Wedstrijdreglement eindejaarsactie 2022

Iedereen die deelneemt aan deze actie van Handelsgids nv gaat uitdrukkelijk en volledig akkoord met onderstaand reglement. Indien niet, gelieve dan niet deel te nemen.

Deze actie loopt van zodra ze online staat bij de handelaar, dat kan vanaf 1 oktober 2022 en dit tot en met 5 januari 2023 om 23u59.
 

Bij deelname krijg je twee mails. Eentje ter bevestiging en een tweede met een bonuscode. De eerste keer dat je meespeelt moet je jouw mailadres ook bevestigen ter controle dat er geen foutje ingeslopen is.
NIEUW dit jaar is dat je vrienden of familie kan laten meedingen naar een mooie prijs: gewoon de mail met de bonuscode doorsturen naar één van hen. Doen ze mee en winnen ze een prijs, dan win jij ook die prijs en visa versa.


Belangrijk! Vul jouw e-mailadres juist in want daar krijgt je alle berichten op, bv. uitnodiging prijsuitreiking, de bevestiging dat je juist hebt deelgenomen, extra bonuscode, enz... Je zult ook nieuwsbrieven met mooie aanbiedingen van jouw lokale vriendelijke handelaars op dit e-mailadres ontvangen, maar je kan je altijd hierop uitschrijven, maar best is dat niet te doen want dan mis je veel.


NIEUW is ook dat je de VIP prijzen zelf mag kiezen. Zo win je een prijs die je graag hebt en toch veel meer in jouw verwachtingen liggen.
Dus… We geven enkele voorbeelden: als winnaar mag je als eerste kiezen op 10 januari vanaf 12u op de middag. Je mag voor Dubai kiezen maar bv ook voor de fiets of…
Ben je tweede dan mag je op 11 januari zo vanaf 12u op de middag kiezen uit heel de prijzenpot min de prijs die de winnaar gekozen heeft. Stel, zou wel raar zijn want wie kiest nu niet voor de reis naar Dubai van de Blauwe Vogel, dus stel dat de winnaar toch een andere prijs zou kiezen dan kan jij als tweede in rangschikking toch de zeer mooie reis naar Dubai kiezen. Heeft iemand deel genomen met jouw bonuscode dan wint die ook de reis voor 2 personen naar Dubai. Heb jij gewonnen met de bonuscode en je kiest een week Dubai dan mag diegenen die jou de bonus code toegestuurd heeft ook mee op reis naar Dubai. Zelfde regel dis voor alle bonuscodes.

Een dag later, op 12 januari, mag de derde kiezen. Op 13 januari de vierde enz…

Op 20 januari hebben de eerste 10 dus al kunnen kiezen. Vanaf dan mogen volgende tien winnaars kiezen. Dus op 20 januari die op de 11de tot 20ste plaats geëindigd zijn, op 21 januari van vanaf de 21ste tot 30ste plaats, enz… en dit tot de 250 ste winnaar.

Er wordt geen rekening gehouden als je geen keuze gemaakt hebt. Stel dat je als winnaar op 11 januari om 12u nog niet gekozen hebt, dan mag de tweede kiezen en is de prijzenpot nog volledig en kan hij eventueel de eerste prijs Dubai kiezen.


Opgelet, een deelnemer kan bij meerdere handelaars in de prijzen vallen, maar kan max. één keer een VIP prijs winnen. Er wordt gevraagd dat elke winnaar een foto (of selfie) maakt met de kader waarop staat wat hij gewonnen heeft. Deze kader wordt gemaakt door Handelsgids.be en krijg je bij de handelaar waar je mee hebt gedaan. Deze foto kan ook al bij de handelaar genomen worden zodat die er ook opstaat. Deze foto zal gebruikt worden voor Facebook en andere reclame doeleinden. Wordt er geen foto ingeleverd dan vervalt de gewonnen prijs.

DUS ZEKER JOUW MAILS IN HET OOG HOUDEN vanaf 10 januari 2023. Op deze mail zal ook de link staan waar je kan kiezen. De prijzenpot kan je nu al bekijken op www.handelsgids.be/actie/prijzen

De prijzenpot is nog groter dan vorig jaar!

Er zijn 10.000 winnaars en deze WINNEN ALLEMAAL mooie cadeaubonnen en kortingsbonnen aangeboden door jouw lokale handelaars! Zo zal elke winnaar minimum 3 kortingsbonnen winnen van elk 20% korting van Moulinex, Tefal en Rowenta


NIEUW: er zijn 500 VIP winnaars !! En deze mogen zelf hun prijs kiezen.

De eerste VIP prijs die je kan kiezen is een luxe reis naar Dubai & Abu Dhabi, volledig begeleid door een Nederlandstalige gids met overnachtingen en vier verschillende heel interessante dagexcursies met inkomtickets. De reis wordt georganiseerd door “De Blauwe Vogel. Bovenop de reis krijg je nog kortings- en cadeaubonnen, Lucky cadeaubonnen en een dagje shoppen naar keuze (zie omschrijving in de prijzenpot). Deze prijs is voor 2 personen en als jouw kennis, vriend, vriendin of familielid meegedaan heeft met jouw bonuscode dan wint deze ook en ga je dus met 4 mensen op reis naar Dubai (als je er voor kiest natuurlijk)


De tweede VIP prijs die je kan kiezen is een elektrische fiets van Minerva Bike. Bovenop de fiets krijg je nog verschillende kortings- en cadeaubonnen, Lucky cadeaubonnen en een dagje shoppen naar keuze. En als jouw vriend, vriendin of familielid meegedaan heeft met jouw bonuscode dan wint deze ook een elektrische fiets van Minerva (als jullie er voor kiezen natuurlijk)


De derde VIP prijs die je kan kiezen is een gastronomisch verwenweekend. Jullie logeren in een chic hotel in België, er is een gastronomisch diner voorzien en een verwenarrangement. Ook hier geldt de 2 + 2* regel. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met jouw bonuscode dan mag hij of zij ook met 2 personen mee op weekend. Jullie gaan dus met 4 personen een luxe weekend tegemoet. (als je er voor kiest natuurlijk) Bovenop dit gastronomisch weekend krijgen jullie nog verschillende kortings- en cadeaubonnen, Lucky cadeaubonnen en een dagje shoppen naar keuze.


Nog een VIP prijs die je kan kiezen is een Robotstofzuiger van Rowenta (1+1*). Heeft je kennis, vriend(in) of familielid ook meegedaan met jouw bonuscode dan wint zij ook een Robotstofzuiger van Rowenta (als jullie voor deze prijs kiezen natuurlijk). Bovenop dit krijgen jullie nog verschillende kortings- en cadeaubonnen, Lucky cadeaubonnen en een dagje shoppen naar keuze.


Een andere VIP prijs die je kan kiezen is een circuitdoop met een Raceporche met Jurgen Van Hoover. Heeft je kennis, vriend(in) of familielid ook meegedaan met jouw bonuscode dan wint hij/zij ook deze circuitdoop (als jullie voor deze prijs kiezen natuurlijk). Bovenop dit krijgen jullie nog verschillende kortings- en cadeaubonnen, Lucky cadeaubonnen en een dagje shoppen naar keuze.


Er zijn 250 VIP prijzen en hier is er nog eentje: een steelstofzuiger van Rowenta (1+1*). Heeft je kennis, vriend(in) of familielid ook meegedaan met jouw bonuscode dan wint hij/zij deze ook (als jullie voor deze prijs kiezen natuurlijk). Bovenop dit krijgen jullie nog verschillende kortings- en cadeaubonnen, Lucky cadeaubonnen en een dagje shoppen naar keuze.


Er zijn ook een heel deel leuke events te winnen: als VIP naar Miss België verkiezing, een volleybalwedstrijd in Maaseik, de cross in Overijse, Rode Duivels, Red Flames, basket Oostende, jumping Mechelen, Disney On Ice, Cirque du Soleil, Cavalluna, enz…


Zo zijn er ook nog ballonvluchten te winnen, optredens Johnny Cash, Brian Adams en Chippendales, inkomkaarten Tomorrowland, een BBQ met vrienden tot ook een citytrip naar Parijs!


Ook een “Dagje Shoppen” is een zeer mooie VIP prijs die je kan kiezen. Bv. zo kan je in Middelkerke met Tien om te Zien live meemaken. Heeft je kennis, vriend(in) of familielid ook meegedaan met jouw bonuscode dan wint hij/zij ook een “Dagje shoppen” met extra veel kortings- en cadeaubonnen in die gemeente. Elk dagje shoppen heeft daar bovenop nog enkele extra’s. Bovenop dit krijgen jullie nog verschillende kortings- en cadeaubonnen of Lucky cadeaubonnen uit je eigen streek.


De volledige prijzenpot kan je zien op www.handelsgids.be/actie/prijzenpot
Kijk ook daar welke mooie kortingsbonnen te winnen zijn in jouw regio.

Al deze 10.000 winnaars krijgen dus van lokale handelaars KORTINGSBONNEN. Het aantal en het totale bedrag schommelt van streek tot streek. Meestal is zo ongeveer €50 en kan gaan tot €250 of meer.


En ja, alle 10.000 winnaars winnen ook altijd drie kortingsbonnen: eentje van 20% van Rowenta, eentje van 20% van Moulinex en nog eentje van 20% van Tefal.
Dat alleen al is een fantastische prijs.


Hoe kan je winnen?
Je krijgt de deelnemingsformulieren met unieke logincode bij de deelnemende handelaars, of geef een quotering voor de klantvriendelijkheid van jouw lokale handelaars/winkeliers daar waar je al geshopt hebt, of schrijf je in op de nieuwsbrief bij jouw lokale handelaar waar je al aankopen gedaan hebt voor eind november, want dan krijg je begin december per mail via de nieuwsbrieven een unieke code toegestuurd. Zo krijg je ook de kans om deel te nemen aan de actie en een mooie prijs te winnen.
Je vindt de deelnemende handelaars op www.handelsgids.be in jouw gemeente of randgemeenten door te zoeken op het woordje: actie. Je kan enkel deelnemen bij deze handelaars.
Vraag achter een flyer met de unieke code van de eindejaarsactie, want soms wordt het al eens vergeten door de drukte.


Heb je unieke logincodes gekregen (durf er zelf ook achter te vragen), dan surf je naar www.handelsgids.be/actie en geef de unieke logincode in net als jouw e-mailadres en keur het wedstrijdreglement goed. De eerste keer vragen we ook jouw naam, gemeente en eventueel telefoonnummer zodat we je kunnen bereiken indien nodig (bv bij de prijsuitreiking). Vanaf de tweede deelname wordt enkel je e-mailadres gevraagd. De gemeente vragen we om later als je winnaar bent, de kortings- en cadeaubonnen in de mate van het mogelijke te koppelen aan jouw gemeente waar je woont.

Daarna wordt er gevraagd vier willekeurige cijfers te kiezen. De winnende cijfers worden bepaald door voetbalwedstrijden (zie verder). Iedereen speelt met zijn eigen e-mailadres (geen dubbel e-mailadressen gebruiken of je wordt uitgesloten) en natuurlijk moet je ook klant zijn bij de deelnemende handelaar. Je moet minstens 18 jaar zijn om deel te nemen en om een prijs te kunnen winnen.


De winnaar, en de tweede, en derde, en vierde, enz… wordt als volgt bepaald:

Eerst telt natuurlijk het juiste cijfer op de eerste vraag. Bij meerdere juiste antwoorden wordt het tweede cijfer ook in rekening genomen. In het geval dat er nog steeds meerdere juiste antwoorden zijn op ‘vraag’ 1 en ‘vraag’ 2, telt het derde cijfer ook mee. Zijn er meerdere juiste antwoorden op ‘vragen’ 1, 2 en 3, kijken we naar het vierde cijfer. Indien er dan nog een ex aequo zou zijn, is degene die de meeste geldige deelnamen gedaan heeft, bij alle handelaars samen, de winnaar. Indien er nog een ex aequo is, is het degene die eerst heeft deelgenomen de uiteindelijke winnaar.


Indien er op een vraag geen enkel correct antwoord werd gegeven, wint het antwoord dat het juiste antwoord het dichtst benadert. Dit kan dus bv een cijfer meer of minder zijn dan het absoluut juiste antwoord. Op die vraag zijn er dan twee juiste antwoorden mogelijk.

Dezelfde procedure wordt ook gehanteerd om te bepalen wie de tweede, derde, vierde, enz. en dit tot de 50ste prijs gewonnen heeft. Dan worden bij de handelaars die de meeste deelnemers met een minimum van 30 deelnemers hebben, telkens de beste uitgekozen aan de hand van de juiste cijfers en dezelfde werkwijze als hierboven beschreven. Eens dat de 200 handelaars die de meeste en minimum 30 deelnemers hebben, hun VIP winnaar hebben, worden alle deelnemers terug genomen en worden de overige winnaars bekend tot er 10.000 winnaars zijn. Zo zijn er 250 VIP winnaars en nog eens 250 VIP winnaars met de bonuscode, totaal 500.


De juiste cijfers worden bepaald tijdens de volgende voetbalwedstrijden in de Jupiler Pro League mannen en die gespeeld worden tijdens het weekend van 6 tot 8 januari 2023. Het eerste juiste cijfer is de minuut waarin de eerste gele kaart getrokken wordt tijdens de match Oostende-Seraing en het tweede juiste cijfer is de minuut wanneer het eerste doelpunt valt tijdens deze match. (moment dat de bal helemaal over de lijn gaat). Het derde juiste cijfer is minuut waarin de eerste gele kaart getrokken wordt tijdens de match van OH Leuven-KV Kortrijk en het vierde juiste cijfer is de minuut waarin het eerste doelpunt valt tijdens deze match.

Wordt de match in Oostende niet gespeeld dat weekend dan worden de cijfers genomen van de wedstrijd van Antwerp-AA Gent.

Wordt de wedstrijd in Leuven niet gespeeld dat weekend, dan wordt de match Genk-Club Brugge genomen. Moest er toch nog een andere match nodig zijn dan is het de match Zulte-Waregem-KV Mechelen genomen. Moesten al deze matchen niet doorgaan dan nemen we die van de Spaanse competitie van Real Madrid en Barcelona. Al deze matchen kan iedereen live bekijken en zelf constateren welke de juiste cijfers zijn.
 

Alle winnaars krijgen via de nieuwsbrief een mail als ze gewonnen hebben en zijn online te vinden zijn op www.handelsgids.be/actie/winnaars
In de rechter kolom staat wanneer de handelaar de gewonnen prijs in zijn bezit heeft en kan vanaf dan afgehaald kan worden.
De deelnemende handelaars weten in de loop van januari 2023 (via de KMO-nieuwsbrief) dat de winnaars bekend zijn. Zij kunnen dan hun winnaars zelf uitnodigen vanaf het moment dat ze de prijzen ontvangen hebben voor een prijsuitreikingsmoment.
De afhaling van prijzen gebeurt voor 30 juni 2023, enkel en alleen op vertoon van jouw identiteitskaart bij de handelaar en door de persoon zelf . Indien dit niet gebeurt, vervalt de prijs en heb je er geen recht meer op.


OPGELET: Jouw e-mailadres is dus belangrijk want hiermee gaan we jou dus verwittigen.
Kijk dus dat dit juist is bij deelname. Indien dit foutief is of je hebt de mail niet tijdig gezien, dan vervalt het recht op de gewonnen prijs of op een compensatie voor de prijs.


Indien je voor 25 februari 2023 geen mail/nieuwsbrief ontvangt en je toch op de lijst op www.handelsgids.be/eindejaarsactie/winnaars staat en/of je denkt dat je toch recht hebt op een prijs, ben je verplicht contact op te nemen per aangetekend schrijven voor 1 maart 2023 en dit te richten aan Handelsgids nv, Jan Gorislaan 110, B 3290 Diest om nog recht te hebben op een eventuele gewonnen prijs. Daarna is geen klacht meer mogelijk. Je mag natuurlijk ook eerst telefoneren voor meer inlichtingen: 013/32 10 10.
Handelsgids behoudt zich het recht om sommige deelnemers en handelaars uit te sluiten. Bij elke poging tot fraude, welke dan ook, zal je automatisch en definitief voor deze en alle volgende wedstrijden uitgesloten worden (zonder verwittiging). Ook al doe je dan mee dan kan je toch geen prijs winnen.


Je kunt via/bij verschillende handelaars deelnemen met een maximum van 50 keer en verschillende prijzen winnen, maar bij elke handelaar kan je maximum één prijs winnen. Indien je toch meerdere keren in aanmerking zou komen voor een prijs, krijg je de hoogst gewonnen prijs bij die handelaar. Je kan wel bij verschillende handelaars één prijs winnen, wel maar 1 VIP-prijs. Als je deelneemt, zijn er twee manieren om erachter te komen of jouw deelname goed geregistreerd werd. (Geregistreerd wilt niet zeggen dat je een prijs gewonnen hebt of dat je niet meer uitgesloten kan worden door bv fraude op poging tot). Bij de eerste deelname ontvang je een bevestigingsmail bij deelname die je moet bevestigen of jij het bent en jouw enige e-mailadres is waarmee je gaat meespelen (dus ook bij jouw volgende deelnamen). Deze mail bevestigt eveneens dat jouw e-mailadres correct is. Dit is belangrijk omdat je op dit mailadres een nieuwsbrief zal ontvangen als je een prijs gewonnen hebt met de richtlijnen hoe en wanneer je de prijs kan bekomen. Je ontvangt hierdoor ook regelmatig nieuwsbrieven van Handelsgids en/of jouw handelaar met promo’s, acties, koopjes, tips en nieuws. Ben je dan nog steeds niet zeker dat jouw deelname in ons systeem werd opgenomen, kan je op www.handelsgids.be/geregistreerd controleren of jouw naam in de lijst staat.


Je kan dus maximaal 50 keer deelnemen aan de eindejaarsactie. Per logincode kan je maar 1 keer deelnemen. Elk deelnemingsformulier heeft een uniek nummer. Er zijn vele handelaars in jouw buurt waar je een logincode kunt bekomen. Je vindt ze op www.handelsgids.be, zoeken op ‘actie’ of je herkent ze aan de affiches in hun etalage of in hun zaak. Als je interesse hebt om deel te nemen, vraag dan zelf achter een flyer met logincode, want het kan zijn dat ze het soms al eens vergeten. Als een handelaar het vergeet of de deelnameformuliertjes met logincodes zijn op is dit geen reden tot een klacht of enige vergoeding.


Behoudens ernstige of opzettelijke fout hunnentwege kan Handelsgids, noch de zaakvoerder of medewerkers, noch haar personeelsleden, noch derden waarop in het kader van deze actie beroep wordt gedaan, noch de handelaars aansprakelijk worden gesteld voor elke eventuele schade van welke aard dan ook die zou voortvloeien uit de organisatie van deze actie, met inbegrip van de deelname aan de actie, de aanduiding van de winnaars en de toekenning van de prijzen. De actie staat ook onder toezicht van een deurwaarde.
Bij een geschil zal de organisator van de actie een onherroepelijke beslissing nemen. Tegen zijn beslissing is geen beroep mogelijk en er zullen ook geen klachten over deze actie aanvaard worden, behalve in geval van ernstige of opzettelijke fout van de organisator.
 

Bij deelname ga je uitdrukkelijk akkoord met dit reglement en voorwaarden. Gegevens van deelnemers en/of e-mailadressen zullen niet doorgegeven worden aan derden. Handelsgids nv en de handelaar mogen deze wel gebruiken voor onder andere het publiceren van alle winnaars, reclamevoering, nieuwsbrieven toe te sturen, enz.… Door deelname geef je hierdoor je uitdrukkelijke toestemming. Dit is een voorwaarde om te kunnen winnen. Er mag enkel deelgenomen worden met jouw enige en uniek e-mailadres. Jouw gegevens zullen worden opgeslagen in het bestand van de handelaar bij wie je hebt deelgenomen en bij Handelsgids NV en regelmatig nieuwsbrieven ontvangen met mooie aanbiedingen van jouw lokale handelaars. Je bent steeds vrij je hierop uit te schrijven. Weet dat je via deze weg ook verwittigd wordt wanneer je gewonnen hebt en wanneer en hoe je de prijs kan bekomen: prijsuitreiking. Alle winnaars gaan akkoord dat er een foto van hun mag genomen worden en ze met hun foto in de pers, op sociale media, nieuwsbrieven, enz. verschijnen net als op Facebook en andere kanalen en dit ook zonder enige vergoeding. Indien je niet akkoord gaat, gelieve dan niet deel te nemen, want je hebt dan geen recht op een eventueel gewonnen prijs. Elke deelnemer aan acties van Handelsgids gaat met al deze bepalingen uitdrukkelijk akkoord.


Wij wensen je veel succes en plezier met deze actie.

Handelsgids nv Jan Gorislaan, 110 B3290 Diest. Tel: 013/32 10 10. marketing@handelsgids.be

www.handelsgids.be/actie

Volg ons op www.facebook.com/handelsgids.be