Wedstrijdreglement eindejaarsactie 2023

Iedereen die deelneemt aan deze actie van Handelsgids nv gaat uitdrukkelijk en volledig akkoord met onderstaand reglement. Indien niet, gelieve dan niet deel te nemen.Deze actie loopt zodra ze online staat bij de handelaar en dat kan al vanaf 1 september 2023, en eindigt op 31 januari 2024 om 23u59.

Bij deelname krijg je twee mails. Eentje ter bevestiging en een tweede met een bonuscode. Krijg je deze twee niet kijk dan na of je e-mail juist is en desnoods verwittig je dit via marketing@handelsgids.be.
De eerste keer dat je meespeelt moet je jouw mailadres ook bevestigen ter controle dat er geen foutje ingeslopen is. Zo niet, telt jouw deelname niet.
NIEUW is dat je vrienden of familie kan laten meedingen naar een mooie prijs: gewoon de (tweede) mail met de bonuscode doorsturen naar één van hen. Doen ze mee en winnen ze een prijs dan win jij ook en vice versa. Iedereen is vrij te kiezen welke prijs hij wil ontvangen.


Belangrijk! Vul jouw e-mailadres juist in want daar krijgt je alle berichten op, bv. als je één van de winnaars bent en jouw prijs ter beschikking is, uitnodiging,  prijsuitreiking, de bevestiging dat je juist hebt deelgenomen, extra bonuscode, enz... Je zal ook nieuwsbrieven met mooie aanbiedingen van jouw lokale vriendelijke handelaars op dit e-mailadres ontvangen waarmee je akkoord bent bij deze. Je kan je te allen tijde hierop uitschrijven, maar best is dat niet te doen want dan mis je veel, alsook de bekendmaking als je gewonnen hebt.
Als winnaar mag je kiezen welke prijs je graag hebt en welke op dat moment nog in de prijzenpot zit. Deze claim je dan ook zo snel mogelijk. Als je de mail niet of pas veel later leest en andere winnaars je voorgegaan zijn worden hier geen compensaties voor gegeven.

De hoofdwinnaar wordt bekend gemaakt in de nieuwsbrief van 6 februari en mag als eerste 1 prijs kiezen die hij/zij het liefste heeft. Je mag voor Dubai kiezen maar bv. ook voor de citytrip naar Monaco of Parijs of … om het even wat. Stel, het zou wel raar zijn want wie kiest nu niet voor de reis naar Dubai van de Blauwe Vogel, dus stel dat jij als hoofdwinnaar toch een andere prijs zou kiezen dan kan bonuswinnaar of de tweede in rangschikking of … toch de zeer mooie reis naar Dubai kiezen/claimen.
De dag erna mag de bonuswinnaar kiezen of omgekeerd ttz. heeft de bonuswinnaar gewonnen mag die eerst en dan diegene die hem de bonuscode doorgestuurd heeft een keuze doen.
De tweede winnaar wordt bekend gemaakt per mail op 8 februari en de bonuswinnaar een dag later of ook omgekeerd. De derde winnaar verneemt het met de nieuwsbrief van 12 februari en een dag later de bonuswinnaar of omgekeerd. Vanaf 14 februari krijgen de volgende winnaars individueel een mail. Elke dag een volgende winnaar. Telkens mogen ze kiezen uit de prijzen die op dat moment nog in de prijzenpot zitten. Hoe langer men wacht hoe minder prijzen er beschikbaar zijn. Op 22 februari hebben de eerste 10 dus al kunnen kiezen. Vanaf dan mogen volgende tien winnaars kiezen. Op 23 februari die op de 11de tot 20ste plaats geëindigd zijn, op 24 februari van vanaf de 21ste tot 30ste plaats, enz.…
Op 27 februari 2024 worden al de VIP-winnaars bekend gemaakt per mail en online: www.handelsgids.be/actie/winnaars


OPGELET: Er wordt uitdrukkelijk gevraagd dat elke VIP-winnaar een foto of selfie maakt met de oorkonde. Deze ontvang je via mail. Deze foto mail je ons en zal gebruikt worden o.a. voor Facebook, nieuwsbrieven en andere reclame doeleinden. Wordt er geen foto ingeleverd dan vervalt de gewonnen VIP-prijs.

DUS ZEKER JOUW MAILS en NIEUWSBRIEVEN IN HET OOG HOUDEN vanaf 6 februari 2024. De voorlopige prijzenpot kan je nu al bekijken op www.handelsgids.be/actie/prijzen De prijzenpot zal pas op 1 februari 2024 volledig zijn.

De prijzenpot is nog groter dan vorig jaar!
Er zijn 10.000 winnaars en deze WINNEN ALLEMAAL mooie kortings- en cadeaubonnen aangeboden door de lokale handelaars!

Er zijn heel mooie VIP-prijzen te winnen!
De eerste VIP-prijs die je kan kiezen is een luxe reis naar Dubai & Abu Dhabi voor 2 personen, begeleid door een Nederlandstalige gids met overnachtingen en vier verschillende heel interessante dagexcursies met inkomtickets. De reis wordt georganiseerd door “De Blauwe Vogel". Bovenop de reis krijg je nog een code waarmee je 10 kortings- en cadeaubonnen, een Lucky cadeaubon en een dagje shoppen naar keuze kunt downloaden. (zie prijzenpot).

Een tweede zeer mooie VIP-prijs is een citytrip voor 2 personen naar Monaco of gelijkaardige. Bovenop de reis krijg je nog een code waarmee je 10 kortings- en cadeaubonnen, een Lucky cadeaubon en een dagje shoppen naar keuze kunt downloaden.

Een andere VIP-prijs is bv. een gastronomisch verwenweekend. Jullie logeren met 2 in een mooi hotel in België, er is een gastronomisch diner voorzien en een verwenarrangement. Bovenop deze prijs krijg je nog een code waarmee je 10 kortings- en cadeaubonnen, een Lucky cadeaubon en een dagje shoppen naar keuze kunt downloaden.

En er zijn nog veel mooie VIP prijzen waaruit je kan kiezen, bv een toestel van Rowenta, Moulinex, Tefal, enz… als VIP naar Miss België verkiezing, tickets voor de zesdaagse van Gent, een voetbalwedstrijd van de Red Flames, Disney On Ice, Night of the Proms, Camille, Moeders Mooiste Moment, Kerstconcert in Vlaanderen, diner met een BV zoals oa. Miss België, enz…Ook een “Dagje Shoppen” is een zeer mooie VIP-prijs die je kan kiezen. Bv. zo kan je in Middelkerke met Tien om te Zien live meemaken. Bovenop deze prijs krijg je nog een code waarmee je kortings- en cadeaubonnen.

Al de 10.000 winnaars kunnen KORTINGSBONNEN kiezen uit het aanbod dat beschikbaar wordt gesteld door de lokale handelaars.
En ja, alle 10.000 winnaars winnen ook altijd vijf kortingsbonnen van 20% voor volgende merken:  Rowenta, Moulinex, Tefal, Krups en Calor. Deze kunnen enkel online gebruikt worden in de officiële webshop van deze merken.
Dat alleen al is een fantastische prijs.


Hoe kan je winnen?
Je krijgt de deelnemingsformuliertjes met unieke logincode bij de deelnemende handelaars of schrijf je in op de nieuwsbrief bij jouw lokale handelaar waar je al aankopen gedaan hebt voor eind november, want dan krijg je begin december per mail via de nieuwsbrieven een unieke code toegestuurd. Zo krijg je ook de kans om deel te nemen aan de actie en een mooie prijs te winnen.
Je vindt de deelnemende handelaars op www.handelsgids.be in jouw gemeente of randgemeenten door te zoeken op het woordje: actie. Je kan enkel deelnemen bij deze handelaars. Vraag achter een flyer met de unieke code van de eindejaarsactie, want soms wordt het al eens vergeten door de drukte.


Heb je unieke logincodes gekregen (durf er zelf ook achter te vragen), dan scan je de QR-code of surf je naar www.handelsgids.be/actie en geef de unieke logincode in. De volgende stap is jouw e-mailadres in te geven en het wedstrijdreglement goed te keuren. De eerste keer vragen we ook jouw naam, gemeente en eventueel gsm-nummer zodat we je kunnen bereiken indien nodig (bv voor de prijsuitreiking). Vanaf jouw tweede deelname wordt enkel je e-mailadres gevraagd zodat we weten wie deelneemt en later de gewonnen prijzen kunnen toekennen aan de juiste persoon.
Daarna wordt er gevraagd vier willekeurige cijfers te kiezen. De winnende cijfers worden bepaald door voetbalwedstrijden (zie verder). Iedereen speelt met zijn eigen e-mailadres (geen dubbel e-mailadressen gebruiken of je wordt uitgesloten) en natuurlijk moet je ook klant zijn bij de deelnemende handelaar. Je kan maximaal 50 keer deelnemen. Je moet minstens 18 jaar zijn om deel te nemen en om een prijs te kunnen winnen.

De winnaar, en de tweede, en derde, en vierde, enz… wordt als volgt bepaald:
Eerst telt natuurlijk het juiste cijfer op de eerste vraag. Bij meerdere juiste antwoorden wordt het tweede cijfer ook in rekening genomen. In het geval dat er nog steeds meerdere juiste antwoorden zijn op ‘vraag’ 1 en ‘vraag’ 2, telt het derde cijfer ook mee. Zijn er meerdere juiste antwoorden op ‘vragen’ 1, 2 en 3, kijken we naar het vierde cijfer. Indien er dan nog een ex aequo zou zijn, is degene die de meeste geldige deelnamen gedaan heeft, bij alle handelaars samen, de winnaar. Indien er nog een ex aequo is, is het degene die eerst heeft deelgenomen de uiteindelijke winnaar.

Indien er op een vraag geen enkel correct antwoord werd gegeven, wint het antwoord dat het juiste antwoord het dichtst benadert. Dit kan dus bv een cijfer meer of minder zijn dan het absoluut juiste antwoord. Op die vraag zijn er dan twee juiste antwoorden mogelijk.
Dezelfde procedure wordt ook gehanteerd om te bepalen wie de tweede, derde, vierde, enz. en dit tot de 50ste prijs gewonnen heeft. Dan worden bij de handelaars die de meeste deelnemers met een minimum van 30 deelnemers hebben, telkens de beste uitgekozen aan de hand van de juiste cijfers en dezelfde werkwijze als hierboven beschreven. Eens dat de 200 handelaars die de meeste en minimaal 30 deelnemers hebben, hun VIP-winnaar hebben, worden alle deelnemers teruggenomen en worden de overige winnaars bekend tot er 10.000 winnaars zijn.

De juiste cijfers worden bepaald tijdens de volgende voetbalwedstrijden in de Jupiler Pro League mannen en die gespeeld worden tijdens het weekend van 2, 3 en 4 februari 2024. Het eerste juiste cijfer is de minuut waarin de eerste gele kaart getoond wordt tijdens de match Antwerp-Club Brugge en het tweede juiste cijfer is de minuut wanneer het eerste doelpunt valt tijdens deze match. (moment dat de bal helemaal over de lijn gaat). Het derde juiste cijfer is minuut waarin de eerste gele kaart getrokken wordt tijdens de match van Anderlecht-Gent en het vierde juiste cijfer is de minuut waarin het eerste doelpunt valt tijdens deze match.
Indien het eerste doelpunt of de eerste gele kaart getrokken wordt in de verlengingen van de eerste helft bv minuut 46 = 45+1, of minuut 47=45+2, enz…wordt het cijfer 45 als juiste genomen. Valt er een doelpunt na de 95ste minuut wordt het cijfer 95 als juiste genomen.

Wordt de match in Antwerp niet gespeeld dat weekend dan worden de cijfers genomen van de wedstrijd van RWDM-Standard.
Wordt de wedstrijd in Anderlecht niet gespeeld dat weekend, dan wordt de match Genk-Union genomen. Moest er toch nog een andere match nodig zijn dan is het de match Westerlo-OHL genomen. Moesten al deze matchen niet doorgaan dan nemen we die van de Spaanse competitie van Real Madrid en Barcelona.
Al deze matchen kan iedereen live bekijken en zelf constateren welke de juiste cijfers zijn.


Alle winnaars krijgen via de nieuwsbrief bericht als ze gewonnen hebben.
Begin maart worden ze online bekendgemaakt en zijn te vinden op www.handelsgids.be/actie/winnaars
In de rechter kolom staat of de code digitaal toegestuurd is of wanneer de handelaar de gewonnen prijs (oa. de VIP prijzen) in zijn bezit heeft en vanaf dan afgehaald kan worden.
De deelnemende handelaars weten eind februari 2024 via de KMO-nieuwsbrief dat de winnaars bekend zijn. Zij kunnen dan hun winnaars zelf uitnodigen vanaf het moment dat ze de prijzen ontvangen hebben voor een prijsuitreikingsmoment.
De afhaling van prijzen moet gebeuren voor 30 juni 2024, enkel en alleen op vertoon van jouw identiteitskaart bij de handelaar en door de persoon zelf. Indien dit niet gebeurt, vervalt de prijs en heb je er geen recht meer op. De kortings- en cadeaubonnen hebben een latere vervaldatum.


Hoe krijgen de winnaars hun gewonnen prijs en cadeaubonnen?
Er worden geen bonnen meer gedrukt. Alle bonnen, kortings- en cadeaubonnen, zijn enkel digitaal te verkrijgen en alleen via de nieuwe app van Handelsgids.be. Deze is beschikbaar vanaf maart 2024. Elke winnaar krijgt hier toegang toe op basis van het mailadres waarmee ze deelgenomen hebben aan de actie. Op basis van de rang dat ze gewonnen hebben krijgt men X aantal credits. Met deze credits kunnen ze vrij kiezen tussen verschillende korting- en cadeaubonnen van over heel Vlaanderen. Per bon zal er 1 credit af gaan van je saldo aan credits bij het opnemen.
Er zullen honderden verschillende bonnen zijn, van sommigen zijn het er maar een paar of zelfs maar 1, van anderen een paar honderd. In totaal zijn er meer dan 60.000 stuks. Elke bon kan maar 1 keer gebruikt worden, via de App en met de QR-code bij de handelaar. Men kiest de bon die men graag wilt en slaat die op tot je die wilt verzilveren bij de handelaar. De boodschap is dus zo snel mogelijk kiezen en claimen want er verdwijnen hoe langer hoe meer bonnen uit de prijzenpot. De prijs verdwijnt bij het opslaan/claimen uit de prijzenpot. Bij de betrokken handelaar is een QR-code en zo kan je de bon verzilveren met de App.

Er is geen alternatief beschikbaar voor de winnaars indien je de app niet kan installeren, omdat je bijvoorbeeld geen smartphone hebt of een ander besturingsysteem gebruikt dan IOS of Android.


De app werkt met credits waarin je bonnen kan reserveren en gebruiken in de zaak.

 

* Credits kunnen worden verdiend en zijn niet te koop.
* Bonnen kunnen worden gedownload met behaalde credits.
* Handelsgids is niet verantwoordelijk voor het verlies of de diefstal van bonnen of credits.
Een handelaar kan zelf bonnen toevoegen aan de app en deze beheren. Deze kan ook op elk moment reeds bestaande bonnen deactiveren of aanpassen indien nodig. Dit is ook van toepassing op bonnen die reeds geclaimd werden en bij “Mijn bonnen” staat. Zolang de bon niet gebruikt is in de zaak mag de handelaar hier wijzigingen aan brengen indien gewenst.
* Bonnen die door technische problemen onterecht werden geclaimd of omdat de zaak niet meer bestaat mogen door Handelsgids NV verwijderd worden. Dit zowel uit de app als bij de reeds geclaimde bonnen die nog niet gebruikt werden in de zaak.  


OPGELET: Jouw e-mailadres is dus belangrijk, want hiermee gaan we jou dus verwittigen.
Kijk dus dat dit juist is bij deelname. Indien dit foutief is of je hebt de mail niet tijdig gezien, dan vervalt het recht op de gewonnen prijs of op een compensatie voor de prijs.


Indien je voor 20 maart 2024 geen mail/nieuwsbrief ontvangt en je toch op de lijst op www.handelsgids.be/eindejaarsactie/winnaars staat en/of je denkt dat je toch recht hebt op een prijs, ben je verplicht contact op te nemen per aangetekend schrijven voor 31 maart 2024 en dit te richten aan Handelsgids nv, Jan Gorislaan 110, B 3290 Diest om eventueel nog recht te hebben op een eventuele gewonnen prijs. Daarna is geen klacht meer mogelijk. Je mag natuurlijk ook eerst telefoneren voor meer inlichtingen: 013/32 10 10.
Handelsgids behoudt zich het recht om sommige deelnemers en handelaars uit te sluiten. Bij elke poging tot fraude, welke dan ook, zal je automatisch en definitief voor deze en alle volgende wedstrijden uitgesloten worden (zonder verwittiging). Ook al doe je dan mee dan kan je toch geen prijs winnen.


Je kunt via en bij verschillende handelaars deelnemen met een maximum van 50 keer en verschillende prijzen winnen, maar bij elke handelaar kan je maximaal één prijs winnen. Indien je meerdere keren in aanmerking zou komen voor een prijs bij dezelfde handelaar, krijg je de hoogst gewonnen prijs/code bij die handelaar. Je kan wel bij verschillende handelaars één prijs winnen. Je kan maar 1 VIP-prijs winnen. Als je deelneemt, zijn er twee manieren om erachter te komen of jouw deelname goed geregistreerd werd. (Geregistreerd wil niet zeggen dat je een prijs gewonnen hebt of dat je niet meer uitgesloten kan worden door bv fraude op poging tot). Bij de eerste deelname ontvang je een bevestigingsmail bij deelname die je moet bevestigen of jij het bent en jouw enige e-mailadres is waarmee je gaat meespelen (dus ook bij jouw volgende deelnamen). Deze mail bevestigt eveneens dat jouw e-mailadres correct is. Dit is belangrijk omdat je op dit mailadres een nieuwsbrief zal ontvangen als je een prijs gewonnen hebt met de richtlijnen hoe en wanneer je de prijs kan bekomen of de digitale code waarmee je de gewonnen prijs digitaal kan ontvangen. Je ontvangt ook regelmatig nieuwsbrieven van Handelsgids en/of jouw handelaar met promo’s, acties, koopjes, tips en nieuws. Ben je dan nog steeds niet zeker dat jouw deelname in ons systeem werd opgenomen, kan je op www.handelsgids.be/geregistreerd controleren of jouw naam in de lijst staat.
Per logincode kan je maar 1 keer deelnemen. Elk deelnemingformuliertje heeft een uniek nummer. Er zijn honderden handelaars in heel Vlaanderen waar je een logincode kunt bekomen. Je vindt ze op www.handelsgids.be, zoeken op ‘actie’ of je herkent ze aan de affiches in hun etalage of in hun zaak. Als je interesse hebt om deel te nemen, vraag dan zelf achter een flyer met logincode, want het kan zijn dat ze het soms al eens vergeten. Als een handelaar het vergeet of de deelnamenformuliertjes met logincodes zijn op is dit geen reden tot een klacht of enige vergoeding.

Behoudens ernstige of opzettelijke fout hunnentwege kan Handelsgids, noch de zaakvoerder of medewerkers, noch haar personeelsleden, noch derden waarop in het kader van deze actie beroep wordt gedaan, noch de handelaars aansprakelijk worden gesteld voor elke eventuele schade van welke aard dan ook die zou voortvloeien uit de organisatie van deze actie, met inbegrip van de deelname aan de actie, de aanduiding van de winnaars en de toekenning van de prijzen. De actie staat ook onder toezicht van deurwaarde Marc Gerard of andere. Bij een geschil zal de organisator van de actie een onherroepelijke beslissing nemen.  Tegen zijn beslissing is geen beroep mogelijk en er zullen ook geen klachten over deze actie aanvaard worden, behalve in geval van ernstige of opzettelijke fout van de organisator.


Bij deelname ga je uitdrukkelijk akkoord met dit reglement en voorwaarden. Gegevens van deelnemers en/of e-mailadressen zullen niet doorgegeven worden aan derden. Handelsgids nv en de handelaar mogen deze wel gebruiken voor onder andere het publiceren van alle winnaars, reclamevoering, nieuwsbrieven toe te sturen, enz… Door deelname geef je  hierdoor je uitdrukkelijke toestemming. Dit is een voorwaarde om te kunnen winnen. Er mag enkel deelgenomen worden met jouw uniek e-mailadres. Gebruik altijd hetzelfde e-mailadres anders wordt dat beschouwd als een poging tot fraude waardoor je kunt uitgesloten worden. Jouw gegevens zullen worden opgeslagen in het bestand van de handelaar bij wie je hebt deelgenomen en bij Handelsgids NV en regelmatig nieuwsbrieven ontvangen met mooie aanbiedingen van jouw lokale handelaars. Je bent steeds vrij je hierop uit te schrijven. Weet dat je via deze weg ook verwittigd wordt wanneer je gewonnen hebt en wanneer en hoe je de prijs kan bekomen, de code en eventuele prijsuitreiking. Alle winnaars gaan akkoord dat er een foto van hun mag genomen worden EN bezorgen zelf ook een foto/selfie aan marketing@handelsgids.be waarop ze staan met hun gewonnen prijs/oorkonde liefst bij de handelaar waar ze gewonnen hebben. Deze foto mag in de pers, op sociale media, nieuwsbrieven, enz verschijnen alsook op andere kanalen en dit ook zonder enige vergoeding. Indien je niet akkoord gaat, gelieve dan niet deel te nemen, want je hebt dan geen recht op een eventueel gewonnen prijs. Elke deelnemer aan acties van Handelsgids gaat met al deze bepalingen uitdrukkelijk akkoord.

Wij wensen je veel succes en plezier met deze actie.
Handelsgids nv Jan Gorislaan, 110 B3290 Diest. Tel: 013/32 10 10. marketing@handelsgids.be
www.handelsgids.be/actie
Volg ons op www.facebook.com/handelsgids.be