Iedereen die deelneemt aan deze eindejaarsactie van Handelsgids nv gaat akkoord met onderstaand reglement.
Deze eindejaarsactie loopt van zodra ze online staat bij de handelaar en dit kan vanaf 1 oktober 2017 tot en met 13 januari 2018.

In totaal zijn er meer dan 500 winnaars en €75.000 aan prijzen

De eerste prijs is oa. een reis naar Zuid-Afrika OF iPad of iPhone OF cadeaubonnen (de winnaar mag zelf kiezen), waardebonnen en 10 VIP tickets voor “William Boeva deelt uit “.
Totale waarde van de eerste prijs is €5.000.
De verschillende Lucky cadeaubonnen zijn voor een gastronomisch etentje, wellness arrangement, een dagje Shoppen in een mooie Belgische stad, diner of lunch, enz….
De reis naar Zuid-Afrika heeft een maximum waarde van € 1.500 per persoon en mag uzelf boeken bij een klant van Handelsgids.be in uw streek.

De tweede prijs is o.a. een reis naar Cyprus naar het mooie Athena Beach hotel OF iPad en/of iPhone OF cadeaubonnen (winnaar mag weer zelf kiezen), cadeaubonnen en 8 VIP tickets voor “William Boeva deelt uit”.. Totale waarde van de tweede prijs is €3.000.
De verschillende Lucky cadeaubonnen zijn voor een gastronomisch etentje, wellness arrangement, een dagje Shoppen in een mooie Belgische stad, diner of lunch, enz...
De reis naar Cyprus heeft een maximum waarde van € 1.000 per persoon en mag uzelf boeken bij een klant van Handelsgids.be in uw streek.

De derde prijs zijn twee elektrische fietsen of waardebonnen en 6 VIP tickets voor “William Boeva deelt uit”.
Totale waarde van de derde prijs is €2.000.
De verschillende Lucky Cadeaubonnen zijn voor een gastronomisch etentje, wellness arrangement, een diner of lunch, enz...

De vierde en vijfde prijs is een elektrische fiets of verschillende cadeaubonnen en 4 VIP tickets voor “William Boeva deelt uit “.
Totale waarde van deze prijs is €1.000.
De verschillende Lucky waardebonnen zijn voor een gastronomisch eten, wellness arrangement, een diner of lunch, enz...

Van de 6de tot 10de prijs zijn het Lucky cadeaubonnen en 4 VIP tickets voor “William Boeva deelt uit”.
Totale waarde van €500/winnaar.
De Lucky cadeaubonnen bestaan o.a. uit een gastronomisch etentje,  wellness arrangement, en diner of lunch voor 2 personen, enz..

Van de 11de tot en met de 20ste prijs zijn het Lucky cadeaubonnen en 4 VIP tickets voor “William Boeva deelt uit”.
Totale waarde € 250/winnaar.
De Lucky cadeaubonnen bestaan o.a. uit een gastronomisch etentje,  wellness arrangement, en diner of lunch voor 2 personen, enz..

Daarnaast zijn er nog 500 winnaars met een Lucky cadeaubon ter waarde van €50 en 2 VIP tickets voor “William Boeva deelt uit”.

De winnaars worden bekend gemaakt via de website
www.handelsgids.be vanaf 1 februari 2018. Begin februari 2018 krijgt iedere winnaar ook een mail waarin staat waar en wanneer de prijs kan afgehaald worden. Afhaling van prijzen gebeurt in de maanden maart, april en mei 2018, enkel en alleen op vertoon van uw identiteitskaart op een event van Handelsgids of bij de handelaar waar u hebt deelgenomen. De prijzen dienen voor 1 juni 2018 afgehaald te worden. Indien dit niet gebeurt, vervalt de prijs en heeft u er geen recht meer op.

OPGELET: De inkomkaarten worden gemaild. Kijk dus dat uw emailadres juist is bij deelname.

Indien u voor 14 februari 2018 geen mail ontvangt en u toch op de lijst op www.handelsgids.be/eindejaarsactie/winnaars staat en/of u denkt dat u toch recht heeft op een prijs, bent u verplicht contact op te nemen per aangetekend schrijven voor 14 februari 2018 en dit te richten aan Handelsgids nv, Jan Gorislaan 110, B 3290 Diest om nog recht te hebben op een eventuele gewonnen prijs. Daarna is geen klacht meer mogelijk. U mag natuurlijk ook eerst telefoneren voor meer inlichtingen: 013/32 10 10. Handelsgids behoudt zich het recht sommige deelnemers uit te sluiten. Bij elke poging tot fraude zal u definitief voor alle wedstrijden uitgesloten worden. Deze wedstrijd staat onder toezicht van gerechtsdeurwaarder Marc Gerard.

Aan deelnemers wordt gevraagd vier cijfers te geven. Iedereen speelt met zijn eigen emailadres. U moet minstens 18 jaar zijn om een prijs te kunnen winnen. De winnaar, en de tweede, en derde, en vierde, enz… wordt als volgt bepaald:
Eerst telt natuurlijk het juiste cijfer op de eerste vraag. Bij meerdere juiste antwoorden wordt het tweede cijfer ook in rekening genomen. In het geval dat er nog steeds meerdere juiste antwoorden zijn op vraag 1 en vraag 2, telt het derde cijfer ook mee. Zijn er meerdere juiste antwoorden op vragen 1, 2 en 3, kijken we naar het vierde cijfer. Indien er dan nog een ex aequo zou zijn, is degene die het meeste geldige deelnamen gedaan heeft, bij alle handelaars samen, de winnaar. Indien nog een ex aequo is, is het die eerst heeft deelgenomen de uiteindelijke winnaar.

Indien er op een vraag geen enkel correct antwoord werd gegeven, telt het antwoord dat het juiste antwoord het dichtst benadert. Dit kan dus bijvoorbeeld een cijfer meer of minder zijn dan het absoluut juiste antwoord. Op die vraag zijn er dus twee juiste antwoorden mogelijk.

Dezelfde procedure wordt gehanteerd om te bepalen wie de tweede, derde, vierde, enz. prijs wint.

De juiste cijfers worden bepaald tijdens de volgende voetbalwedstrijden in eerste nationale mannen Pro League die gespeeld worden in het weekend van 19 - 20 - 21 januari 2018. Het eerste juiste cijfer is de minuut waarin de eerste gele kaart getrokken wordt tijdens de match KV Mechelen – Zulte-Waregem en het tweede juiste cijfer is de minuut wanneer het eerste doelpunt valt tijdens deze match. Het derde juiste cijfer is minuut waarin de eerste gele kaart getrokken wordt tijdens de match Waasland-Beveren - STVV en het vierde juiste cijfer is de minuut waarin het eerste doelpunt valt tijdens deze match.

Indien er geen gele kaart of doelpunt valt, dan vervalt dat cijfer en wordt het volgende cijfer het vorige. Bv. Er valt geen gele kaart in KV-Mechelen – Zulte-Waregem dan wordt het tweede cijfer het eerste, het derde het tweede, en het vierde het derde juiste cijfer. Er zijn dan maar 3 juiste cijfers. Wordt de match KV Mechelen – Zulte-Waregem niet gespeeld voor 31 januari 2018, dan wordt de cijfer(s) genomen van Antwerp - Anderlecht. Idem voor Waasland-Beveren - STVV dan wordt het KVO Oostende – KV Kortrijk. Moest deze matchen ook niet doorgaan, is het de eerste wedstrijd van Club Brugge en de eerste wedstrijd Lokeren na 13/1/2018 voor de Jupiler Pro League.

Elke deelnemer kan maximum één prijs winnen. Indien u toch meerdere keren in aanmerking zou komen voor een prijs, krijgt u de hoogst gewonnen prijs. U kan dus meerdere keren deelnemen, maar slechts één keer winnen. Als u deelneemt, zijn er twee manieren om erachter te komen of uw deelname goed geregistreerd werd. Ten eerste ontvangt u een bevestigingsmail bij deelname. Deze mail bevestigt eveneens dat uw emailadres correct is. Dit is belangrijk omdat u op dit mailadres een bericht zal ontvangen als u een prijs gewonnen heeft met de richtlijnen hoe u uw gewonnen prijs waar en wanneer kan afhalen alsook de inkomkaarten.

Bent u dan nog steeds niet zeker dat uw deelname in ons systeem werd opgenomen, kan u op
www.handelsgids.be/geregistreerd controleren of uw naam in de lijst staat.

U kan maximaal 50 keer deelnemen aan de eindejaarsactie. Per loginnummer kan u maar 1 keer deelnemen. Elke handelaar heeft verschillende loginnummers. Er zijn honderden handelaars waar u een loginnummer kunt bekomen, hetzij met een deelnemingsformuliertje of op een affiche in hun zaak. U vindt ze op www.handelsgids.be of u herkent ze aan de affiches of stickers op hun etalage of in hun zaak.

Gegevens van deelnemers zullen niet doorgegeven worden aan derden. Handelsgids nv en de handelaar mag deze wel gebruiken voor onder andere het publiceren van alle winnaars, reclamevoering, het versturen van reclame, enz… Door deelname geeft u hierdoor uw uitdrukkelijke toestemming. Uw gegevens zullen worden opgeslagen in het bestand van de handelaar bij wie u heeft deelgenomen. Via het opgegeven emailadres kunnen deze handelaars en Handelsgids u nieuwsbrieven sturen. U bent steeds vrij u hierop uit te schrijven. Alle winnaars gaan akkoord dat ze verschijnen met hun foto in de pers, sociale media, enz… zoals o.a. Facebook en andere kanalen en dit ook zonder vergoeding. Indien niet, gelieve dan niet deel te nemen want u heb dan geen recht op een eventueel gewonnen prijs. Elke deelnemer aan de Eindejaarsactie van Handelsgids gaat met al deze bepalingen uitdrukkelijk akkoord.

Wij wensen u veel succes en plezier.