon bij Schoenen Marijse

300X aangeboden door
Schoenen Marijse
Sprinkelestraat 5, 3690 Zutendaal
€15 Cadeaubon voor bloemen aan topkwaliteit

€15 Cadeaubon voor bloemen aan topkwaliteit

300X aangeboden door
Bloemen Louis
Graaf van Egmontstraat 8, 2800 Mechelen
€10 Cadeaubon bij Buvens Wild & Gevogelte

€10 Cadeaubon bij Buvens Wild & Gevogelte

200X aangeboden door
Buvens Wild & Gevogelte
Doornhof 8, 3460 Bekkevoort
€10 Cadeaubon

€10 Cadeaubon

300X aangeboden door
YRC admin
Leopold III-laan 7, 3600 Genk
U krijgt gratis 5 pistolets

U krijgt gratis 5 pistolets

500X aangeboden door
Bakkerij Tim & Lies
Smissestraat 29, 8650 Houthulst
€25 Cadeaubon om te ontspannen bij Fab-Ulous

€25 Cadeaubon om te ontspannen bij Fab-Ulous

500X aangeboden door
Fab - Ulous
Koolaerdstraat 107, 8470 Gistel
€10 Cadeaubon

€10 Cadeaubon

200X aangeboden door
Muziekinstrumenten Linda
Melaan 26, 2800 Mechelen
Cadeaubon twv €5 bij aankoop van koffiekoeken

Cadeaubon twv €5 bij aankoop van koffiekoeken

1000X aangeboden door
Bakkerij B&C
Mechelsesteenweg 35, 2220 Heist-op-den-Berg
€10 Cadeaubon

€10 Cadeaubon

300X aangeboden door
Peper en Zout - Dirk Appeltans
Europalaan 81, 3600 Genk
€10 Cadeaubon

€10 Cadeaubon

300X aangeboden door
La Dolce Vita
Marktstraat 1, 9990 Maldegem
€25 Cadeaubon op al uw groenten en fruit

€25 Cadeaubon op al uw groenten en fruit

200X aangeboden door
Delicia Natural
Schoonaerde 78, 3290 Diest
€10 Cadeaubon bij Expert Schroeyen

€10 Cadeaubon bij Expert Schroeyen

300X aangeboden door
Expert Schroeyen
Everselkiezel 120, 3550 Heusden-Zolder
€10 Cadeaubon

€10 Cadeaubon

500X aangeboden door
Kakelend Kippenmuseum ('t)
Wittepoortstraat 25, 8600 Diksmuide
€10 Cadeaubon bij bezoek aan ons kapsalon

€10 Cadeaubon bij bezoek aan ons kapsalon

200X aangeboden door
Vitala Beauty en Wellness
Tiensesteenweg 104, 3000 Leuven
Gratis 1 flesje Cornet Oaked 75 cl

Gratis 1 flesje Cornet Oaked 75 cl

200X aangeboden door
Drankenhandel Jan Prinzie
Ieperstraat 121, 8840 Staden
€25 Cadeaubon om culinair te genieten

€25 Cadeaubon om culinair te genieten

1000X aangeboden door
Restaurant Hapkin
Ichtegemstraat 18, 8610 Kortemark
€20 Cadeaubon bij Azure

€20 Cadeaubon bij Azure

200X aangeboden door
Azure
Dorp-west 53, 9080 Lochristi
€25 Cadeaubon voor lekker te gaan eten bij de Nicky's

€25 Cadeaubon voor lekker te gaan eten bij de Nicky's

350X aangeboden door
Nicky's Catwalk
Grote Markt 26, 3290 Diest
€25 Cadeaubon

€25 Cadeaubon

500X aangeboden door
Lingerie Freya
Sint-Jans-Gasthuisstraat 11, 8470 Gistel
€50 Cadeaubon om heerlijk te gaan uit eten

€50 Cadeaubon om heerlijk te gaan uit eten

2X aangeboden door
Casa Fiesta / Villa San Martino
Waversebaan 99, 3050 Oud-Heverlee
€25 Cadeaubon op al uw drukwerken

€25 Cadeaubon op al uw drukwerken

200X aangeboden door
Drukkerij Den Heerd
Blankenbergse Steenweg 232, 8000 Brugge
€10 Cadeaubon

€10 Cadeaubon

200X aangeboden door
Hobbyhuisje ('t)
Provenseweg 70, 8970 Poperinge
Gratis bouwemmer bij uw aankoop

Gratis bouwemmer bij uw aankoop

1000X aangeboden door
Bouwmaterialen Van der Vliet bv
Paardsbossen 6, 2430 Laakdal
€5 Cadeaubon

€5 Cadeaubon

500X aangeboden door
Tuincentrum Vandeputte
Karreweg 107, 9770 Kruishoutem
50% korting op een pedicurebehandeling

50% korting op een pedicurebehandeling

1000X aangeboden door
Namaco
Wagenmakerijstraat 22, 8600 Diksmuide
€10 Cadeaubon op onze heerlijke pasta's

€10 Cadeaubon op onze heerlijke pasta's

7000X aangeboden door
Pasta Presto
Sint-Amandsstraat 17, 8000 Brugge
€25 Cadeaubon

€25 Cadeaubon

250X aangeboden door
Beautysalon Adeline
Diederikstraat 22, 9960 Assenede
€20 Cadeaubon bij De Kruidenfee

€20 Cadeaubon bij De Kruidenfee

200X aangeboden door
De Kruidenfee
Markt 26, 2270 Herenthout
20% Korting op 1 artikel naar keuze

20% Korting op 1 artikel naar keuze

1000X aangeboden door
Burtline Fashion
Stationsstraat 7, 9900 Eeklo
€10 Cadeaubon

€10 Cadeaubon

1000X aangeboden door
't Baguetje
Rijksweg 31, 8870 Izegem
€10 Cadeaubon

€10 Cadeaubon

100X aangeboden door
Broodjeshuis Dubois
De Pannelaan 72, 8660 De Panne
5 Gratis broden

5 Gratis broden

60X aangeboden door
Coenen Bakkerij
Oostereindestraat 32, 3560 Lummen
€25 om vrij te spenderen in De Verfschuur

€25 om vrij te spenderen in De Verfschuur

6X aangeboden door
De Verfschuur
Leuvensesteenweg 206, 3370 Boutersem
Gratis een aperitief van het huis

Gratis een aperitief van het huis

500X aangeboden door
La Mouscronnoise
Zeelaan 257, 8670 Koksijde
€50 voor lekkere ijsjes, pannenkoeken,...

€50 voor lekkere ijsjes, pannenkoeken,...

3X aangeboden door
Buurman
Grote Markt 1, 3200 Aarschot
€10 Cadeaubon op gans het assortiment

€10 Cadeaubon op gans het assortiment

300X aangeboden door
Krantenhoekske ('t)
Visesteenweg 161, 3770 Riemst
10 Pistolets gratis bij je aankoop

10 Pistolets gratis bij je aankoop

250X aangeboden door
Bakkerij Clarysse
Gauwelstraat 103, 8550 Zwevegem
€10 Cadeaubon op heel ons gamma

€10 Cadeaubon op heel ons gamma

200X aangeboden door
De Bierhalle
Pastoriestraat 33, 3120 Tremelo
€20 Cadeaubon

€20 Cadeaubon

100X aangeboden door
LS Dier - Huis - Tuincenter
Dikkebusseweg 310, 8900 Ieper
€50 cadeaubon om te tafelen in Rotselaar

€50 cadeaubon om te tafelen in Rotselaar

3X aangeboden door
KH Catering Service by Kloosterhoeve
Kloosterdreef 4, 3110 Rotselaar
€15 Cadeaubon Bij Jis Nails & Beauty

€15 Cadeaubon Bij Jis Nails & Beauty

200X aangeboden door
Esthetiek Jis
Begijnenstraat 18, 3060 Bertem
€10 Cadeaubon op ons assortiment

€10 Cadeaubon op ons assortiment

300X aangeboden door
De Koffieboon
Europark 2041, 3530 Houthalen-Helchteren
Bij aankoop van een nieuwe fiets, krijg je een gratis diefstalverzekering

Bij aankoop van een nieuwe fiets, krijg je een gratis diefstalverzekering

100X aangeboden door
Fietsen Profile Stevens
Heulestraat 188, 8560 Wevelgem
€25 voor prachtige bloemen te kopen

€25 voor prachtige bloemen te kopen

10X aangeboden door
Flora luna
Dorp 70, 2820 Bonheiden
€100 om uw smartphone te laten maken

€100 om uw smartphone te laten maken

€120 voor een leuke fotoshoot te doen

€120 voor een leuke fotoshoot te doen

2X aangeboden door
Silhouettes
Brugstraat 17, 9120 Beveren
€10 Cadeaubon

€10 Cadeaubon

350X aangeboden door
Mulke Hoeve-ijs (t')
Molendijk 45, 3930 Hamont-Achel
€20 Cadeaubon

€20 Cadeaubon

500X aangeboden door
The Beauty Garage
Wijngaardstraat 5, 8820 Torhout
€15 Op heel het assortiment

€15 Op heel het assortiment

200X aangeboden door
Fietsen Aelbrecht
Stokstraat 11, 8650 Houthulst
€10 Op uw aankoop

€10 Op uw aankoop

200X aangeboden door
Horta Verstreken
Diestsesteenweg 636, 3200 Aarschot
€50 Cadeaubon

€50 Cadeaubon

5X aangeboden door
Axent
Omleiding 7, 3020 Herent
€10 Cadeaubon op je aankopen

€10 Cadeaubon op je aankopen

500X aangeboden door
Spellenwinkel De Speelplekke
Ieperstraat  45, 8970 Poperinge
€10 Cadeaubon

€10 Cadeaubon

1000X aangeboden door
Schoonheidsinstituut en parfumerie An
Sint-Janstraat 3, 3580 Beringen
€50 Cadeaubon op springkastelen of feestartikelen

€50 Cadeaubon op springkastelen of feestartikelen

2X aangeboden door
Party crew
Aarschotsesteenweg 196, 3110 Rotselaar

Kortingsbonnen

Er worden ook duizenden kortingsbonnen uitgedeeld aan de winnaars.
Het aantal zal afhangen van streek tot streek hoeveel er zijn. Bekijk ze hieronder.
€15 korting op 60' voetreflexmassage

€15 korting op 60' voetreflexmassage

1000X aangeboden door
Namasté
Jef Van Hoofstraat 2, 9120 Beveren
€100 korting op een multifocale bril

€100 korting op een multifocale bril

1000X aangeboden door
Optiek De Beenhouwer
Dokter Roosensplein 19, 2930 Brasschaat
€15 korting bij aankoop vanaf €30

€15 korting bij aankoop vanaf €30

500X aangeboden door
Lornoy Sport
Herentalseweg 54, 2440 Geel
50% Korting op alle graniet artikelen

50% Korting op alle graniet artikelen

1000X aangeboden door
COMMV Tor Maaseik
Industrieterrein Jagersborg 1302 - Driebekenweg 2, 3680 Maaseik
€5 Korting bij aankoop vanaf €20

€5 Korting bij aankoop vanaf €20

500X aangeboden door
Steffi-Fruit
Weststraat 12, 8340 Damme
50% Korting op alles

50% Korting op alles

1000X aangeboden door
Chocolaterie Denolf-Bossuyt
Hugo Verriestlaan 5, 8820 Torhout
20% Korting bij aankoop van een top haarproduct

20% Korting bij aankoop van een top haarproduct

1000X aangeboden door
Coiffure Anne Van Damme
Kasteelstraat 8, 8530 Harelbeke
20% Korting op een gelaatsbehandeling

20% Korting op een gelaatsbehandeling

200X aangeboden door
Babor Beauty Spa - Esthetiek Jela
Bollenberg 4, 3210 Lubbeek
15% korting op onderhoud + filter en olie

15% korting op onderhoud + filter en olie

200X aangeboden door
Garage Desomer - Sinnesael
Bruggestraat 140-155, 8970 Poperinge
€20 Korting bij aankoop van €100

€20 Korting bij aankoop van €100

5000X aangeboden door
Optiek Baes
Koninklijke Baan 319, 8670 Koksijde
20% Korting bij uw eerst volgende bezoek

20% Korting bij uw eerst volgende bezoek

200X aangeboden door
Schoonheidsinstituut Baïne
Paardedreef 2, 9990 Maldegem
€100 Korting bij aankoop montuur met progressieve glazen

€100 Korting bij aankoop montuur met progressieve glazen

1000X aangeboden door
Optiek Lieve Van Geyte
Molenstraat 14, 9220 Hamme
25% Korting op alle glazen

25% Korting op alle glazen

1000X aangeboden door
Optiek Jory bv
Van Goethemstraat 34, 9820 Merelbeke
€20 Korting bij een gelaatsverzorging

€20 Korting bij een gelaatsverzorging

200X aangeboden door
Zorgvoetje
Wezelbaan 7, 3290 Diest
50% Korting op een lichaamsmassage

50% Korting op een lichaamsmassage

200X aangeboden door
Beauty Ritual
Zwaluwenstraat 13, 2440 Geel
€15 Korting vanaf aankoop van €80

€15 Korting vanaf aankoop van €80

1000X aangeboden door
Svelta bv
Oudenaardsestraat 45, 9500 Geraardsbergen
€50 korting bij aankoop van een montuur + glazen

€50 korting bij aankoop van een montuur + glazen

200X aangeboden door
Optiek De Ferm
Kapelsesteenweg 388, 2930 Brasschaat
20% korting op uw aankoop bij Wolshop Nele

20% korting op uw aankoop bij Wolshop Nele

200X aangeboden door
Naai-wolshop Nele
Processieweg 7, 8820 Torhout
Bij aankoop van zonnebril op sterkte 1 zonneglas gratis

Bij aankoop van zonnebril op sterkte 1 zonneglas gratis

200X aangeboden door
Yalora Optiek
Schrieksebaan 34, 3120 Tremelo
€20 Korting bij aankoop vanaf €100

€20 Korting bij aankoop vanaf €100

500X aangeboden door
Wijnhandel Scheveneels
Rhodestraat 7, 3200 Aarschot
€15 Korting bij aankoop vanaf €75

€15 Korting bij aankoop vanaf €75

200X aangeboden door
Toermalijn
Bloklaan 8, 1730 Asse
€15 Korting bij aankoop vanaf €75 Aloë Vera

€15 Korting bij aankoop vanaf €75 Aloë Vera

500X aangeboden door
Time-Out
Dr. Van Wymerschlaan 49, 9620 Zottegem
10% Korting op elke aankoop

10% Korting op elke aankoop

500X aangeboden door
Likeuren De Gent
Corn. Vissenaekensplein 12, 3130 Begijnendijk
20% Korting op strijkdienst bij cash betaling

20% Korting op strijkdienst bij cash betaling

500X aangeboden door
Pascale's Strijkwijzer
Kortrijksesteenweg 171, 9000 Gent
20% Korting op alle meubelen

20% Korting op alle meubelen

1000X aangeboden door
Meubelen Plu
Wolfsdonksteenweg 10, 3200 Aarschot
€300 Korting bij opmaak van webshop op maat

€300 Korting bij opmaak van webshop op maat

200X aangeboden door
An Wens Webdesign
Doorsteek 11, 2520 Ranst
€10 Korting bij aankoop vanaf €50

€10 Korting bij aankoop vanaf €50

350X aangeboden door
Frann
Berlarij 14, 2500 Lier
5% korting op alles!

5% korting op alles!

500X aangeboden door
Raamdecoratie FD
Koninklijke Baan 303, 307, 311, 8670 Koksijde
20% Korting bij behandeling vanaf €45

20% Korting bij behandeling vanaf €45

200X aangeboden door
VoetnrelaxVeerle
Werveken 1, 8210 Zedelgem
15% Korting op de ketel bij installatie gas/stookolie

15% Korting op de ketel bij installatie gas/stookolie

500X aangeboden door
Yannick Technics
liersesteenweg 65, 3200 Aarschot
€100 Korting op multifocale glazen

€100 Korting op multifocale glazen

500X aangeboden door
BrilLier
Antwerpsestraat 1, 2500 Lier
25% Korting bij aankoop van stoffen

25% Korting bij aankoop van stoffen

€15 Korting op Curlsys (krullen laten zetten)

€15 Korting op Curlsys (krullen laten zetten)

1000X aangeboden door
Kapsalon 't Haarhuys
Woeringenstraat 11, 2560 Nijlen
€10 Korting bij aankoop vanaf €50

€10 Korting bij aankoop vanaf €50

200X aangeboden door
Leefdaal Gardens
Tervuursesteenweg 676, 3060 Bertem
€50 Korting bij volgende aankoop in ruil voor kaart

€50 Korting bij volgende aankoop in ruil voor kaart

1000X aangeboden door
Anseeuw Brillen & Contactlenzen
Statiestraat 10, 8840 Staden
€15 Korting bij aankoop vanaf €60

€15 Korting bij aankoop vanaf €60

1000X aangeboden door
Hemelhof ('t)
Bieststraat 72, 8790 Waregem
€10 Korting bij aankoop vanaf €50

€10 Korting bij aankoop vanaf €50

500X aangeboden door
Het Suikerideetje
Brusselsesteenweg 366, 3020 Herent
€25 Korting bij een etentje vanaf 4 personen

€25 Korting bij een etentje vanaf 4 personen

200X aangeboden door
Bärgli, het Zwitsers Eethuis
Stationssteenweg 85, 2560 Nijlen
€10 Korting vanaf een aankoop van €40

€10 Korting vanaf een aankoop van €40

300X aangeboden door
Lingerie Martine
Lutlommel 100, 3920 Lommel
50% Korting op alle accessoires

50% Korting op alle accessoires

100X aangeboden door
Vromoto Nv
Kortrijkseweg 27, 8790 Waregem
10% Korting bij aankoop vanaf €25

10% Korting bij aankoop vanaf €25

200X aangeboden door
Bodégon
Marktstraat 23, 8870 Izegem
15% korting op ons volledig assortiment

15% korting op ons volledig assortiment

500X aangeboden door
Fietsenhuis Feys Wouter
Leopoldlaan 60, 8430 Middelkerke
Gratis ravotbril op sterkte bij aankoop kinderbril op sterkte

Gratis ravotbril op sterkte bij aankoop kinderbril op sterkte

200X aangeboden door
Yalora Optiek
Schrieksebaan 34, 3120 Tremelo
€20 Korting op ons Vangelis menu

€20 Korting op ons Vangelis menu

200X aangeboden door
Restaurant Vangelis
Grote Baan 37, 3560 Lummen
€5 Korting bij aankoop vanaf €20

€5 Korting bij aankoop vanaf €20

350X aangeboden door
Brood & Banket Lonneville
Eeklostraat 7, 9970 Kaprijke
€30 bij aankoop dameskleding

€30 bij aankoop dameskleding

200X aangeboden door
Cachet
Schotelstraat 5, 3290 Diest
€15 Korting bij gelaatsverzorging naar keuze

€15 Korting bij gelaatsverzorging naar keuze

300X aangeboden door
Schoonheidsinstituut Pastel
Boomkensstraat 39, 3500 Hasselt
€15 Korting op een behandeling vanaf €50

€15 Korting op een behandeling vanaf €50

350X aangeboden door
Finesse schoonheidssalon
Grote Baan 130, 2235 Hulshout
1 Maand gratis fitness twv €30

1 Maand gratis fitness twv €30

1000X aangeboden door
EMfitness - energy & mind
Hoogstraatsebaan 21, 2390 Malle
20% Korting op de volledig aankoop bij min. €50

20% Korting op de volledig aankoop bij min. €50

1000X aangeboden door
Marjel Boetiek
Hoogzand 6, 2235 Hulshout
15% Korting op monturen en glazen/zonnebrillen

15% Korting op monturen en glazen/zonnebrillen

350X aangeboden door
Optiek Meeussen Leo
Lambrechtshoekenlaan 175, 2170 Merksem
Ontvang 10% korting op een aankoop

Ontvang 10% korting op een aankoop

500X aangeboden door
Bella Vitta
Sint Jansstraat 14, 8840 Staden
15% Korting bij aankoop vanaf €75

15% Korting bij aankoop vanaf €75

500X aangeboden door
Mode Nicole
Meistraat 102, 2480 Dessel
€10 Korting op een haarkleuring

€10 Korting op een haarkleuring

500X aangeboden door
Kapsalon Dhali
Statiestraat 4, 2547 Lint
€10 Korting op onze afhaalgerechten

€10 Korting op onze afhaalgerechten

300X aangeboden door
Pasta, Il Canniccio
Kleuterweg 3, 3550 Heusden-Zolder
Gratis brushing bij een gelaatsverzorging

Gratis brushing bij een gelaatsverzorging

200X aangeboden door
Vitala Beauty en Wellness
Tiensesteenweg 104, 3000 Leuven
30% Korting op onze cadeaupakketten van Nuxe

30% Korting op onze cadeaupakketten van Nuxe

1000X aangeboden door
Apotheek Marroyen
Lepelstraat 3, 9270 Laarne
€20 Korting bij aankoop vanaf €100

€20 Korting bij aankoop vanaf €100

1000X aangeboden door
London Shop bv
Zeelaan 307, 8670 Koksijde
Gratis gellak bij een pedicure

Gratis gellak bij een pedicure

200X aangeboden door
Beauty Ritual
Zwaluwenstraat 13, 2440 Geel
€10 Korting bij aankoop vanaf €50

€10 Korting bij aankoop vanaf €50

500X aangeboden door
Bloemenland
Grote Steenweg 10, 2430 Laakdal
10% Korting bij volgende aankoop + gratis attentie

10% Korting bij volgende aankoop + gratis attentie

350X aangeboden door
De Puyenbrug
Dam 112, 9080 Lochristi
€10 Korting op gelaatsverzorging van €70

€10 Korting op gelaatsverzorging van €70

500X aangeboden door
Schoonheidsinstituut Inge
Zuidlaan 93, 9230 Wetteren
€15 Korting bij minimale besteding van €75

€15 Korting bij minimale besteding van €75

500X aangeboden door
Eethuis Ollie Bommel
Waterdreef 2B, 2990 Wuustwezel
Gratis verwenkoffie bij de lunch

Gratis verwenkoffie bij de lunch

300X aangeboden door
De Kursaal
Vuurtorenplein 7, 8660 De Panne
€10 Korting bij aankoop vanaf €50

€10 Korting bij aankoop vanaf €50

500X aangeboden door
Ruitersport Pluvinel
Diestsesteenweg 112, 3200 Aarschot
10% Korting op autobelettering

10% Korting op autobelettering

1000X aangeboden door
Decolet nv
Gallifortlei 120, 2100 Deurne
€20 Extra bij verkoop goud vanaf 50 gram

€20 Extra bij verkoop goud vanaf 50 gram

200X aangeboden door
Pejati
Laar 18, 3980 Tessenderlo
10% Korting op ons gamma

10% Korting op ons gamma

1000X aangeboden door
Decoratie Buyse
Henri Jasparlaan 162, 8430 Middelkerke
20% Korting bij een gelaatsverzorging

20% Korting bij een gelaatsverzorging

200X aangeboden door
Beauty Ritual
Zwaluwenstraat 13, 2440 Geel
€30 Korting of stoefboekje met 5 foto's 10x10

€30 Korting of stoefboekje met 5 foto's 10x10

1000X aangeboden door
Cofre Fotografie
Van Iseghemlaan 104 104, 8400 Oostende
Gratis fles cava bij reservatie sauna

Gratis fles cava bij reservatie sauna

200X aangeboden door
Vitala Beauty en Wellness
Tiensesteenweg 104, 3000 Leuven
Gratis Spabehandeling bij een wasbeurt twv €10

Gratis Spabehandeling bij een wasbeurt twv €10

1000X aangeboden door
Hondensalon Anubis
Lettenburgstraat 14, 8600 Diksmuide
20% Korting bij aankoop vanaf €100

20% Korting bij aankoop vanaf €100

350X aangeboden door
Scalini Mode bv
Prof. Dr. Vital Celenplein 8, 2235 Hulshout
20% korting op uw aankoop in de winkel

20% korting op uw aankoop in de winkel

500X aangeboden door
Bloemen Cindy
Terreststraat 1, 8650 Houthulst
Gratis matrassenbeschermer bij aankoop matras

Gratis matrassenbeschermer bij aankoop matras

500X aangeboden door
Hemiksems Beddencentrum
Provinciale Steenweg 16, 2620 Hemiksem
20% Korting op Woodwick medium kaars

20% Korting op Woodwick medium kaars

200X aangeboden door
Krantenwinkel Cojona
Prof. Scharpélaan 19, 3130 Begijnendijk
10% Korting op 1 artikel naar keuze

10% Korting op 1 artikel naar keuze

200X aangeboden door
De Stoffenschuur
Diestsebaan 42, 3290 Diest
10% Korting (niet op levend aas)

10% Korting (niet op levend aas)

500X aangeboden door
Reynders Hengelsport
Hulsterweg 8, 3980 Tessenderlo
€30 Korting bij aankoop van een fiets

€30 Korting bij aankoop van een fiets

200X aangeboden door
Buyl Sport-Bikes & Wear
Kasteeldreef 211, 9120 Beveren
15% Korting op producten van Aloë Vera Forever

15% Korting op producten van Aloë Vera Forever

€15 Korting op modelbouw en toebehoren + op verf

€15 Korting op modelbouw en toebehoren + op verf

200X aangeboden door
ST-Bikes
testeltsesteenweg 86, 3200 Aarschot
€20 Korting bij aankoop van 12 flessen wijn

€20 Korting bij aankoop van 12 flessen wijn

350X aangeboden door
Ad Fruendum Vino
Zonnedauwstraat 5, 3110 Rotselaar
€20 Korting bij aankoop vanaf €100

€20 Korting bij aankoop vanaf €100

1000X aangeboden door
Au Printemps
Zeelaan 186, 8670 Koksijde
20% Korting op een gelaatsbehandeling

20% Korting op een gelaatsbehandeling

500X aangeboden door
Beauty'ael
Brouwerijstraat 30, 1910 Kampenhout
€50 Korting op een coachinggesprek

€50 Korting op een coachinggesprek

700X aangeboden door
Bounce Back Coaching
Parklaan 15, 8450 Bredene
€15 Korting vanaf €100 bij uw volgende aankoop

€15 Korting vanaf €100 bij uw volgende aankoop

200X aangeboden door
Gezondheidscentrum Gennesareth
Gaaiendreef 13, 2900 Schoten
€20 Korting bij aankoop van €100

€20 Korting bij aankoop van €100

500X aangeboden door
kdp Peeters
Grote Baan 406, 2235 Hulshout
10% Korting bij aankoop vanaf €100

10% Korting bij aankoop vanaf €100

500X aangeboden door
Bongaerts Juwelier
Boomstraat 28, 2880 Bornem
10% Korting bij aankoop van 2 tubes voetcrème

10% Korting bij aankoop van 2 tubes voetcrème

200X aangeboden door
Sandra’s voetverzorging
Ter Zwaanhoek 85, 8400 Oostende
10% Korting bij aankoop vanaf €50

10% Korting bij aankoop vanaf €50

1000X aangeboden door
BSD Sport en Spel
Steenweg op Hoogstraten 72, 2330 Merksplas
€10 Korting bij aankoop van minimum €50

€10 Korting bij aankoop van minimum €50

1000X aangeboden door
Spar Emelgem
Baronstraat 116, 8870 Izegem
€5 Korting op een retouche

€5 Korting op een retouche

100X aangeboden door
Decor Thijs
Posterijstraat 62, 8790 Waregem
€20 korting bij aankoop vanaf €100

€20 korting bij aankoop vanaf €100

1000X aangeboden door
Optiek Descheppere
Italiëplein 1, 8600 Diksmuide
10% op matras/boxspring + geschenk

10% op matras/boxspring + geschenk

200X aangeboden door
De Maesschalck
Brugse Heirweg 31, 9190 Stekene
€20 Korting bij planten/beelden t.w.v. €100

€20 Korting bij planten/beelden t.w.v. €100

500X aangeboden door
Plantencentrum De Groene
Nieuwrodese Steenweg 101, 3200 Aarschot
€5 Korting bij aankoop vanaf €30 J'Line decoratie

€5 Korting bij aankoop vanaf €30 J'Line decoratie

200X aangeboden door
ID Interieur & Decoratie
Dreef 84, 9930 Zomergem
10% Korting bij aankoop van matras

10% Korting bij aankoop van matras

500X aangeboden door
De Maesschalck
Brugse Heirweg 31, 9190 Stekene
Gratis 12kg aardappelen bij aankoop van 50kg

Gratis 12kg aardappelen bij aankoop van 50kg

350X aangeboden door
Aardappelen Renders
Hoeledensebaan 121, 3470 Kortenaken
€50 Korting bij aankoop van montuur + glazen vanaf €275

€50 Korting bij aankoop van montuur + glazen vanaf €275

200X aangeboden door
Optiek Manu Robeyns
Markt 13, 2480 Dessel
15% Korting bij aankoop van gelegenheidskaarten

15% Korting bij aankoop van gelegenheidskaarten

1000X aangeboden door
Debeuckelaere Drukkerij
Populierenlaan 32, 8430 Middelkerke
10% Korting op een fotoreportage

10% Korting op een fotoreportage

1000X aangeboden door
Foto Collier
Meistraat 3, 2800 Mechelen
€25 Korting bij je aankoop vanaf €125

€25 Korting bij je aankoop vanaf €125

1000X aangeboden door
Parfumerie De Piramide
Koningin Astridlaan 48, 9230 Wetteren
€5 Korting bij aankoop van minimum €50

€5 Korting bij aankoop van minimum €50

200X aangeboden door
Broodjeszaak Huis Desmet Sabien
Dendermondesteenweg 543, 9070 Destelbergen
15% Korting op 1 artikel naar keuze

15% Korting op 1 artikel naar keuze

1000X aangeboden door
R&B Vintage Clothing
Theo De Beckerstraat 46, 3200 Aarschot
20% op klantenkaart of Gezinsspaarkaart

20% op klantenkaart of Gezinsspaarkaart

500X aangeboden door
Breiboetiek Marielijne
Plettinckplaats 3, 8760 Meulebeke
€20 Korting op een etentje in Restaurant

€20 Korting op een etentje in Restaurant

200X aangeboden door
Bistro A Point
Brugseweg 186, 8920 Langemark-Poelkapelle
20% Korting op printwerken, fotokaders en meer

20% Korting op printwerken, fotokaders en meer

200X aangeboden door
DS Art Fotografie
Esplanade 2, 8900 Ieper
€15 Korting bij aankoop €100 De Meyere

€15 Korting bij aankoop €100 De Meyere

350X aangeboden door
De Roskam Van den Abbeele nv
Molenstraat 10, 9160 Lokeren
€10 Korting bij aankoop vanaf €50

€10 Korting bij aankoop vanaf €50

1000X aangeboden door
Ferri Merlier
lauwbergstraat 70 70, 8930 Menen
5% Korting op het volledige assortiment

5% Korting op het volledige assortiment

200X aangeboden door
RDMedical
Ypermanstraat 15, 8900 Ieper
€5 Korting bij aankoop vanaf €50 op gans het assortiment

€5 Korting bij aankoop vanaf €50 op gans het assortiment

1000X aangeboden door
Keurslagerij Fijnkost 2.0
Leuvensesteenweg, 218, 3070 Kortenberg
10% Korting bij aankoop vanaf 6 wijnflessen naar keuze

10% Korting bij aankoop vanaf 6 wijnflessen naar keuze

200X aangeboden door
La Cantina Italiana
Sint-Janstraat 6, 3290 Diest
10% Korting op uw volgende aankoop

10% Korting op uw volgende aankoop

350X aangeboden door
Fietsen André Van de Sype
Stationsstraat 175, 9450 Haaltert
Gratis brushing bij een kleuring/permanent

Gratis brushing bij een kleuring/permanent

350X aangeboden door
Hair Affaire
Antwerpsesteenweg 302, 2390 Malle
€200 Korting bij renovatie van uw dak

€200 Korting bij renovatie van uw dak

1000X aangeboden door
RenoHomes
Krommewege 32, 9990 Maldegem
T.w.v. €20 Gratis manicure bij een gelaatsverzorging

T.w.v. €20 Gratis manicure bij een gelaatsverzorging

200X aangeboden door
Beauty Dream
Wolfsdonksesteenweg 52, 2230 Herselt
1 Gratis shampoo bij online boeken van een kleuring

1 Gratis shampoo bij online boeken van een kleuring

200X aangeboden door
Nascente Kapsalon en Barbershop
Hendrik Consciencelaan 79, 9950 Waarschoot
10% Korting bij aankoop van zit- of grasmaaier

10% Korting bij aankoop van zit- of grasmaaier

1000X aangeboden door
D.S. Tuinmachines
Halensebaan 100, 3460 Bekkevoort
10% Korting bij aankoop van lederen vest

10% Korting bij aankoop van lederen vest

200X aangeboden door
Lederkleding De Rijck
Diestsesteenweg 58, 3200 Aarschot
€200 Korting op schilderwerken vanaf €1.500

€200 Korting op schilderwerken vanaf €1.500

200X aangeboden door
Erik Schilders bv
Puursesteenweg 365, 2880 Bornem
10% Korting bij Bike Center Peter

10% Korting bij Bike Center Peter

200X aangeboden door
Bike Center Peter
Pamelse Klei 17, 1760 Roosdaal
€5 Korting bij aankoop vanaf €25

€5 Korting bij aankoop vanaf €25

1000X aangeboden door
Pompoentje
Dorpsstraat 42, 9080 Lochristi
10% korting op je aankoop bij Lingerie Stefanie

10% korting op je aankoop bij Lingerie Stefanie

1000X aangeboden door
Lingerie Stefanie
Lessensestraat 40, 9500 Geraardsbergen
€10 Korting bij aankoop vanaf €100

€10 Korting bij aankoop vanaf €100

1000X aangeboden door
Spar Emelgem
Baronstraat 116, 8870 Izegem
10% Korting op de collectie van '20-'21

10% Korting op de collectie van '20-'21

500X aangeboden door
Atelier Flexje
Vossekotstraat 91, 3270 Scherpenheuvel-Zichem
5% Korting op je aankoop

5% Korting op je aankoop

200X aangeboden door
Veeleco Fietsen
Pastoriestraat 29, 3120 Tremelo
20% korting bij grand classic gelaatsverzorging

20% korting bij grand classic gelaatsverzorging

500X aangeboden door
Esthetiek Engels
Leuvensebaan 204 A, 2580 Putte
€10 Korting bij aankoop vanaf €50

€10 Korting bij aankoop vanaf €50

10% Korting op een behandeling

10% Korting op een behandeling

500X aangeboden door
Beauty & Wellness La dolce Vita
Hogestraat 16a, 8820 Torhout
€20 Korting bij afname vanaf €100

€20 Korting bij afname vanaf €100

200X aangeboden door
La Forma
Torhoutsesteenweg 441, 8400 Oostende
Gratis manicure bij een luxe gelaatsverzorging

Gratis manicure bij een luxe gelaatsverzorging

1000X aangeboden door
Pourelle
Leopoldlaan 130, 8430 Middelkerke
Gratis 1L olie bij een onderhoud

Gratis 1L olie bij een onderhoud

€300 Korting bij drukwerken vanaf €1500

€300 Korting bij drukwerken vanaf €1500

1000X aangeboden door
Crets Huguette en Publi-Juth F.V.
Zichemseweg 87, 3290 Diest
€10 Korting bij aankoop vanaf €100

€10 Korting bij aankoop vanaf €100

100X aangeboden door
Muziekhandel Markey
Kerkweg 13, 8800 Roeselare
Gratis

Gratis "Win For Life" van €3 bij aanmelden lottery club

500X aangeboden door
Krantenshop C&G
Witte Torenwal 21, 3960 Bree
€5 Korting bij aankoop vanaf €50

€5 Korting bij aankoop vanaf €50

1000X aangeboden door
Slagerij Stier
Alfred Algoetstraat 29, 1750 Lennik
Gratis brushing bij een kleuring/permanent

Gratis brushing bij een kleuring/permanent

200X aangeboden door
Kapsalon Ma.te.ca
Vrijheidsstraat 14, 2280 Grobbendonk
€20 Korting bij een buffet voor 2 personen

€20 Korting bij een buffet voor 2 personen

350X aangeboden door
Wilgenhof ('t)
Lozenweg 95, 3930 Hamont-Achel
10% Korting in onze webshop!

10% Korting in onze webshop!

500X aangeboden door
Madrico nv
Peerderbaan 113, 3960 Bree
Gratis brushing bij een kleuring

Gratis brushing bij een kleuring

200X aangeboden door
Kapsalon Antoine
Willem Van Doornyckstraat 29, 9120 Beveren
10% Korting op alle fietsen

10% Korting op alle fietsen

200X aangeboden door
Fietsen Koda
Kreupelstraat 8, 9870 Zulte
10% Korting en een nuttig geschenkje

10% Korting en een nuttig geschenkje

1000X aangeboden door
Schoenen Crispina
Drapstraat 37, 9810 Nazareth
€10 Korting vanaf aankoop van €100

€10 Korting vanaf aankoop van €100

350X aangeboden door
Bagage Fashion
Henri Spillemaeckersstraat 1, 2850 Boom
€10 Korting bij aankoop vanaf €100

€10 Korting bij aankoop vanaf €100

200X aangeboden door
Ledegen Textiel
Jodenstraat 30, 2270 Herenthout
2 Glazen champagne gratis bij aankoop 2 menu's

2 Glazen champagne gratis bij aankoop 2 menu's

500X aangeboden door
Restaurant Lotier
Antwerpsesteenweg 478, 2390 Malle
Gratis geurkaarsje/likeurtje bij aankoop vanaf €75

Gratis geurkaarsje/likeurtje bij aankoop vanaf €75

200X aangeboden door
Ambachtalinetje ('t )
Duinenstraat 332A, 8450 Bredene
10% Korting op je aankoop

10% Korting op je aankoop

200X aangeboden door
BartBikes
Statiestraat 71, 8570 Anzegem
10% Korting

10% Korting

500X aangeboden door
Bries Elektro NV
Provinciebaan 138, 3110 Rotselaar
Vanaf €50 gratis doosje praline 250gr

Vanaf €50 gratis doosje praline 250gr

200X aangeboden door
Amandine
Kerkstraat 9, 8210 Zedelgem
Gratis omniumverzekering bij elektrische fiets

Gratis omniumverzekering bij elektrische fiets

500X aangeboden door
M-velo
Evert Larockstraat 5, 1880 Kapelle-op-den-bos
10% korting voor elke nieuwe klant via Handelsgids

10% korting voor elke nieuwe klant via Handelsgids

500X aangeboden door
Mundi Vinum
Lenneke Mare 13, 3020 Herent
15% Korting op alle aankopen

15% Korting op alle aankopen

1000X aangeboden door
Carpevino
Sint-Livinusstraat 5, 8900 Ieper
10% Korting op het volledige assortiment

10% Korting op het volledige assortiment

500X aangeboden door
Ken's Fietsen Service
Duinenstraat 270, 8450 Bredene
€10 Korting vanaf aankoop van €50

€10 Korting vanaf aankoop van €50

1000X aangeboden door
Tamara's Ballonnen & Geschenken Shop
Industrielaan 6, 8820 Torhout
€10 Korting bij een bedrag vanaf €50

€10 Korting bij een bedrag vanaf €50

1000X aangeboden door
VMmedia - Speelgoeddroom
Duivenkeetstraat 17, 9280 Lebbeke
€10 Korting bij aankoop van €100

€10 Korting bij aankoop van €100

1000X aangeboden door
Slotenmakerij Dhont bv
Brouwerijstraat 5, 3070 Kortenberg
20% Korting

20% Korting

500X aangeboden door
De Molenhoeve
Scharestraat 16, 8020 Oostkamp
Bij pannenkoek met koffie krijg je 2de koffie gratis

Bij pannenkoek met koffie krijg je 2de koffie gratis

1000X aangeboden door
Cafetaria Hoge-Blekkerbad
Pylyserlaan 30, 8670 Koksijde
€5 Korting bij aankoop vanaf €25

€5 Korting bij aankoop vanaf €25

200X aangeboden door
Jeukiboek
Groenestraat 9, 8210 Zedelgem
€20 Korting bij aankoop vanaf €120

€20 Korting bij aankoop vanaf €120

1000X aangeboden door
Juweliers De Greeve
Koolmijnlaan 141, 3550 Heusden-Zolder
1 Bol sokkenwol gratis bij 3 sokkenwolbollen

1 Bol sokkenwol gratis bij 3 sokkenwolbollen

200X aangeboden door
De Lapjesvrouw
Stationsstraat 49, 2910 Essen
€10 Korting bij aankoop vanaf €50

€10 Korting bij aankoop vanaf €50

350X aangeboden door
Mode Celine
Melkstraat 4, 2460 Kasterlee
20% Korting op eender welke aankoop, ook op online bestellingen

20% Korting op eender welke aankoop, ook op online bestellingen

200X aangeboden door
De Fruitboetiek
Beverestraat 53, 9700 Oudenaarde
20% Korting op alle groenten en fruit

20% Korting op alle groenten en fruit

1000X aangeboden door
Groenhuis bv
Liersesteenweg 128, 2220 Heist-op-den-Berg
10% Korting op je aankoop

10% Korting op je aankoop

1000X aangeboden door
Naaicentrum Baele
Van Cromphoutstraat 14, 9230 Wetteren
10% Korting op volledige aankoop van bloemen, planten en decoratie

10% Korting op volledige aankoop van bloemen, planten en decoratie

200X aangeboden door
Bloemen en Planten Ostyn
Werkenplein 33, 8610 Kortemark
€10 Korting bij een seizoens gelaatsverzorging

€10 Korting bij een seizoens gelaatsverzorging

300X aangeboden door
Schoonheidsinstituut Rita
Sint-Jorislaan 133, 3540 Herk-de-Stad
€15 Korting bij aankoop vanaf €50

€15 Korting bij aankoop vanaf €50

200X aangeboden door
Valentino Zottegem
Ten Ede 91, 9620 Zottegem
10% Korting op alles

10% Korting op alles

1000X aangeboden door
Schoenen Valencia bv
Casselstraat 45, 8970 Poperinge
€5 Korting bij aankoop vanaf €50

€5 Korting bij aankoop vanaf €50

200X aangeboden door
Tuincentrum De Serres
Nazarethsesteenweg 50, 9800 Deinze
10% Korting

10% Korting

200X aangeboden door
Nick & Gwendy Slagerij en Traiteur
Albert I Laan 243, 8620 Nieuwpoort
10% Korting op accessoires zoals helmen, handschoenen,...

10% Korting op accessoires zoals helmen, handschoenen,...

100X aangeboden door
Scoot & Bikeshop Vleirick
Roeselaarsestraat 411, 8870 Izegem
€100 Korting op multifocale glazen

€100 Korting op multifocale glazen

1000X aangeboden door
Optiek De Leersnijder bv
Bredabaan 419c, 2990 Wuustwezel
€10 Korting bij 60min massage

€10 Korting bij 60min massage

200X aangeboden door
Corpus Virtuosus
Plaats Vondel 14, 3270 Scherpenheuvel-Zichem
10% Korting

10% Korting

500X aangeboden door
Den Hengel
Kerkstraat 9, 3130 Begijnendijk
10% Korting op geselecteerde fietsen van Flanders

10% Korting op geselecteerde fietsen van Flanders

350X aangeboden door
Asfra Flanders
Bergstraat 75, 9700 Oudenaarde
10% Korting op alles

10% Korting op alles

15% Korting op alles

15% Korting op alles

200X aangeboden door
Bloemen PrettyAtHome
Stokstraat 7, 8650 Houthulst
Bij aankoop van 1 kebab krijg je een gratis drankje

Bij aankoop van 1 kebab krijg je een gratis drankje

200X aangeboden door
Diest Orient
Delphine Alenuslaan 39, 3290 Diest
€5 Korting bij aankoop vanaf €50

€5 Korting bij aankoop vanaf €50

100X aangeboden door
Hokus Pokus Toverbol
Gentstraat 43, 9800 Deinze