Openingsuren

Maandag 29/11 09:00 - ...... - 18:00
Dinsdag 30/11 09:00 - ...... - 18:00
Woensdag 01/12 GeslotenGesloten
Donderdag 02/12 GeslotenGesloten
Vrijdag 03/12 09:00 - ...... - 18:00
Zaterdag 27/11 09:00 - ...... - 18:00
Zondag 28/11 09:00 - ...... - 18:00

Info

Welkom bij Visdelicatessen De Kottens in Middelkerke 

Visdelicatessen De Kottens  is gelegen in Middelkerke  en amper een goede 100 meter van de zeedijk verwijderd. De passie voor de vis delen zij graag met iedereen. Wie vis koopt bij  Visdelicatessen De Kottens weet dus dat respect voor het visproduct en versheid bovenaan staan. Het uitgebreide assortiment van vis, schelp- en schaaldieren en huisbereide maaltijden weet elke klant telkens te verrassen.

Vishandel

Houdt u van verse vis, kan u wel eens genieten van een schotel met schaal- en schelpdieren, of bent u eerder voor gerookte vis? De Belgische kust is dé plek waar u de lekkerste visdelicatessen zal vinden. Als visliefhebber moet u beslist eens langsgaan bij Visdelicatessen De Kottens in Middelkerke om de lekkere visspecialiteiten te ontdekken. Bij deze vishandel vindt u dagelijks verse vis, een grote keuze aan gerookte vis, mosselen en garnalen. 
 

Traiteur

Visdelicatessen De Kottens biedt u ook graag zijn traiteurdiensten aan. Zo serveert De Kottens  u graag lekkere huisbereide gerechten met vis en verse koude schotels. Alle bereidingen worden ter plaatse klaargemaakt en zijn super vers, klaar om te serveren.

Neusje van De Kottens 

Van één ding mag u zeker zijn, of u er nu voor kiest om een zoetwatervis  of een zoutwatervis zoals kabeljauw te kopen, Visdelicatessen De Kottens staat garant voor visproducten van een topniveau. Alles wordt persoonlijk geselecteerd door de zaakvoerders zelf. Ga gerust eens langs in Middelkerke en laat u inspireren door de zee bij Visdelicatessen De Kottens 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Super bediening en lekkere vis :... 10 Review door: Stefanie
perfect, lekker, vriendelijk...... 10 Review door: Cindy
Super vriendelijke heren. Nette... 10 Review door: Nadine
Patron toujours attentif et qui... 10 Review door: Emmanuelle Marie
Poissonnerie De Kottens Profess... 10 Review door: Emmanuelle
Al 4 jaar ben ik trouwe klant bi... 10 Review door: Martine