De meest gestelde vragen over de Eindejaarsactie 2018-2019


Hoe moet ik meespelen?
•  Surf naar www.handelsgids.be
•  Zoek de handelaar van wie u een logincode hebt ontvangen
•  Klik op de banner van de eindejaarsactie bij die handelaar 
•  Geef uw loginnummer in en een geldig e-mailadres
•  Accepteer het wedstrijdreglement
•  Kies 4 cijfers van (1 tot 95)  
•  Geef met de schuifbalk een score voor vriendelijkheid
•  Schrijf een review over de zaak (niet verplicht) 
•  Geef éénmalig uw contactgegevens in, zodat men u bij winst kan contacteren
•  Na uw deelname krijgt u een bevestingsmail
•  
Deel de eindejaarsactie op uw Facebook om extra prijzen te winnen.

Bekijk hier stap voor stap het filmpje hoe je moet deelnemen


Tot wanneer kan ik deelnemen aan de eindejaarsactie?
U kan deelnemen vanaf 1 november tot 13 januari 2019 bij de deelnemende handelaars. Elke handelaar bepaalt zelf wanneer hij/zij start met actie uit te delen. Een alfabetisch overzicht van de handelaars per gemeente vindt u hier terug.


Wat heb ik nodig om te kunnen deelnemen?
U heeft een loginnummer nodig van een deelnemende zaak. De eindejaarsactie is digitaal en werkt zowel op computer, tablet als smartphone. U heeft een internetverbinding nodig en een geldig e-mailadres. Indien u geen e-mailadres hebt kan u hier gratis ééntje aanmaken.  


Ik heb geen internet kan ik deelnemen?
Indien u geen internet heeft kan u ook niet deelnemen. Wat u wel kan doen is aan uw kinderen, kleinkinderen, familie of vrienden vragen om deel te nemen aan de actie met uw login.


Hoeveel keer kan ik meespelen en bij wie?
Per loginnummer kan u één keer meedoen bij een zaak. U kan deelnemen bij zoveel zaken als uzelf wilt. Zolang u een logginnumer hebt gekregen om deel te nemen. U kan een lijst met alle deelnemende handelaars terugvinden via www.handelsgids.be/eindejaarsactie of u herkent ze ook op straat a.d.h.v. het affiche in hun etalage


Waarom moet ik die eindejaarsactie delen op Facebook?
Als u na uw deelname de eindejaarsctie deelt op Facebook maakt u kans om extra prijzen te winnen. Zoveelste meer mensen via uw link deelnemen zoveelste meer kans u maakt om een leuke prijs te winnen.  Zo geven we vanaf 3 december elke week €250 weg aan de persoon die de meeste deelnames heeft via zijn Facebooklink. Voor de KMO-prijzenpot en de personeels-prijzenpot is het  verplicht om dit te delen op uw Facebook anders maak je ook geen kans op deze extra prijzen.

Ik kan de actie niet delen op Facebook?
U krijgt een foutmelding als u de actie wil delen? Bijvoorbeeld: Gebruiker heeft platform uitgeschakeld: Deze actie is niet toegestaan, omdat de gebruiker Facebook-platform heeft uitgeschakeld.
Controleer dan via deze link van Facebook of delen via websites is ingeschakeld ipv uitgeschakeld.

Ik weet niet meer van wie ik het login heb ontvangen
Indien u niet meer weet van welke zaak u een loginnummer hebt ontvangen kan u ook niet deelnemen aan de eindejaarsactie. U kan wel altijd proberen deel te nemen bij een handelaar waarvan u vermoed dat het loginnummer komt. Indien het nummer niet actief is bij de zaak krijgt u hiervan een foutmelding.


Wat is een gouden loginnummer?
Dit is een loginnummer dat begint met een G bv G42658. Wanneer u bij een handelaar kan deelnemen met een gouden loginnummer speelt u standaard mee voor de algemene prijzenpot. Tijdens de deelname wordt er gevraagd of u een zaak heeft of dat u werkt in deze zaak. Wanneer u aangeeft een eigen zaak te hebben maakt u kans op bijkomende prijzen met duizenden euro's aan marketingbudget.  Als u werkt in deze zaak maakt u kans op extra prijzen bovenop de algemene prijzenpot. Beide  extra prijzenpotten kan u ook bovenaan in het menu raadplegen.


Welke handelaars hebben een gouden loginnummer?
Alle betalende klanten van Handelsgids krijgen digitaal een gouden loginnummer. Met dit nummer kan u tot 13 januari 2019 ook deelnemen aan de eindejaarsactie.


Moet ik na deelname het formulier nog bijhouden?
Ja en Nee, dit is niet nodig eens je hebt deelgenomen. Maar op elk deelnameformulier staat nog een extra loginnummer vermeld op de achterkant. Dit nummer is pas actief vanaf Kerstdag. Als je je kansen wil vergroten moet je dit deelnameformulieren wel bijhouden of het nummer ergens noteren.


Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?
De winnaars worden bekend gemaakt via de website van handelsgids.be vanaf 1 februari 2019. De winnaars krijgen voor 14 februari ook nog een mailtje met daarin vermeld bij welke zaak ze gewonnen hebben.


Waar kan ik mijn prijs afhalen?
Indien u gewonnen hebt kan u uw prijs afhalen bij de handelaar zelf. Opgelet dit gaat pas vanaf het moment dat achter de zaak een ja staat in het overzicht van de winnaars. Dat wil zeggen dat de prijs geleverd is bij de handelaar. Vergeet de mail niet mee te nemen waarin vermeld staat bij welke zaak u gewonnen hebt.

Heeft u nog vragen over de eindejaarsactie?
Mail naar marketing@handelsgids.be of bel tijdens de kantooruren naar het nummer 013/32 10 10.