Openingsuren

Maandag 06/02 Gesloten
Dinsdag 07/02 08:00 - 18:00
Woensdag 08/02 08:00 - 18:00
Donderdag 09/02 08:00 - 18:00
Vrijdag 10/02 08:00 - 18:00
Zaterdag 11/02 08:00 - 18:00
Zondag 05/02 Gesloten

Info

Mokkaffee in Middelkerke voor een lekkere tas koffie en nog zoveel meer

Daphné is de trotse zaakvoerster van Mokkaffee in Middelkerke.
Wil je eens rustig relaxen en genieten van een lekkere tas verse speciale en goede koffie of een thee, freakshakes of gebak dan ga je best naar Mokkaffee in de Kerkstraat in Middelkerke. Zij bereiden voor jou de lekkerste en beste koffie met de hoogste kwaliteit. 
 

Barista

Zoals het een echte Barista beaamt, ben je bij Daphné van harte welkom. Je hebt een uitgebreide keuze en voor elke smaak valt er iets te zeggen. Zo heb je bij Mokkaffee o.a. de welbekende Déca, Espresso en Cappuccino maar ook toppers als Café frappé, Matcha latté en de Latté Machiatto ontbreken niet in het gamma. Wereldkoffie's en nog zoveel meer kan je komen proeven bij Daphné. 
 

Theehuis

Naast de allerbeste koffie's heeft Mokkaffee ook allerlei soorten thee's in het assortiment van haar Barista. De toppers zoals Earl Grey, de verse muntthee kan je er nuttigen maar je kan er ook verscheidene nieuwe proberen zoals de China jasmijn, de Darjeerling en de Black Mojito thee. Via de link: https://www.mokkaffee.com/menus kan je alvast bekijken welke ingrediënten in de verscheidene thee's zitten. 
 

Warme dranken, frisdranken

Mokkaffee is van alle markten thuis. Naast de beroemde koffie's en thee's kan je er natuurlijk ook warme chocolademelk en frisdranken verkrijgen. 
 

Bieren, wijnen en apero's

Mag het al eens wat meer zijn dan kan je bij Mokkaffee genieten van een fris biertje zoals een Leffe, Kasteelbier, Jupiler, Stella,... Of heb je iets te vieren dan kan je bij Daphné de flessen champagne, cava, wijnen of gin laten bovenhalen. De flessen staan stuk voor stuk fris gekoeld. 
 

Freakshakes, Frozen smoothies

Ook te verkrijgen bij Mokkaffee zijn de Freakshakes en de Frozen smoothies. Geniet van een Sweet vanilla shake, een Pink Fantasy of heb je liever de ouderwetse Milkshakes zoals vanille, chocolade of aardbei, het kan allemaal bij Daphné. Het gamma van de Frozen smoothies zijn absoluut de moeite waard om te proeven als je ze nog niet kent. 
 

Pannenkoek, wafels, taart

Mokkaffee is niet alleen een prachtig ingerichte Barista, het is ook een tearoom waar je terecht kan voor verrukkelijke pannenkoeken, wafels of taart. Of wat dacht je van een chocolademoelleux of sabayon met ijs? Dit allemaal in combinatie met een verwenkoffie en je kan er weer tegenaan. Dit alles en nog veel meer kan je vinden bij Daphné van Mokkaffee in Middelkerke. Op haar website https://www.mokkaffee.com vind je dit alles en nog meer informatie over haar ruime aanbod. Het loont zeker en vast de moeite om haar een bezoekje te brengen in haar gezellige Barista.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Mokkaffee

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Mokkaffee een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Ik wens U een gelukkig en gezond... 8,1 Review door: Ronny
Altijd lekkere dingen met oog vo... 9,5 Review door: Julie
Zeer goede service en heerlijke... 10 Review door: Erich
Fijne gelegenheid : we komen er... 9,5 Review door: Marie
Niets op aan te merken.Alles in... 8 Review door: Martien
Doe zo voort... 9,5 Review door: Luc
Vriendelijke bediening... 10 Review door: Josfin