Wedstrijdreglement eindejaarsactie 2020

Iedereen die deelneemt aan de eindejaarsactie van Handelsgids nv gaat uitdrukkelijk en volledig akkoord met onderstaand reglement. Indien niet, gelieve dan niet deel te nemen.
Deze eindejaarsactie loopt van zodra ze online staat bij de handelaar, deze kan dit zelf bepalen en dit kan vanaf 1 oktober 2020 tot en met 1 januari 2021 (13u).
Opgelet: deelnemen tot 1 januari 13u (Nieuwjaarsdag).
Bij deelname aan de eindejaarsactie krijgt u een bevestiging per mail. De eerste keer dat u meespeelt moet u uw mailadres ook bevestigen ter controle dat er geen foutje ingeslopen is. Belangrijk! Vul uw emailadres juist in want daar krijgt u alle berichten op, bv. wanneer en waar u uw gewonnen prijs kan afhalen, de bevestiging dat u juist hebt deelgenomen, enz... U zal ook nieuwsbrieven met mooie aanbiedingen van uw lokale vriendelijke handelaars op dat emailadres ontvangen maar u kan zich ten alle tijden hierop uitschrijven. Na nieuwjaar komen wij ook met een fantastische nieuwe Facebookactie, hierover krijgt u via uw mailadres belangrijke info (zie onderaan).

Duizenden winnaars en honderdduizenden euro’s aan cadeaubonnen te winnen met de SUPER eindejaarsactie georganiseerd door handelsgids nv!
De eerste prijs is o.a. een luxe reis naar Dubai & Abu Dhabi, volledig begeleid door een Nederlandstalige gids met overnachtingen in 5-sterren hotels en verschillende super excursies. De reis wordt georganiseerd door “De Blauwe Vogel”. Bovenop de reis krijgt u ook nog voor duizenden euro’s cadeaubonnen. Totale waarde van de eerste prijs is €5.000.
De verschillende cadeaubonnen van deze en alle andere prijzen zijn voor een gastronomisch etentje, wellness arrangement, een dagje Shoppen in een mooie Belgische stad, diner of lunch, wellness, lederwaren, kleding, lingerie, optieker, juwelier, enz...
De tweede prijs is een elektrische fiets van Minerva, 2 VIP-diners voor de gala-avond verkiezing Miss België of gelijkwaardige VIP diners en verschillende cadeaubonnen.
De totale waarde van de tweede prijs is €4.000.
De derde prijs is ook een elektrische fiets van Minerva, 2 VIP-diners voor de gala-avond verkiezing Miss België of gelijkwaardige VIP diners en verschillende cadeaubonnen.
De totale waarde van de derde prijs is  €3.000.
De vierde prijs zijn verschillende cadeaubonnen voor o.a. gastronomisch etentjes, wellness arrangement, een dagje Shoppen in een mooie Belgische stad, diner of lunch, wellness, lederwaren, kleding, lingerie, enz…. .Totale waarde van de vierde prijs is €2.000.

De vijfde prijs zijn verschillende cadeaubonnen voor o.a. saunabezoek, diner of lunch, schoenen, kleding, lingerie, enz… Totale waarde van de vijfde prijs is €1.000. 
Van de 6de  tot 25ste prijs zijn cadeaubonnen voor een diner of lunch, schoenen, kleding, lingerie, enz… met een waarde van €500/winnaar.
Bijna 1.000 winnaars winnen elk een cadeaubon van €30.
Tot slot zijn er nog eens 9.000 winnaars die elk een cadeaubon winnen van €10.
PLUS EXTRA’S:
Buiten bovennoemde prijzen zullen vele van deze winnaars nog EXTRA KORTINGSBONNEN ontvangen van €20 tot €100. Dit afhankelijk van streek tot streek. Het kan dus zijn dat er in uw streek geen van deze bonnen zijn, maar het kan ook zijn dat u voor 100 EURO of meer aan KORTINGSBONNEN extra krijgt. U kan in de prijzenpot – www.handelsgids.be/eindejaarsactie - kijken welke mooie kortingsbonnen te winnen zijn in uw streek.   


Hoe kunt u winnen?
U verzamelt de deelnemingformuliertjes met unieke logincode bij de deelnemende handelaars. U vindt ze op www.handelsgids.be in uw gemeente waar u zoekt op het woordje: eindejaarsactie.

Heeft u unieke logincodes dan surft u naar www.handelsgids.be/eindejaarsactie en geef de unieke logincode in alsook uw email en keur het wedstrijdreglement goed. Dan wordt er gevraagd vier willekeurige cijfers te kiezen. De winnende cijfers worden bepaald door voetbalwedstrijden (zie verder). Iedereen speelt met zijn eigen emailadres. U moet minstens 18 jaar zijn om een prijs te kunnen winnen.
De winnaar, en de tweede, en derde, en vierde, enz… wordt als volgt bepaald:

Eerst telt natuurlijk het juiste cijfer op de eerste vraag. Bij meerdere juiste antwoorden wordt het tweede cijfer ook in rekening genomen. In het geval dat er nog steeds meerdere juiste antwoorden zijn op vraag 1 en vraag 2, telt het derde cijfer ook mee. Zijn er meerdere juiste antwoorden op vragen 1, 2 en 3, kijken we naar het vierde cijfer. Indien er dan nog een ex aequo zou zijn, is degene die de meeste geldige deelnamen gedaan heeft, bij alle handelaars samen, de winnaar. Indien er nog een ex aequo is, is het degene die eerst heeft deelgenomen de uiteindelijke winnaar.
Indien er op een vraag geen enkel correct antwoord werd gegeven, wint het antwoord dat het juiste antwoord het dichtst benadert. Dit kan dus bv een cijfer meer of minder zijn dan het absoluut juiste antwoord. Op die vraag zijn er dan twee juiste antwoorden mogelijk.
Dezelfde procedure wordt ook gehanteerd om te bepalen wie de tweede, derde, vierde, enz. prijs wint.
De juiste cijfers worden bepaald tijdens de volgende voetbalwedstrijden in de Premier League (Engeland) en die gespeeld worden tijdens het weekend van 2 - 3 januari 2021. Het eerste juiste cijfer is de minuut waarin de eerste gele kaart getrokken wordt tijdens de match Chelsea – Manchester City en het tweede juiste cijfer is de minuut wanneer het eerste doelpunt valt tijdens deze match. (moment dat de bal helemaal over de lijn gaat). Het derde juiste cijfer is minuut waarin de eerste gele kaart getrokken wordt tijdens de match Tottenham Hotspur - Leeds en het vierde juiste cijfer is de minuut waarin het eerste doelpunt valt tijdens deze match.
Indien er geen gele kaart of doelpunt valt, dan vervalt dat cijfer en wordt het volgende cijfer het vorige. Bv: Er valt geen gele kaart in Chelsea – Manchester City dan wordt het tweede cijfer het eerste, het derde het tweede, en het vierde het derde juiste cijfer. Er zijn dan maar 3 juiste cijfers.
Wordt bv. de match Chelsea – Manchester City niet gespeeld voor 11 januari dan worden de cijfers genomen van Newcastle United – Leicester City.
Wordt de wedstrijd Tottenham Hotspur - Leeds niet gespeeld voor 11 januari, dan wordt Southampton - Liverpool genomen. Moest er toch nog een andere match nodig zijn dan is het West Brom – Arsenal. Al deze matchen kan iedereen live kijken en zelf constateren welke de juiste cijfers zijn.


De winnaars worden bekend gemaakt bij de deelnemende handelaars vanaf 13 januari via de nieuwsbrief. Op www.handelsgids.be/eindejaarsactie/winnaars vindt u vanaf 31 januari 2021 de volledige lijst. In de rechter kolom staat wanneer de handelaar de gewonnen prijs in zijn bezit heeft en afgehaald kan worden. Hiervan krijgen u en de handelaar een persoonlijke mail. Afhaling van prijzen gebeurt voor 31 mei 2021, enkel en alleen op vertoon van uw identiteitskaart bij de handelaar. Indien dit niet gebeurt, vervalt de prijs en heeft u er geen recht meer op.

OPGELET: Uw emailadres is dus belangrijk want hiermee gaan we u dus verwittigen. Kijk dus dat dit juist is bij deelname. Indien dit foutief is of u heeft de mail niet tijdig gezien, heeft u geen recht op de prijs of op een compensatie voor uw prijs.

Indien u voor 28 februari 2021 geen mail/nieuwsbrief ontvangt en u toch op de lijst op www.handelsgids.be/eindejaarsactie/winnaars staat en/of u denkt dat u toch recht heeft op een prijs, bent u verplicht contact op te nemen per aangetekend schrijven voor 28 februari  maart 2021 en dit te richten aan Handelsgids nv, Jan Gorislaan 110, B 3290 Diest om nog recht te hebben op een eventuele gewonnen prijs. Daarna is geen klacht meer mogelijk. U mag natuurlijk ook eerst telefoneren voor meer inlichtingen: 013/32 10 10. Handelsgids behoudt zich het recht om sommige deelnemers uit te sluiten. Bij elke poging tot fraude zal u automatisch en definitief voor alle volgende wedstrijden uitgesloten zijn (zonder verwittiging).
Elke deelnemer kan maximum één prijs winnen. Indien u toch meerdere keren in aanmerking zou komen voor een prijs, krijgt u de hoogst gewonnen prijs. U kan dus meerdere keren deelnemen, maar slechts één keer winnen. Als u deelneemt, zijn er twee manieren om erachter te komen of uw deelname goed geregistreerd werd. Ten eerste ontvangt u een bevestigingsmail bij deelname. Deze mail bevestigt eveneens dat uw emailadres correct is. Dit is belangrijk omdat u op dit mailadres een nieuwsbrief zal ontvangen als u een prijs gewonnen heeft met de richtlijnen hoe u de prijs kan bekomen. U ontvangt hierdoor ook regelmatig nieuwsbrieven van Handelsgids en/of uw handelaar met tips en nieuws.
Bent u dan nog steeds niet zeker dat uw deelname in ons systeem werd opgenomen, kan u op www.handelsgids.be/geregistreerd controleren of uw naam in de lijst staat.

U kan maximaal 50 keer deelnemen aan de eindejaarsactie. Per loginnummer kan u maar 1 keer deelnemen. Elke deelnemingformuliertje heeft een unieke nummer. Er zijn honderden handelaars waar u een loginnummer kunt bekomen. U vindt ze op www.handelsgids.be, zoeken op eindejaarsactie of u herkent ze aan de affiches in hun etalage of in hun zaak.

Al de deelnemers van de vorige jaren plus zij die een review en quotering gegeven hebben, krijgen begin december een mail met een unieke logincode en hebben dus hiermee een extra kans.


Bij deelname gaat u uitdrukkelijk akkoord met dit reglement en voorwaarden. Gegevens van deelnemers en/of emailadressen zullen niet doorgegeven worden aan derden. Handelsgids nv en de handelaar mogen deze wel gebruiken voor onder andere het publiceren van alle winnaars, reclamevoering, nieuwsbrieven toe te sturen, enz… Door deelname geeft u hierdoor uw uitdrukkelijke toestemming. Dit is een voorwaarde om te kunnen winnen. Uw emailadres is immers uniek. Uw gegevens zullen worden opgeslagen in het bestand van de handelaar bij wie u heeft deelgenomen en bij Handelsgids NV. U bent steeds vrij u hierop uit te schrijven. Weet dat u via deze weg ook verwittigd wordt als u gewonnen hebt. Alle winnaars gaan akkoord dat ze met hun foto in de pers, op sociale media, enz verschijnen alsook op Facebook en andere kanalen en dit ook zonder enige vergoeding. Indien u niet akkoord gaat, gelieve dan niet deel te nemen want u hebt dan geen recht op een eventueel gewonnen prijs. Elke deelnemer aan de eindejaarsactie van Handelsgids gaat met al deze bepalingen uitdrukkelijk akkoord.

Extra: BIJKOMENDE MOOIE PRIJZEN TE WINNEN. Van de winnaars wordt een foto genomen, of u neemt er zelf eentje bij de overhandiging van de gewonnen prijs. Met deze foto’s organiseert handelsgids een Facebookwedstrijd voor de meeste likes. Ook hierbij zullen ook weer enorm mooie prijzen te winnen zijn. Deze sluit af op 31 mei 2021.
De foto wordt genomen in de zaak van de handelaar waar u de prijs van de eindejaarsactie gewonnen hebt, samen met de zaakvoerder en de gewonnen prijs op de foto. Deze foto bezorgt u ons. U ontvangt dan een bevestigingsmail van ontvangst en meer inlichtingen over de wedstrijd.   

Wij wensen u veel succes en plezier.
Handelsgids nv Jan Gorislaan, 110 B3290 Diest. Tel: 013/32 10 10. marketing@handelsgids.be
www.handelsgids.be/eindejaarsactie
Volg ons op www.facebook.com/handelsgids.be