Openingsuren

Maandag 06/02 11:00 - 20:00
Dinsdag 07/02 Gesloten
Woensdag 08/02 Gesloten
Donderdag 09/02 11:00 - 20:00
Vrijdag 10/02 11:00 - 21:00
Zaterdag 11/02 11:00 - 21:00
Zondag 05/02 11:00 - 21:00

Info

Eet en geniet bij Brasserie Kroko

In Brasserie Kroko kan je de beste dagschotels, snacks, vlees en visgerechten van Middelkerke vinden. Valerie, Xavier en team bedienen  jullie met de glimlach en de heerlijkste hapjes en drankjes.
 

Tearoom

Zoals het een authentieke tearoom beaamt, hebben ze bij Brasserie Kroko artisanale pannenkoeken, ijs en zeer lekkere (verwen)koffie. Je kan er gezellig tafelen en genieten van heerlijke snacks en desserts. 
 

Brasserie

In Brasserie Kroko kan je er heerlijke maaltijd nuttigen. Er zijn dagverse stoofvlees, spaghetti en tal van vlees- en visgerechten. Het team zorgt voor verse producten die worden omgetoverd in smakelijke schotels. 
 

Dagschotels

Brasserie Kroko heeft steeds lekkere dagschotels waar jij je duimen en vingers van zult aflikken. Elke dagschotel is vergezeld met een dagsoep en een dessert. Zo kunnen er o.a. gehaktballetjes met spek, cordon bleu of tongrolletjes op je bord verschijnen. Dit in combinatie met frietjes, puree of pasta en  lekkere warme sauzen. 
 

Krokomaat 

´╗┐Voeding en levensmiddelen vind je in ons automatisch restaurant  'Krokomaat' met food en non-food producten, gelegen op de hoek van de Duinenweg en de Kousestraat. Je kan er betalen met bancontact, cash en contactloos. Er is ook een identiteitskaartlezer aanwezig voor alcoholische producten.

Wat kan je o.a. vinden in het Krokomaat: vers brood, bruin brood, wit brood, volkorenbrood, ardeens brood, kip curry met rijst, spaghetti, stoofvlees, pasta, scampi Kroko, kabeljauw, zalm, verse soep, gekoelde dranken,beleg...
De automaten worden dagelijks gevuld met verse schotels. 

Graag meer info over de Krokomaat? Klik dan zeker op volgende link https://www.facebook.com/krokomaatmiddelkerke/?ref=py_c
´╗┐

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Brasserie Kroko

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Brasserie Kroko een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Heel goede ervaring met deze bra... 10 Review door: Simone
altijd vriendelijk en je voelt j... 10 Review door: Willem
gelukkig nieuwjaar en doe zo ver... 10 Review door: Christel
Neen.... 10 Review door: Ianiek
vlotte service, aangenaam kader... 9,6 Review door: Paul
doe zeker zo verder, beste panne... 8,5 Review door: Anne Marie