De meest gestelde vragen 


Tot wanneer kan ik deelnemen aan de actie?
U kan vanaf nu meesepelen t.e.m. 31 januari 2024.  Daarna wordt de actie afgesloten en kan u niet meer deelnemen. U vindt de deelnemende handelaars op www.handelsgids.be door te zoeken op het woordje "actie".

Hoe moet ik meespelen?
•  Surf naar www.handelsgids.be/eindejaarsactie
•  Geef uw unieke code in en een geldig e-mailadres
•  Accepteer het wedstrijdreglement
•  Kies 4 cijfers van (1 tot 95)  
•  Geef met de schuifbalk een score voor vriendelijkheid
•  Schrijf een review over de zaak (niet verplicht) 
•  Geef éénmalig uw contactgegevens in, zodat men u bij winst kan contacteren.
•  Na uw deelname krijgt u een bevestigingsmail van uw deelname.
• 
 Je ontvangt nog een 2de mail met daarin een code om door te sturen naar een vriend/vriendin, familielid,... Als jij wint, dan wint deze persoon ook een prijs. Als deze persoon wint, dan val jij ook in de prijzen. 


Waar vind ik het reglement?
Op www.handelsgids.be/eindejaarsactie vindt u alles. Bovenaan staat een knop met "Reglement".

Hoeveel winnaars zijn er?
Er zijn in totaal meer dan 10.000 winnaars. Heel de prijzenpot vindt u op www.handelsgids.be/eindejaarsactie.
Hoofdprijs is een reis voor 2 personen naar Dubai.  Wat zit er nog in onze prijzenpot? Te veel om op te noemen: Citytrip naar Monaco, Parijs, deluxe steel- en robotstofzuigers van Rowenta en vele andere producten en tickets voor verschillende events. 


Wat heb ik nodig om te kunnen deelnemen?
U heeft een unieke code nodig van een deelnemende zaak. Bij elke deelnemende handelaar zijn flyers met unieke logincodes. Deze moet u bemachtigen. De actie is digitaal en werkt zowel op computer, tablet als smartphone. U heeft een internetverbinding nodig en een geldig e-mailadres.    

Welke handelaars hebben unieke logincodes voor de actie?
Zoek op www.handelsgids.be met het woordje ‘actie’. U herkent hen ook aan de affiches. Vraag ernaar want soms vergeet de handelaar het al eens.

Ik heb geen internet kan ik deelnemen?
Indien u geen internet heeft kan u ook deelnemen. Op verschillende plaatsen is er internet, denk daarbij aan vele openbare plaatsen zoals bibliotheken, tavernes, restaurants, bistro’s, en zelfs op veel plaatsen gewoon op staat. Ook bij verschillende familieleden zal er wel internet zijn. 

Ik heb geen e-mailadres, wat nu?
U kan aan uw kinderen, kleinkinderen, familie of vrienden vragen om deel te nemen aan de actie met uw unieke code.

Hoeveel keer kan ik meespelen en bij wie?
Per unieke code kan u één keer meedoen. U kan deelnemen bij zoveel zaken als uzelf wilt. Zolang u een code hebt gekregen van die zaken. U herkent alle deelnemende handelaars a.d.h.v. het affiche in hun etalage.

Ik weet niet meer van wie ik een code heb ontvangen
U moet niet onthouden van waar een deelnameformulier komt. U surft naar www.handelsgids.be/eindejaarsactie. Wanneer u uw code ingeeft, wordt er automatisch getoond van welke zaak u de code hebt gekregen.

Moet ik na deelname het formulier nog bijhouden?
Nee, dat is niet nodig. Eens u heeft deelgenomen mag dit weg. Tijdens uw deelname worden uw gegevens genoteerd en gekoppeld aan de unieke code. Via uw e-mail krijg je bericht als de winnaars bekend.

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?
De winnaars worden bekend gemaakt bij de deelnemende handelaars vanaf 6 februari 2023. Via www.handelsgids.be/eindejaarsactie/winnaars vindt u na 27 februari 2023 de volledige lijst. 

Waar kan ik mijn prijs afhalen?
Het grootste deel van de prijzen is digitaal en gaat u via mail krijgen. U moet dan niet langs gaan bij de handelaar.  Enkel prijzen die niet digitaal zijn worden bij de handelaars geleverd. U wordt tijdig geïnformeerd via mail als u gewonnen hebt en hoe u uw prijs gaat verkrijgen. 

Heeft u nog vragen over de actie?
Mail naar marketing@handelsgids.be of bel tijdens de kantooruren naar het nummer 013/32 10 10.