Openingsuren

Maandag 13/07 10:00 - 18:00
Dinsdag 14/07 10:00 - 18:00
Woensdag 15/07 10:00 - 18:00
Donderdag 16/07 10:00 - 18:00
Vrijdag 10/07 10:00 - 18:00
Zaterdag 11/07 10:00 - 12:00
Zondag 12/07 GeslotenGesloten

Info

Reiskantoor De Blauwe Vogel

Reiskantoor De Blauwe Vogel kan terugblikken op meer dan 400 jaar reisgeschiedenis. Hun typerende en persoonlijke aanpak onderscheidt hen van de anderen. Bij De Blauwe Vogel staat de klant centraal en verzorgt steeds mooie reizen met Nederlandstalige gidsen. 
 

Verre begeleide rondreizen

Wilt u een bepaald land of streek leren kennen dan is een begeleide rondreis de ideale manier. Met de reisorganisator De Blauw Vogel kunt u naar Dubai, Zuid-Afrika, Mexico, India, Nieuw-Zeeland, Costa-Rica, Madeira, Andalucia, Iran, Sri Lanka, Indonesië, Peru, Ecuador, Tanzania en nog veel meer prachtige reisbestemmingen. 
 

Avontuurlijke reizen 

Safari’s, een poolervaring in Lapland, rondreis in Namibië, West-Canada of Japan staan op het programma voor volgend jaar plus nog veel meer mooie reizen. 
 

Cruises

Heeft u al eens een begeleide cruise gedaan? Zo een rondvarend 6 sterren hotel waar je elke dag een andere locatie bezoekt zonder uw valiezen moeten te pakken. Toch prachtig. En ’s avonds genieten van een gastronomisch diner, een mooie show en een gokje wagen in het meevarend casino. Om nog niet te spreken van het ware genot en rust van de zee bij een avondwandeling op het dek of vanuit uw kajuit. 
 

Hotels boeken en Citytrips

Heb je zin in een ontspannend hotelverblijf? Of een mooie Citytrip? Zij organiseren ook leuke Citytrips  met vele extra’s zoals Parijs, New York, Rome, Tromso, Lourdes, Wenen, Bratislava, Moskou, St-Petersburg, Krakau, enz…

Bezoek en ontdek: www.deblauwevogel.be. Je zult verschieten van het aanbod en de prijzen…in gunstige zin.

Wilt u echt zorgeloos op vakantie gaan, in volle rust, zonder zorgen, boek dan uw reis bij De Blauwe Vogel. 
 

Vergund reisbureau: Licentie A1011. 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

5 Fijne dagen in de Ardennen

Onthaasten & genieten in een kleine groep - max 24 deelnemers. we reizen met een autocar met 54 plaatsen : iedereen heeft dus een volledige rij !
Meer info: https://www.deblauwevogel.be/index.php?pg=nieuwsbrief&st=6&NID=703

Open bijlage

Genieten aan onze eigen kust.

Wat is er plezanter dan te genieten aan onze eigen kust ?
Wij bieden U een verfijnd luxe appartement aan op een idyllische locatie te Nieuwpoort. Meer info en oeken kan je via: https://www.deblauwevogel.be/index.php?pg=nieuwsbrief&st=6&NID=702

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief