Iedereen die deelneemt aan de eindejaarsactie van Handelsgids nv gaat uitdrukkelijk en volledig akkoord met onderstaand reglement. Indien niet, gelieve dan niet deel te nemen.
Deze eindejaarsactie loopt van zodra ze online staat bij de handelaar, deze kan dat zelf bepalen en dit kan vanaf 15 oktober 2019 tot en met 1 januari 2020 (13u).
Opgelet dus: na 13u op nieuwjaarsdag, 1 januari 2020 kan je niet meer deelnemen.

Bij deelname aan de eindejaarsactie krijg je een bevestiging per mail.
Belangrijk! Vul uw emailadres juist in want daar krijgt u alle berichten op, bv. wanneer en waar u uw gewonnen prijs kan afhalen, de bevestiging dat u juist hebt deelgenomen, enz... U zal ook nieuwsbrieven met mooie aanbiedingen van uw lokale vriendelijke handelaars op dat emailadres ontvangen maar u kan zich ten alle tijden hierop uitschrijven.


Duizenden winnaars en honderdduizenden euro’s aan cadeaubonnen te winnen!
De eerste prijs is een luxe reis naar Dubai & Abu Dhabi volledig begeleid door een Nederlandstalige gids met overnachtingen in 5-sterren hotels en verschillende super excursies. De reis wordt georganiseerd door “De Blauwe Vogel”. Bovenop de reis krijgt u ook nog voor duizenden euro’s cadeaubonnen. Totale waarde van de eerste prijs is €5.000.
De verschillende cadeaubonnen van deze en alle andere prijzen zijn voor een gastronomisch etentje, wellness arrangement, een dagje Shoppen in een mooie Belgische stad, diner of lunch, wellness, lederwaren, kleding, lingerie, optieker, juwelier, enz…. .
De tweede prijs is een mooie scooter van APG, model Retro 50cc inclusief helm plus  cadeaubonnen en een totale waarde van €4.000. De derde prijs zijn cadeaubonnen met een totale waarde van €3.000. De vierde prijs zijn cadeaubonnen met een totale waarde van €2.000. De vijfde prijs zijn cadeaubonnen met een totale waarde van €1.000.
Van de 6de  tot 25ste prijs zijn cadeaubonnen met een waarde van €500/winnaar.
Van 26ste tot 2.000ste winnen elk een cadeaubon van €30.

Hoe kan je winnen?
Aan alle deelnemers wordt gevraagd vier cijfers te geven. De winnende cijfers worden bepaald door voetbalwedstrijden (zie verder). Iedereen speelt met zijn eigen emailadres. U moet minstens 18 jaar zijn om een prijs te kunnen winnen. De winnaar, en de tweede, en derde, en vierde, enz… wordt als volgt bepaald:
Eerst telt natuurlijk het juiste cijfer op de eerste vraag. Bij meerdere juiste antwoorden wordt het tweede cijfer ook in rekening genomen. In het geval dat er nog steeds meerdere juiste antwoorden zijn op vraag 1 en vraag 2, telt het derde cijfer ook mee. Zijn er meerdere juiste antwoorden op vragen 1, 2 en 3, kijken we naar het vierde cijfer. Indien er dan nog een ex aequo zou zijn, is degene die het meeste geldige deelnamen gedaan heeft, bij alle handelaars samen, de winnaar. Indien nog een ex aequo is, is het die eerst heeft deelgenomen de uiteindelijke winnaar.
Indien er op een vraag geen enkel correct antwoord werd gegeven, telt het antwoord dat het juiste antwoord het dichtst benadert. Dit kan dus bv een cijfer meer of minder zijn dan het absoluut juiste antwoord. Op die vraag zijn er dus twee juiste antwoorden mogelijk.
Dezelfde procedure wordt ook gehanteerd om te bepalen wie de tweede, derde, vierde, enz. prijs wint.
De juiste cijfers worden bepaald tijdens de volgende voetbalwedstrijden in de Premier League (Engeland) en die gespeeld worden op 1 januari 2020. Het eerste juiste cijfer is de minuut waarin de eerste gele kaart getrokken wordt tijdens de match Manchester City-Everton en het tweede juiste cijfer is de minuut wanneer het eerste doelpunt valt tijdens deze match. (moment dat de bal helemaal over de lijn gaat). Het derde juiste cijfer is minuut waarin de eerste gele kaart getrokken wordt tijdens de match Liverpool-Sheffield United en het vierde juiste cijfer is de minuut waarin het eerste doelpunt valt tijdens deze match.
Indien er geen gele kaart of doelpunt valt, dan vervalt dat cijfer en wordt het volgende cijfer het vorige. Bv: Er valt geen gele kaart in Manchester City-Everton dan wordt het tweede cijfer het eerste, het derde het tweede, en het vierde het derde juiste cijfer. Er zijn dan maar 3 juiste cijfers.
Wordt bv. de match Manchester City-Everton niet gespeeld voor 6 januari dan wordt de cijfer(s) genomen van Arsenal-Manchester United. Indien deze ook niet doorgaat dan nemen we Burnley FC-Aston Villa.
Wordt de wedstrijd Liverpool-Sheffield United niet gespeeld voor 6 januari, dan wordt het Southampton-Tottenham Hotspurs genomen. Moest deze matchen ook niet doorgaan dan nemen we Brighton Hove Albion-Chelsea.

De winnaars worden bekend gemaakt bij de deelnemende handelaars vanaf 8 januari. Via www.handelsgids.be/eindejaarsactie/winnaars vindt u vanaf 13 januari 2020 de volledige lijst. Er zal ook een banner met het logo van de eindejaarsactie op de homepage staan. In de loop van januari krijgen de winnaars nog een nieuwsbrief om hun uit te nodigen de uitslag te bekijken en naar hun handelaar te gaan waar ze de gewonnen prijs kunnen af halen. Afhaling van prijzen gebeurt voor en 31 mei 2020, enkel en alleen op vertoon van uw identiteitskaart bij de handelaar. Indien dit niet gebeurt, vervalt de prijs en heeft u er geen recht meer op.


OPGELET: Uw emailadres is dus belangrijk want hiermee gaan we u dus verwittigen. Kijk dus dat dit juist is bij deelname. Indien dit foutief is of u heeft de mail niet tijdig gezien heeft u geen recht op de prijs of op een compensatie voor uw prijs.

Indien u voor 1 februari 2020 geen mail ontvangt en u toch op de lijst op www.handelsgids.be/eindejaarsactie/winnaars staat en/of u denkt dat u toch recht heeft op een prijs, bent u verplicht contact op te nemen per aangetekend schrijven voor 28 februari 2020 en dit te richten aan Handelsgids nv, Jan Gorislaan 110, B 3290 Diest om nog recht te hebben op een eventuele gewonnen prijs. Daarna is geen klacht meer mogelijk. U mag natuurlijk ook eerst telefoneren voor meer inlichtingen: 013/32 10 10. Handelsgids behoudt zich het recht om sommige deelnemers uit te sluiten. Bij elke poging tot fraude zal u definitief voor alle wedstrijden uitgesloten worden.
Elke deelnemer kan maximum één prijs winnen. Indien u toch meerdere keren in aanmerking zou komen voor een prijs, krijgt u de hoogst gewonnen prijs. U kan dus meerdere keren deelnemen, maar slechts één keer winnen. Als u deelneemt, zijn er twee manieren om erachter te komen of uw deelname goed geregistreerd werd. Ten eerste ontvangt u een bevestigingsmail bij deelname. Deze mail bevestigt eveneens dat uw emailadres correct is. Dit is belangrijk omdat u op dit mailadres een nieuwsbrief zal ontvangen als u een prijs gewonnen heeft met de richtlijnen hoe u de prijs kan bekomen. U ontvangt hierdoor ook regelmatig nieuwsbrieven van Handelsgids en/of uw handelaar met tips en nieuws.
Bent u dan nog steeds niet zeker dat uw deelname in ons systeem werd opgenomen, kan u op www.handelsgids.be/geregistreerd controleren of uw naam in de lijst staat.

U kan maximaal 50 keer deelnemen aan de eindejaarsactie. Per loginnummer kan u maar 1 keer deelnemen. Elke deelnemingformuliertje heeft een unieke nummer. Er zijn honderden handelaars waar u een loginnummers kunt bekomen. U vindt ze op www.handelsgids.be of u herkent ze aan de affiches of stickers op hun etalage of in hun zaak.

Bij deelname gaat u uitdrukkelijk akkoord met dit reglement en voorwaarden. Gegevens van deelnemers en/of emailadressen zullen niet doorgegeven worden aan derden. Handelsgids nv en de handelaar mogen deze wel gebruiken voor onder andere het publiceren van alle winnaars, reclamevoering, nieuwsbrieven toe te sturen, enz… Door deelname geeft u hierdoor uw uitdrukkelijke toestemming. Is een voorwaarde om te kunnen winnen. Uw emailadres is immers uniek. Uw gegevens zullen worden opgeslagen in het bestand van de handelaar bij wie u heeft deelgenomen en bij Handelsgids NV. Via het opgegeven emailadres kunnen de handelaars en Handelsgids u nieuwsbrieven sturen. U bent steeds vrij u hierop uit te schrijven. Weet dat u via deze weg ook verwittigd wordt als u gewonnen hebt. Alle winnaars gaan akkoord dat ze verschijnen met hun foto in de pers, sociale media, enz… alsook op Facebook en andere kanalen en dit ook zonder enige vergoeding. Indien niet, gelieve dan niet deel te nemen want u heb dan geen recht op een eventueel gewonnen prijs. Elke deelnemer aan de Eindejaarsactie van Handelsgids gaat met al deze bepalingen uitdrukkelijk akkoord.


Wij wensen u veel succes en plezier.

Handelsgids nv Jan Gorislaan, 110 B3290 Diest. Tel: 013/32 10 10. marketing@handelsgids.be
www.handelsgids.be/eindejaarsactie
Volg ons op www.facebook.com/handelsgids.be