Openingsuren

Maandag 04/12 Gesloten
Dinsdag 05/12 09:30 - 18:00
Woensdag 29/11 09:30 - 18:00
Donderdag 30/11 09:30 - 18:00
Vrijdag 01/12 09:30 - 18:30
Zaterdag 02/12 09:30 - 17:00
Zondag 03/12 Gesloten

Foto’s

Info

Bloemen en decoratie vind je bij Bloemsierkunst in Malle

Gaby van Cocoon Bloemsierkunst in Malle is al sinds meer dan 25 jaar een begrip in haar streek. Bij haar koop je niet zomaar bloemen, boeketten en decoratie, elke stuk is een kunstwerk. 
 

Boeketten

Cocoon Bloemsierkunst is gevestigd tegenover de kerk, naast Kruidvat en de parking is er op het plein voor de deur. Bij Cocoon Bloemsierkunt in Malle kan je terecht voor snijbloemen, boeketten en kaarsen. Een boeket samenstellen is een kunst en kan op maat gemaakt worden voor de klant.
 

Trouwboeket, verjaardagsboeket, bloemstuk

Gaat het over een trouwboeket, verjaardagsboeket, een boeket voor een speciale gelegenheid of een bloemstuk voor een graf, alles is mogelijk bij Cocoon Bloemsierkunt in Malle. 
 

Dagverse bloemen

Geef uw wensen door aan Gaby van Cocoon Bloemsierkunst. Met haar kennis van zaken zal ze een bloementuil samenstellen in functie van uw wensen en budget. Steeds wordt er gewerkt met dagverse bloemen zodat u zeer lang kan genieten van uw aankoop.
 

Kaarsen

Ook zijn er kaarsen te koop bij Cocoon Bloemsierkunst. Deze kaarsen worden met de hand en met de meeste zorg op een zeer ambachtelijke manier gemaakt. De kaarsen maken is een uit de hand gelopen hobby. De kaarsen worden samengesteld met de beste parafine.
 

Ballonnen

Vergeet niet dat u Cocoon Bloemsierkunt gevulde ballonnen kan laten samenstellen met de gekste dingen die in de ballonnen kunnen worden ingebracht. Zo heb je een uniek cadeau voor eender welke gelegenheid. Kortom bij Cocoon Bloemsierkunst kan je niet alleen terecht voor een mooi geurend boeket, maar ook voor kaarsen en gevulde ballonnen.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Cocoon Bloemsierkunst

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Cocoon Bloemsierkunst een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond