Iedereen die deelneemt aan deze eindejaarsactie van Handelsgids nv gaat uitdrukkelijk en volledig akkoord met onderstaand reglement. Indien niet, gelieve dan niet deel te nemen.
Deze eindejaarsactie loopt van zodra ze online staat bij de handelaar, deze kan dat zelf bepalen en dit kan vanaf 1 november 2018 tot en met 13 januari 2019 (23u59).
Heel speciaal dit jaar is, als u de Eindejaarswedstrijd deelt op uw Facebook, u er vele extra’s mee kan winnen. Bij deelname aan de eindejaarsactie krijg je een bevestiging per mail plus een uitnodiging tot delen. Gewoon klikken op de desbetreffende banner en het is gebeurd. Dus deel altijd en u maakt extra kans op extra prijzen.
Belangrijk! Vul uw emailadres juist in want daar krijgt u alle berichten op, bv. wanneer en waar u uw gewonnen prijs kan afhalen, de inkomkaarten, de bevestiging dat u juist hebt deelgenomen, enz... U zal ook nieuwsbrieven op dat emailadres ontvangen maar u kan zich ten alle tijden hierop uitschrijven.

In totaal zijn er 2.000 winnaars en €500.000 aan prijzen
De eerste prijs is een luxe reis naar Dubai & Abu Dhabi volledig begeleid door een Nederlandstalige gids met overnachtingen in 3 vijf sterren hotels en verschillende super excursies. De reis wordt georganiseerd door “De Blauwe Vogel” of u kan kiezen uit een reis naar Zuid-Afrika. Bovenop de reis krijgt u ook nog een iPhone en cadeaubonnen. Totale waarde van de eerste prijs is €5.000.
De verschillende cadeaubonnen zijn voor een gastronomisch etentje, wellness arrangement, een dagje Shoppen in een mooie Belgische stad, diner of lunch, enz….
De reizen hebben een maximum totale waarde van € 3.000. Indien u voor de reis naar Zuid-Afrika gaat mag u deze zelf boeken bij een klant van Handelsgids.be in uw streek. De winnaar krijgt hiervoor een lijst van de aangesloten reisbureaus.
Indien deze winnaar de eindejaarsactie via zijn persoonlijke link gedeeld heeft op zijn Facebook dan ontvangt zij/hij ook 4 inkomkaarten voor onze komische show PLUS nog eens €500 aan cadeaubonnen.

De tweede prijs is een reis naar Cyprus naar het mooie Athena Beach Hotel OF naar hotel Asimina ww.asimina-cbh.com ook gelegen in Cyprus en dit ter waarde van €2.000 en €1.000 aan cadeaubonnen of een iPhone. Totale waarde van de tweede prijs is €3.000.
De verschillende cadeaubonnen zijn voor een gastronomisch etentje, wellness arrangement, een dagje Shoppen in een mooie Belgische stad, diner of lunch, enz...
De reis naar Cyprus heeft een maximum waarde van € 1.000 per persoon en mag uzelf boeken bij een klant van Handelsgids.be in uw streek. Ook hier weer krijgt de winnaar een lijst met de reisbureaus waar men kan boeken.
Indien deze winnaar de eindejaarsactie via zijn persoonlijke link gedeeld heeft op zijn Facebook dan ontvangt zij/hij ook 4 inkomkaarten voor onze komische show
PLUS nog eens €500 aan cadeaubonnen.

De derde prijs is een mooie scooter van APG, model Retro 50cc inclusief helm plus €100 aan cadeaubonnen. Totale waarde van €2.000.
Indien deze winnaar de eindejaarsactie via zijn persoonlijke link gedeeld heeft op zijn Facebook dan ontvangt zij/hij ook 4 inkomkaarten voor onze komische show
PLUS nog eens €500 aan cadeaubonnen.

De vierde en vijfde prijs is een verblijf in Spanje voor 2 personen en €250 cash  of cadeaubonnen met een waarde van €1.000.
De verschillende cadeaubonnen zijn voor een gastronomisch eten, wellness arrangement, een diner of lunch, enz...
Indien deze winnaar de eindejaarsactie via zijn persoonlijke link gedeeld heeft op zijn Facebook dan ontvangt zij/hij ook 4 inkomkaarten voor onze komische show
PLUS nog eens €200 aan cadeaubonnen.

Van de 6de  tot 15de prijs is een verblijf in Spanje voor 2 personen of cadeaubonnen met een waarde van €500/winnaar.
Indien deze winnaar de eindejaarsactie via zijn persoonlijke link gedeeld heeft op zijn Facebook dan ontvangt zij/hij ook nog eens 4 inkomkaarten voor onze komische show PLUS nog eens €100 aan cadeaubonnen.

Van de 16de tot en met de 30ste prijs zijn cadeaubonnen met een totale waarde van €250/winnaar.
Indien deze winnaar de eindejaarsactie via zijn persoonlijke link gedeeld heeft op zijn Facebook dan ontvangt zij/hij ook nog eens 4 inkomkaarten voor onze komische show PLUS nog eens €100 aan cadeaubonnen.
Van de 31ste tot en met de 50ste prijs zijn cadeaubonnen met een totale waarde van €100/winnaar.
Indien deze winnaar de eindejaarsactie via zijn persoonlijke link gedeeld heeft op zijn Facebook dan ontvangt zij/hij ook nog eens 4 inkomkaarten voor onze komische show PLUS nog eens €50 aan cadeaubonnen.
Van de 51ste tot en met de 500ste prijs zijn cadeaubonnen met een totale waarde van €50/winnaar.
Indien deze winnaar de eindejaarsactie via zijn persoonlijke link gedeeld heeft op zijn Facebook dan ontvangt zij/hij ook nog eens 4 inkomkaarten voor onze komische show.
Van de 501ste tot en met de 1.500ste prijs zijn 2 inkomkaarten voor onze komische show. Indien deze winnaar de eindejaarsactie via zijn persoonlijke link gedeeld heeft op zijn Facebook dan ontvangt zij/hij ook nog eens 2 inkomkaarten voor onze komische show.
Deze winnaars van de algemene eindejaarsactie worden eerst bekend gemaakt met alle deelnamen. Daarna wordt er nog een aparte ‘wedstrijd’ gedaan voor alle kmo’s, klanten en personeel van onze klanten. Zij maken dus 2 keer kans om te winnen. Zij hoeven maar 1 x deel te nemen om kans te maken op 2 prijzen.
De tweede pot wordt bekend gemaakt tussen alle kmo’s die mee gedaan hebben. Bij deelname wordt telkens gevraagd of je een kmo bent of personeel van een klant. Elke kmo moet natuurlijk in het bezit zijn van een geldig ondernemingsnummer. Alle deelnamen van de kmo’s (die dit aangegeven hebben) worden opnieuw genomen en gekeken welke de juiste, of beste cijfers hebben en zo worden de winnaars bepaald, juist zoals bij de andere algemene eindejaarsactie (zie verder). Een niet betalende klant van Handelsgids.be moet eindejaarsactie via zijn persoonlijke link gedeeld hebben om kans te maken op een prijs. Indien u geen Facebook hebt moet u bij minimum 10 verschillende zaken deelgenomen hebben met de eindejaarsactie van 2018 van Handelsgids. Niet gedeeld of geen 10 deelnamen wil zeggen geen prijs. Klanten worden ook gevraagd te delen maar is geen noodzaak om hun prijs te krijgen, maar als ze het gedeeld hebben en je hebt minstens 10 deelnemende kmo’s met uw Gouden Loginnummer, dan verdubbelen wij het gewonnen reclamebudget. De prijzenpot voor de kmo’s bestaat dus enkel uit reclamebudgetten voor advertenties en extra’s op Handelsgids.be. De eerste 5 winnen een reclamebudget** van €5.000. De volgende 25 winnen een reclamebudget** van €3.000, de 31ste tot de 55ste wint een reclamebudget** van €1.500, de 56ste tot 80ste wint een reclamebudget van €600 en de 81ste tot 200ste wint een reclamebudget** van €300.
Een derde prijzenpot is met de Gouden loginnummer die elke betalende klant krijgt (per post en per mail). Indien een collega kmo met dit nummer een reclamebudget** wint dan wint onze klant *** dit ook EN als hij de eindejaarsactie gedeeld heeft op zijn Facebook en minimum 10 deelnemende kmo’s heeft met zijn Gouden Loginnummer dan verdubbelen wij dit bedrag. Dus hoe meer onze klanten de Gouden loginnummers bedelen hoe meer kans ze hebben om te winnen.
**Dit reclamebudget is iets dat je extra krijgt bovenop uw bestaande inlassing. Zo haalt u nog meer uit uw inlassing op Handelsgids.be. Een mooie upgrade naar een uitgebreider pakket, of bv extra gemeenten, extra trefwoorden, Top in de Kijkers of banners, enz…
***Betalende klant met minimum een small pakket in 2019 en stipte betaler.
En de vierde prijzenpot is enkel voor personeel van betalende klanten***. Na de ‘trekking’ van de algemene eindejaarsactie nemen we al de deelnamen van mensen die te kennen gegeven hebben dat ze personeel (loontrekkende) zijn van een betalende klant*** . Zij kunnen mooie prijzen, we noemen dat tickets, winnen. Deze ‘tickets’ bestaan uit VIP kaarten of inkomkaarten en kunnen voor festivals of events zijn, maar ook een gastronomisch diner, een wellness arrangement, champagne-weekend, cadeaubonnen, enz…  Die de juiste of de bijna juiste cijfers ingegeven heeft, wint 10 ‘tickets’, de tweede 8 ‘tickets, de derde 6 ‘tickets, de vierde tot de tiende plaats 4 ‘tickets’ en vanaf de elfde plaats tot de 200ste plaats wint ieder 2 tickets. Deze prijzen/tickets worden als volgt toegekend: De winnaar mag eerst kiezen. Zij of hij kan gaan voor 10 ‘tickets’ van hetzelfde evenement, maar mag ook bv 4 tickets van het ene evenement kiezen en dan nog 3 x 2 tickets van verschillende andere evenementen of cadeaubonnen. Daarna kiest de tweede winnaar, dan de derde winnaar, enz…

Aan alle deelnemers wordt gevraagd vier cijfers te geven. De winnende cijfers worden bepaald door voetbalwedstrijden (zie verder). Iedereen speelt met zijn eigen emailadres. U moet minstens 18 jaar zijn om een prijs te kunnen winnen. De winnaar, en de tweede, en derde, en vierde, enz… wordt als volgt bepaald:
Eerst telt natuurlijk het juiste cijfer op de eerste vraag. Bij meerdere juiste antwoorden wordt het tweede cijfer ook in rekening genomen. In het geval dat er nog steeds meerdere juiste antwoorden zijn op vraag 1 en vraag 2, telt het derde cijfer ook mee. Zijn er meerdere juiste antwoorden op vragen 1, 2 en 3, kijken we naar het vierde cijfer. Indien er dan nog een ex aequo zou zijn, is degene die het meeste geldige deelnamen gedaan heeft, bij alle handelaars samen, de winnaar. Indien nog een ex aequo is, is het die eerst heeft deelgenomen de uiteindelijke winnaar.
Indien er op een vraag geen enkel correct antwoord werd gegeven, telt het antwoord dat het juiste antwoord het dichtst benadert. Dit kan dus bv een cijfer meer of minder zijn dan het absoluut juiste antwoord. Op die vraag zijn er dus twee juiste antwoorden mogelijk.
Dezelfde procedure wordt gehanteerd om te bepalen wie de tweede, derde, vierde, enz. prijs wint.
De juiste cijfers worden bepaald tijdens de volgende voetbalwedstrijden in eerste nationale mannen Pro League die gespeeld worden in het weekend van 18 - 19 - 20 januari 2019. Het eerste juiste cijfer is de minuut waarin de eerste gele kaart getrokken wordt tijdens de match STVV – KRC Genk en het tweede juiste cijfer is de minuut wanneer het eerste doelpunt valt tijdens deze match. (moment dat de al over de lijn gaat). Het derde juiste cijfer is minuut waarin de eerste gele kaart getrokken wordt tijdens de match Club Brugge - Charleroi en het vierde juiste cijfer is de minuut waarin het eerste doelpunt valt tijdens deze match.
Indien er geen gele kaart of doelpunt valt, dan vervalt dat cijfer en wordt het volgende cijfer het vorige. Bv: Er valt geen gele kaart in STVV – KRC Genk dan wordt het tweede cijfer het eerste, het derde het tweede, en het vierde het derde juiste cijfer. Er zijn dan maar 3 juiste cijfers. Wordt de match STVV – KRC Genk niet gespeeld voor 31 januari 2018, dan wordt de cijfer(s) genomen van Eupen – Lokeren. Idem voor Club Brugge – Charleroi, dan wordt het Moeskroen - KVO Oostende. Moest deze matchen ook niet doorgaan, is het de eerste wedstrijd van STVV en de eerste wedstrijd Club-Brugge na 20/1/2019 voor de Jupiler Pro League.  
De winnaars worden bekend gemaakt via de website www.handelsgids.be vanaf 1 februari 2019. In de loop van februari 2019 krijgt iedere winnaar een mail waarin staat wanneer de prijs kan afgehaald worden bij de handelaar waar u gewonnen hebt. Afhaling van prijzen gebeurt in de maanden maart, april en mei 2019, enkel en alleen op vertoon van uw identiteitskaart bij de handelaar. De prijzen dienen voor 1 juni 2019 afgehaald te worden. Indien dit niet gebeurt, vervalt de prijs en heeft u er geen recht meer op. De inkomkaarten zijn enkel geldig voor komische shows die Handelsgids organiseert in de maanden februari en maart 2019. U kan kiezen uit verschillende locaties. U dient uw plaatsen te reserveren. Daarna krijgt u per mail de inkomkaarten of liggen ze klaar bij de handelaar waar u gewonnen hebt.
OPGELET: Uw emailadres is dus belangrijk want hiermee gaan we u dus verwittigen. Kijk dus dat dit juist is bij deelname. Indien dit foutief is of u heeft de mail niet tijdig gezien heeft u geen recht meer op de prijs of op een compensatie voor uw prijs.

Indien u voor 14 februari 2019 geen mail ontvangt en u toch op de lijst op www.handelsgids.be/eindejaarsactie/winnaars staat en/of u denkt dat u toch recht heeft op een prijs, bent u verplicht contact op te nemen per aangetekend schrijven voor 28 februari 2019 en dit te richten aan Handelsgids nv, Jan Gorislaan 110, B 3290 Diest om nog recht te hebben op een eventuele gewonnen prijs. Daarna is geen klacht meer mogelijk. U mag natuurlijk ook eerst telefoneren voor meer inlichtingen: 013/32 10 10. Handelsgids behoudt zich het recht sommige deelnemers uit te sluiten. Bij elke poging tot fraude zal u definitief voor alle wedstrijden uitgesloten worden. Deze wedstrijd staat onder toezicht van gerechtsdeurwaarder Marc Gerard.
Elke deelnemer kan maximum één prijs winnen. Indien u toch meerdere keren in aanmerking zou komen voor een prijs, krijgt u de hoogst gewonnen prijs. U kan dus meerdere keren deelnemen, maar slechts één keer winnen. Als u deelneemt, zijn er twee manieren om erachter te komen of uw deelname goed geregistreerd werd. Ten eerste ontvangt u een bevestigingsmail bij deelname. Deze mail bevestigt eveneens dat uw emailadres correct is. Dit is belangrijk omdat u op dit mailadres een bericht zal ontvangen als u een prijs gewonnen heeft met de richtlijnen hoe u de prijs kan bekomen. U ontvangt hierdoor ook regelmatig nieuwsbrieven van Handelsgids en/of uw handelaar met tips en nieuws.
Bent u dan nog steeds niet zeker dat uw deelname in ons systeem werd opgenomen, kan u op www.handelsgids.be/geregistreerd controleren of uw naam in de lijst staat.

U kan maximaal 50 keer deelnemen aan de eindejaarsactie. Per loginnummer kan u maar 1 keer deelnemen. Elke handelaar heeft verschillende loginnummers. Er zijn honderden handelaars waar u een loginnummer kunt bekomen, hetzij met een deelnemingsformuliertje of op een affiche in hun zaak. U vindt ze op www.handelsgids.be of u herkent ze aan de affiches of stickers op hun etalage of in hun zaak.

Bij deelname gaat u uitdrukkelijk akkoord met dit reglement en voorwaarden. Gegevens van deelnemers en/of emailadressen zullen niet doorgegeven worden aan derden. Handelsgids nv en de handelaar mogen deze wel gebruiken voor onder andere het publiceren van alle winnaars, reclamevoering, nieuwsbrieven, enz… Door deelname geeft u hierdoor uw uitdrukkelijke toestemming. Is een voorwaarde om te kunnen winnen. Uw emailadres is immers uniek. Uw gegevens zullen worden opgeslagen in het bestand van de handelaar bij wie u heeft deelgenomen en bij Handelsgids NV. Via het opgegeven emailadres kunnen de handelaars en Handelsgids u nieuwsbrieven sturen. U bent steeds vrij u hierop uit te schrijven. Alle winnaars gaan akkoord dat ze verschijnen met hun foto in de pers, sociale media, enz… zoals o.a. Facebook en andere kanalen en dit ook zonder vergoeding. Indien niet, gelieve dan niet deel te nemen want u heb dan geen recht op een eventueel gewonnen prijs. Elke deelnemer aan de Eindejaarsactie van Handelsgids gaat met al deze bepalingen uitdrukkelijk akkoord.

Wij wensen u veel succes en plezier.
Handelsgids nv Jan Gorislaan, 110 B3290 Diest. Tel: 013/32 10 10. marketing@handelsgids.be
www.handelsgids.be/eindejaarsactie
Volg ons op www.facebook.com/handelsgids.be