De Blauwe Vogel staat bekend om zijn weluitgedachte reisformules. Door jarenlange ervaring en expertise kan De Blauwe Vogel dankzij haar relaties steunen op een netwerk van tophotels en reisleiders over heel de wereld. We nemen je mee op een avontuur zoals je nooit had durven dromen.

Begeleide reizen

Om het meeste van een land of regio te ontdekken kan je best mee gaan met een begeleide reis. Alles wordt voor je geregeld. Van vervoer, slaapplaatsen tot wat je iedere dag zal ontdekken.

Hotel- en strandreizen

Heb je nood aan zon of wil je je laten verwennen. Dan zijn de hotelreizen van De Blauwe Vogel voor jou. We bieden zowel strandvakanties als hotel wellness arrangementen aan.

Citytrips

Leer op onze citytrips de mensen, de eetcultuur en de algemene sfeer in de landen van jouw keuze kennen.

Cruisereizen

Cruisereizen, als je echt wil reizen. Je stapt op het cruiseschip en alle stress valt van je schouders. Gedurende de cruise kan je genieten van de gezonde zuivere zeelucht en de zorg van het personeel dat er alles aan doet om alles naar wens te laten zijn.

Riviercruisereizen

Laat je meevoeren op bekende rivieren en meer aan bij de meest bijzondere plekken en steden. Reizen via een rivier combineert het comfort van een cruise en de cultuur van een citytrip.

 

Ontdek de reizen van De Blauwe Vogel