De beste restaurants in Middelkerke

46 resultaten in 1 seconden
Puur
Karel Janssenslaan 51 , 8400 Oostende
Bij deze handelaar ga je op bezoek en krijg je een unieke code voor de actie
Restaurant El Greco
Langestraat 55 Bus B, 8400 Oostende
Bij deze handelaar ga je op bezoek en krijg je een unieke code voor de actie
De Roste Kluze
Sint-Maartensplein 11 , 8680 Koekelare
Bij deze handelaar ga je op bezoek en krijg je een unieke code voor de actie

De beste restaurants van Middelkerke

Middelkerke is een gemeente gelegen aan de Belgische kust van de Noordzee. Middelkerke telt net geen 20.000 inwoners. Buiten wat je als toerist van Middelkerke kent zijn er ook tal van kleinere dorpen aanwezig: Westende, Lombardsijde, Wilskerke, Leffinge, Slijpe, Mannekensvere, Schore en Sint-Pieters-Kapelle. Het meeste van de restaurants bevinden zich wel aan de kustlijn natuurlijk.

Ligging

Op de dijk vind je qua horeca de meeste opties. Er liggen tal van goede restaurants en brasseries. Ook in de grote hotels die er liggen kan je meestal aanschuiven voor een heerlijk restaurantgerecht.

Keuken

De keuken die je in deze kustgemeente vindt is over het algemeen Belgisch en Frans. Hoewel je in de hotelrestaurants wel eens meer exotische gerechten kan bestellen. Italiaanse maaltijden zijn ook altijd makkelijk te vinden in Middelkerke. Een heerlijke pasta of pizza kan altijd smaken.

Afhaalgerechten

Door corona kan je bij de meeste restaurants in Middelkerke de gerechten afhalen. Het is natuurlijk aangeraden om altijd contact op te nemen met het restaurant om te zien welke regels op die moment gelden.

Reserveren

Tijdens dagen dat er veel dagjestoeristen aan de kust zijn is het aangeraden om te reserveren. Zo ben je verzekerd van een plaats in een van de eetpaatsen. Neem telefonisch contact op of controleer de website op een reservatieformulier.

Prijzen

De prijzen van de restaurants zijn in deze toeristische zone iets hoger dan in het binnenland. Zeker in de betere restaurants. Je zal voor 30 euro zeker goed gegeten hebben. Maar bij de duurdere plaatsen mag je toch ruim rond de 100 euro per persoon rekenen.

Parking

Tijdens je restaurantbezoek in Middelkerke kan je gebruikmaken van tal van parkings in de buurt. Je kan parkeren op Parking René Mouchottenplein, op Parking Middelkerke centrum of op de grote Parking op de IJzerlaan. Als je geen zin hebt om met de auto te komen kan je natuurlijk ook altijd met de trein afreizen. Je gaat dan wel via Oostende of Nieuwpoort moeten gaan vandaar kan je dan makkelijk met het openbaar vervoer of met de taxi tot aan de restaurants in Middelkerke geraken.

Wat is het beste restaurant van Middelkerke?

De bezoekers van Handelsgids bezochten het meest de pagina's van Da Vinci, De Bankier, The Lord, Venus en Westgolf.

Sta je er niet bij?
Meld je dan gratis aan

Meer over restaurants in Middelkerke

Bij een restaurant kan je terecht om je laten onderdompelen in de visie van de restauranthouder. Ieder restaurant heeft zijn eigen filosofie en keukenstijl.

In de meeste steden kan je terecht voor de klassieke Franse keuken, de Italiaanse keuken, Turkse en Indische keukens. Maar in Middelkerke kan je vooral terecht bij onderstaande restaurants.

Lekker en gezond eten bij een van de beste of meest hippe restaurants in Middelkerke centrum. Plaats een reservering online (via mail of telefoon). Er is altijd wel een plaats vrij. Bekijk ook zeker het menu van het restaurant van jouw keuze.