De meest gestelde vragen over de Eindejaarsactie 2020


Hoe moet ik meespelen?
•  Surf naar www.handelsgids.be/eindejaarsactie
•  Geef uw unieke code in en een geldig e-mailadres
•  Accepteer het wedstrijdreglement
•  Kies 4 cijfers van (1 tot 95)  
•  Geef met de schuifbalk een score voor vriendelijkheid
•  Schrijf een review over de zaak (niet verplicht) 
•  Geef éénmalig uw contactgegevens in, zodat men u bij winst kan contacteren
•  Na uw deelname krijgt u een bevestingsmail van uw deelname.Tot wanneer kan ik deelnemen aan de eindejaarsactie?
U kan deelnemen vanaf 15 oktober 2019 tot 1 januari 2020, 13:00 bij de deelnemende handelaars. Elke handelaar bepaalt zelf wanneer hij/zij start met actie uit te delen. Een alfabetisch overzicht van de handelaars vindt u hier terug.


Wat heb ik nodig om te kunnen deelnemen?
U heeft een unieke code nodig van een deelnemende zaak. De eindejaarsactie is digitaal en werkt zowel op computer, tablet als smartphone. U heeft een internetverbinding nodig en een geldig e-mailadres. Indien u geen e-mailadres hebt kan u hier gratis ééntje aanmaken.  


Ik heb geen internet kan ik deelnemen?
Indien u geen internet heeft kan u ook deelnemen. Op verschillende plaatsen is er internet, denk daarbij aan vele openbare plaatsen zoals bibliotheken, tavernes, restaurants, bistro’s, en zelfs op veel plaatsen gewoon op staat. Ook bij verschillende familieleden zal er wel internet zijn. 


Ik heb geen e-mailadres, wat nu?
U kan aan uw kinderen, kleinkinderen, familie of vrienden  vragen om deel te nemen aan de actie met uw unieke code.

Hoeveel keer kan ik meespelen en bij wie?
Per unieke code kan u één keer meedoen. U kan deelnemen bij zoveel zaken als uzelf wilt. Zolang u een code hebt gekregen van die zaken. U herkent alle deelnemende handelaars a.d.h.v. het affiche in hun etalage.


Ik weet niet meer van wie ik een code heb ontvangen
U moet niet onthouden van waar een deelnameformulier komt. U surft naar www.handelsgids.be/eindejaarsactie. Wanneer u uw code ingeeft wordt er automatisch getoond van welke zaak u de code hebt gekregen.


Moet ik na deelname het formulier nog bijhouden?
Nee dat is niet nodig. Eens u heeft deelgenomen mag dit weg. Tijdens uw deelname worden uw gegevens genoteerd gekoppeld aan de unieke code.


Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?
De winnaars worden bekend gemaakt bij de deelnemende handelaars vanaf 13 januari. Via www.handelsgids.be/eindejaarsactie/winnaars vindt u vanaf 31 januari 2020 de volledige lijst. Er zal ook een banner met het logo van de eindejaarsactie op de homepage staan. In de loop van januari krijgen de winnaars nog een nieuwsbrief om hun uit te nodigen de uitslag te bekijken en naar hun handelaar te gaan waar ze de gewonnen prijs kunnen af halen.


Waar kan ik mijn prijs afhalen?
Indien u gewonnen hebt kan u uw prijs afhalen bij de handelaar zelf. Opgelet dit gaat pas vanaf het moment dat achter de zaak een ja staat in het overzicht van de winnaars.  www.handelsgids.be/eindejaarsactie/winnaars Dat wil zeggen dat de prijs geleverd is bij de handelaar. Vergeet de mail niet mee te nemen waarin vermeld staat bij welke zaak u gewonnen hebt. Dit is uw bewijs.

Heeft u nog vragen over de eindejaarsactie?
Mail naar marketing@handelsgids.be of bel tijdens de kantooruren naar het nummer 013/32 10 10.