Openingsuren

Maandag 06/02 00:00 - 13:0023:00 - 00:00
Dinsdag 07/02 00:00 - ...
Woensdag 01/02 00:00 - ...
Donderdag 02/02 00:00 - ...
Vrijdag 03/02 00:00 - ...
Zaterdag 04/02 00:00 - ...
Zondag 05/02 00:00 - ...

Foto’s

Info

Taxi Pierre te Middelkerke is al meer dan 25 jaar uw vertrouwde én goedkoopste taxi uit de buurt. De taxidienst staat zowel ’s nachts als overdag klaar om u snel, veilig én betaalbaar naar uw bestemming te brengen.
 

Comfortabele en goedkope taxi

Heeft u zelf geen wagen? Wenst u geen tijd te verliezen aan het zoeken naar parkeerplek? Of zoekt u een bob die u na uw feest naar huis kan voeren? Een taxirit met Taxi Pierre staat garant voor veilig en comfortabel vervoer naar uw bestemming naar keuze. Uw chauffeur past zich aan uw wensen aan. Bij Taxi Pierre geniet u van een vlotte rit met een babbeltje, of net een rustgevend muziekje, u kiest.

Een ervaren chauffeur van de taxidienst pikt u op het afgesproken moment op, zodat u mooi op tijd, op uw afspraak kunt verschijnen.
 

Nachtvervoer

Taxi Pierre staat dag en nacht voor uw klaar met zijn taxidienst. Zowel voor vervoer overdag als nachtvervoer kan u deze taxiservice uit Middelkerke contacteren, 24 uur op 24 uur, in de week en in het weekend.

De taxidienst uit Middelkerke werkt met een nauwkeurige planning en ervaren chauffeurs die u op elk uur van de dag en de nacht van vlot vervoer voorzien en u naar uw gewenste bestemming voeren.  
 

Vervoer buitenland

Taxi Pierre brengt u graag naar de bestemming van uw keuze, ook als dit in het buitenland is. Wilt u op citytrip naar Luxemburg, of lijkt een vakantie in Nederland u ontspannend? De taxidienst uit Middelkerke voert u graag tot over de Belgische grens.
 

Luchthavenvervoer

Vertrekt u op reis en wilt u ruim op de tijd aan de check-in op de luchthaven verschijnen? Uw eigen wagen parkeren aan de luchthaven kan duur zijn en de zoektocht naar parkeerplek kan lang duren. Contacteer daarom Taxi Pierre en word tijdig afgezet aan de luchthaven zodat u met een gerust hart aan uw reis kan beginnen.

Probeer zelf de klantvriendelijke en stipte service van Taxi Pierre uit en boek nu uw taxi in Middelkerke.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Taxi Pierre een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Goede zaak... 7,7 Review door: Alessio
Op taxi Pierre kan je rekenen ,a... 10 Review door: Christiane