Wedstrijdreglement eindejaarsactie 2021

Iedereen die deelneemt aan deze actie van Handelsgids nv gaat uitdrukkelijk en volledig akkoord met onderstaand reglement. Indien niet, gelieve dan niet deel te nemen.
Deze actie loopt van zodra ze online staat bij de handelaar, dat kan vanaf 1 oktober 2021 en dit tot en met zaterdag 1 januari om 13u. Dus vanaf 13u kan je niet meer deelnemen.
Bij deelname krijg je een bevestiging per mail. De eerste keer dat je meespeelt moet je jouw mailadres ook bevestigen ter controle dat er geen foutje ingeslopen is.
Belangrijk! Vul jouw emailadres juist in want daar krijgt je alle berichten op, bv. uitnodiging prijsuitreiking, de bevestiging dat je juist hebt deelgenomen, enz... Je zal ook nieuwsbrieven met mooie aanbiedingen van jouw lokale vriendelijke handelaars op dit emailadres ontvangen, maar je kan je ten alle tijden hierop uitschrijven, maar best is dat niet te doen want dan mis je veel.


De prijzenpot is nog groter!
Er zijn 10.000 winnaars die mooie cadeaubonnen winnen met daarbovenop nog honderden kortingsbonnen aangeboden door jouw lokale handelaars!

De eerste prijs heeft een totale waarde van €5.000 en bestaat uit o.a. een luxe reis naar Dubai & Abu Dhabi, volledig begeleid door een Nederlandstalige gids met overnachtingen in het nieuwe 4-sterren hotel Hilton Canopy Al Seef en vier verschillende leuke dagexcursies met inkomtickets. De reis wordt georganiseerd door “De Blauwe Vogel. Bovenop de reis krijg je een elektrische fiets van Minerva Bike uit Ieper en ook nog voor duizend euro’s cadeaubonnen.
De verschillende cadeaubonnen van deze en alle andere prijzen kunnen voor een gastronomisch etentje zijn of een wellness arrangement, lederwaren, kleding, lingerie, optiek, juwelier, enz... Daarbovenop ontvang je zoals alle winnaars ook nog een deel kortingsbonnen (aantal naargelang de beschikking van waar je woont)
Totale waarde van de eerste prijs is €5.000.
De tweede prijs zijn twee elektrische fietsen van Minerva Bike, 2 VIP-diners voor bv. de gala-avond verkiezing Miss België of gelijkwaardige VIP diners voor een ander event en verschillende cadeaubonnen.
Daarbovenop ontvang je zoals alle winnaars ook nog een deel kortingsbonnen tussen de €50 en €250 naargelang de streek waar je woont.

De totale waarde van de tweede prijs is €4.000.
De derde prijs is een elektrische fiets van Minerva Bike, 2 VIP-diners voor de gala-avond verkiezing Miss België of gelijkwaardige VIP-diners en verschillende cadeaubonnen.

Daarbovenop ontvang je zoals alle winnaars ook nog een deel kortingsbonnen.
De totale waarde van de derde prijs is €3.000.

De vierde prijs is een elektrische fiets van Minerva Bike en cadeaubonnen voor bv. diner of lunch, lederwaren, kleding, lingerie, enz….
Daarbovenop ontvang je zoals alle winnaars ook nog een deel kortingsbonnen.
Totale waarde van de vierde prijs is €2.000.

De vijfde prijs zijn verschillende cadeaubonnen voor o.a. saunabezoek, diner of lunch, schoenen, kleding, lingerie, enz… Daarbovenop ontvang je zoals alle winnaars ook nog een deel kortingsbonnen.
Totale waarde van de vijfde prijs is €1.000.

Van de 6de tot 10ste prijs zijn cadeaubonnen voor een diner of lunch, schoenen, kleding, lingerie, enz… met een waarde van €500/winnaar.
Daarbovenop ontvang je zoals alle winnaars ook nog een deel kortingsbonnen, aantal en bedrag tussen de €50 en €250 naargelang de beschikking de streek waar je woont.
De 11ste tot de 60ste winnaar ontvangt elk verschillende cadeaubonnen met gezamenlijke waarde van €200 plus €50 tot €150 aan kortingsbonnen naargelang de streek dat je woont.
De volgende 1.000 winnaars, dus vanaf plaats 61 tot 1.060 plaats, winnen elke een cadeaubon van €30 plus €50 tot €100 aan kortingsbonnen naargelang de streek dat je woont.
De volgende drieduizend winnaars, dus vanaf plaats 1.061 tot 4.060 plaats,  winnen elk een cadeaubon van €10 plus €50 tot €100 aan kortingsbonnen naargelang de streek dat je woont.
Winnaars vanaf 4.061 tot 10.000ste plaats winnen mooie kortingsbonnen met een minimum bedrag van €50 en dit kan oplopen tot €250 naargelang de beschikbaarheid in de streek waar je woont.
Je kan in de prijzenpot – www.handelsgids.be/eindejaarsactie - kijken welke mooie kortingsbonnen te winnen zijn in jouw regio.  

Al deze 10.000 winnaars krijgen dus van lokale handelaars KORTINGSBONNEN. Het aantal en het totale bedrag schommelt van streek tot streek. Meestal is dat minimum €50 en kan gaan tot €250 of meer.

Hoe kunt u winnen?
Je krijgt de deelnemingsformuliertjes met unieke logincode bij de deelnemende handelaars of geef een quotering voor de klantvriendelijkheid van jouw lokale handelaars/winkeliers, daar waar je reeds geshopt hebt want dan krijg je begin december per mail via de nieuwsbrieven een unieke code toegestuurd. Zo krijg je ook de kans om deel te nemen aan de actie en een mooie prijs te winnen. Je vindt de deelnemende handelaars op www.handelsgids.be in jouw gemeente of randgemeenten door te zoeken op het woordje: actie. Je kan enkel deelnemen bij deze handelaars.

Heb je unieke logincodes gekregen (durf er ook achter vragen), dan surf je naar www.handelsgids.be/eindejaarsactie en geef de unieke logincode in alsook jouw email en keur het wedstrijdreglement goed. De eerste keer vragen we ook jouw naam, daarna enkel je emailadres, en dit om later als je winnaar bent de kortings- en cadeaubonnen te koppelen aan jouw gemeente waar je woont in de mate van het mogelijke.
Dan wordt er gevraagd vier willekeurige cijfers te kiezen. De winnende cijfers worden bepaald door voetbalwedstrijden (zie verder). Iedereen speelt met zijn eigen emailadres (geen dubbel emailadressen gebruiken of je wordt uitgesloten) en natuurlijk moet je ook klant zijn bij de deelnemende handelaar. Je moet minstens 18 jaar zijn om deel te nemen en een prijs te kunnen winnen.
De winnaar, en de tweede, en derde, en vierde, enz… wordt als volgt bepaald:

Eerst telt natuurlijk het juiste cijfer op de eerste vraag. Bij meerdere juiste antwoorden wordt het tweede cijfer ook in rekening genomen. In het geval dat er nog steeds meerdere juiste antwoorden zijn op vraag 1 en vraag 2, telt het derde cijfer ook mee. Zijn er meerdere juiste antwoorden op vragen 1, 2 en 3, kijken we naar het vierde cijfer. Indien er dan nog een ex aequo zou zijn, is degene die de meeste geldige deelnamen gedaan heeft, bij alle handelaars samen, de winnaar. Indien er nog een ex aequo is, is het degene die eerst heeft deelgenomen de uiteindelijke winnaar.
Indien er op een vraag geen enkel correct antwoord werd gegeven, wint het antwoord dat het juiste antwoord het dichtst benadert. Dit kan dus bv een cijfer meer of minder zijn dan het absoluut juiste antwoord. Op die vraag zijn er dan twee juiste antwoorden mogelijk.
Dezelfde procedure wordt ook gehanteerd om te bepalen wie de tweede, derde, vierde, enz. en dit tot de 50ste prijs gewonnen heeft. Dan worden bij de handelaars die minimum 30 deelnamen hebben, telkens de beste uitgekozen aan de hand van de juiste cijfers en dezelfde werkwijze als hierboven beschreven. Eens dat alle handelaars, die minimum hun 30 deelnamen hebben, hun winnaar hebben, worden alle deelnemers terug genomen en worden de overige winnaars bekend tot er 10.000 winnaars zijn.
De juiste cijfers worden bepaald tijdens de volgende voetbalwedstrijden in Engelse voetbalcompetitie Premier League mannen en die gespeeld worden tijdens het weekend van 1 januari 2022. Het eerste juiste cijfer is de minuut waarin de eerste gele kaart getrokken wordt tijdens de match Chelsea-Leverpool en het tweede juiste cijfer is de minuut wanneer het eerste doelpunt valt tijdens deze match. (moment dat de bal helemaal over de lijn gaat). Het derde juiste cijfer is minuut waarin de eerste gele kaart getrokken wordt tijdens de match van Arsenal-Manchester City en het vierde juiste cijfer is de minuut waarin het eerste doelpunt valt tijdens deze match.
Wordt de match Chelsea-Liverpool niet gespeeld dat weekend dan worden de cijfers genomen van de wedstrijd van Leicester City-Norwich City Fe.
Wordt de wedstrijd Arsenal-Manchester City niet gespeeld dat weekend, dan wordt de match Manchester United-Wolverhampton Wanderers  genomen. Moest er toch nog een andere match nodig zijn dan is het de match Christal Palace-West Ham United genomen. Moesten al deze matchen niet doorgaan dan nemen we die van de Spaanse competitie van Real Madrid en Barcelona. Al deze matchen kan iedereen live bekijken en zelf constateren welke de juiste cijfers zijn.


Alle winnaars krijgen via de nieuwsbrief een bericht dat de winnaars bekend zijn en online te vinden zijn op www.handelsgids.be/actie/winnaars en dit rond 1 februari 2022.
In de rechter kolom staat wanneer de handelaar de gewonnen prijs in zijn bezit heeft en kan vanaf dan afgehaald kan worden.
De deelnemende handelaars weten rond 6 januari 2022 (via de KMO nieuwsbrief) welke winnaars zij hebben. Zij kunnen dan hun winnaars zelf uitnodigen op een prijsuitreikingsmoment.
De afhaling van prijzen gebeurt voor 30 april 2022, enkel en alleen op vertoon van jouw identiteitskaart bij de handelaar en door de persoon zelf. Indien dit niet gebeurt, vervalt de prijs en heb je er geen recht meer op.


OPGELET: Jouw emailadres is dus belangrijk want hiermee gaan we jou dus verwittigen.
Kijk dus dat dit juist is bij deelname. Indien dit foutief is of je hebt de mail niet tijdig gezien, dan vervalt het recht op de gewonnen prijs of op een compensatie voor de prijs. Je kan het ook vernemen via onze algemene Facebook: www.facebook.com/Handelsgids.be.


Indien je voor 15 maart 2022 geen mail/nieuwsbrief ontvangt en je toch op de lijst op www.handelsgids.be/eindejaarsactie/winnaars staat en/of je denkt dat je toch recht hebt op een prijs, ben je verplicht contact op te nemen per aangetekend schrijven voor 15 maart 2022 en dit te richten aan Handelsgids nv, Jan Gorislaan 110, B 3290 Diest om nog recht te hebben op een eventuele gewonnen prijs. Daarna is geen klacht meer mogelijk. Je mag natuurlijk ook eerst telefoneren voor meer inlichtingen: 013/32 10 10.
Handelsgids behoudt zich het recht om sommige deelnemers en handelaars uit te sluiten. Bij elke poging tot fraude zal u automatisch en definitief voor alle volgende wedstrijden uitgesloten zijn (zonder verwittiging). Ook al doe je dan mee dan kan je toch geen prijs winnen.

Je kunt via/bij verschillende handelaars deelnemen met een maximum van 50 keer en verschillende prijzen winnen, maar bij elke handelaar kan je maximum één prijs winnen. Indien je toch meerdere keren in aanmerking zou komen voor een prijs, krijg je de hoogst gewonnen prijs bij die handelaar. Je kan wel bij verschillende handelaars één prijs winnen.
Als je deelneemt, zijn er twee manieren om erachter te komen of jouw deelname goed geregistreerd werd. (Geregistreerd wilt niet zeggen dat je een prijs gewonnen hebt of dat je niet meer uitgesloten kan worden door bv fraude op poging tot). Bij de eerste deelname ontvang je een bevestigingsmail bij deelname die je moet bevestigen of jij het bent en jouw enige emailadres is waarmee je gaat meespelen (dus ook bij jouw volgende deelnamen). Deze mail bevestigt eveneens dat jouw emailadres correct is. Dit is belangrijk omdat je op dit mailadres een nieuwsbrief zal ontvangen als je een prijs gewonnen hebt met de richtlijnen hoe en wanneer je de prijs kan bekomen. Je ontvangt hierdoor ook regelmatig nieuwsbrieven van Handelsgids en/of jouw handelaar met promo’s, acties, koopjes, tips en nieuws. Ben je dan nog steeds niet zeker dat jouw deelname in ons systeem werd opgenomen, kan je op www.handelsgids.be/geregistreerd controleren of jouw naam in de lijst staat.


Je kan dus maximaal 50 keer deelnemen aan de eindejaarsactie. Per logincode kan u maar 1 keer deelnemen. Elk deelnemingformuliertje heeft een unieke nummer. Er zijn vele handelaars in jouw buurt waar je een logincode kunt bekomen. Je vindt ze op www.handelsgids.be, zoeken op ‘actie’ of je herkent ze aan de affiches in hun etalage of in hun zaak. Als je interesse hebt om deel te nemen, vraag dan zelf achter een flyer met logincode, want het kan zijn dat ze het soms al eens vergeten. Als een handelaar het vergeet of de deelnamenformuliertjes met logincodes zijn op of ze worden uitgedeeld nadat de acties is verstreken is dit geen reden tot een klacht of enige vergoeding.


Behoudens ernstige of opzettelijke fout hunnentwege kan Handelsgids, noch de zaakvoerder of medewerkers, noch haar personeelsleden, noch derden waarop in het kader van deze actie beroep wordt gedaan, noch de handelaars aansprakelijk worden gesteld voor elke eventuele schade van welke aard dan ook die zou voortvloeien uit de organisatie van deze actie, met inbegrip van de deelname aan de actie, de aanduiding van de winnaars en de toekenning van de prijzen. De actie staat ook onder toezicht van een deurwaarde.
Bij een geschil zal de organisator van de actie een onherroepelijke beslissing nemen.  Tegen zijn beslissing is geen beroep mogelijk en er zullen ook geen klachten over deze actie aanvaard worden, behalve in geval van ernstige of opzettelijke fout van de organisator.Bij deelname ga je uitdrukkelijk akkoord met dit reglement en voorwaarden. Gegevens van deelnemers en/of emailadressen zullen niet doorgegeven worden aan derden. Handelsgids nv en de handelaar mogen deze wel gebruiken voor onder andere het publiceren van alle winnaars, reclamevoering, nieuwsbrieven toe te sturen, enz… Door deelname geef je  hierdoor je uitdrukkelijke toestemming. Dit is een voorwaarde om te kunnen winnen. Jouw emailadres is immers uniek. Jouw gegevens zullen worden opgeslagen in het bestand van de handelaar bij wie je hebt deelgenomen en bij Handelsgids NV en regelmatig nieuwsbrieven ontvangen met mooie aanbiedingen van jouw lokale handaars. Je bent steeds vrij je hierop uit te schrijven. Weet dat je via deze weg ook verwittigd wordt wanneer je gewonnen hebt en wanneer en hoe je de prijs kan bekomen: prijsuitreiking. Alle winnaars gaan akkoord dat er een foto van hun mag genomen worden en ze met hun foto in de pers, op sociale media, nieuwsbrieven, enz verschijnen alsook op Facebook en andere kanalen en dit ook zonder enige vergoeding. Indien je niet akkoord gaat, gelieve dan niet deel te nemen want je hebt dan geen recht op een eventueel gewonnen prijs. Elke deelnemer aan acties van Handelsgids gaat met al deze bepalingen uitdrukkelijk akkoord.

Wij wensen je veel succes en plezier met deze actie.
Handelsgids nv Jan Gorislaan, 110 B3290 Diest. Tel: 013/32 10 10. marketing@handelsgids.be
www.handelsgids.be/eindejaarsactie
Volg ons op www.facebook.com/handelsgids.be