Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2019

Cocoon Bloemsierkunst is de Vriendelijkste Handelaar van Malle

Na het nieuws te vernemen dat Cocoon Bloemsierkunt is verkozen tot Vriendelijkste Handelaar van Malle, wou Gaby dat graag laten vereeuwigen op foto. De foto’s liegen er dan ook niet om dat ze zeer blij was met de Award en met een totaalscore van 9,55/10 was de vreugde compleet.

Gaby van Cocoon Bloemsierkunst kan op haar beurt haar klanten verblijden die hebben meegedaan met de Eindejaarsactie van Handelsgids. 9 Winnaars mogen hun kortings- en cadeaubonnen in ontvangst nemen, tijdens een bezoekje aan Gaby haar zaak.

Elke winnaar krijgt volgende prijzen: uiteraard een kortingsbon van 10% Cocoon Bloemsierkunst zelf, EMfitness – energy & mind schenkt aan elke winnaar 2 maanden gratis fitness voor alle nieuwe leden, ’t Dorps Broojke schenkt een cadeaubon van €10 en Hair Affaire geeft een gratis brushing bij een kleuring of een permanent. Hair & Nails Cynthia uit Zandhoven geeft een cadeaubon voor 1 gratis dames of herensnit. Crea-Tine uit Zoersel geeft op haar beurt €15 korting bij een min. bedrag van €50 en Boetiek Elle Bi uit Brasschaat schenkt 10% korting. Optiek De Beenhouwer geeft €100 korting op een multifocale bril en Bierhandel Willems uit Grobbendonk schenkt €10 korting bij aankoop van €50.