Breiboetiek Marielijne

Openingsuren

Maandag 19/11 Gesloten
Dinsdag 20/11 09:00 - 12:00 13:30 - 19:00
Woensdag 21/11 09:00 - 12:00 13:30 - 19:00
Donderdag 15/11 09:00 - 12:00 13:30 - 19:00
Vrijdag 16/11 09:00 - 12:00 13:30 - 19:00
Zaterdag 17/11 09:00 - 12:00 13:30 - 19:00
Zondag 18/11 Gesloten
Aandacht depot nieuwkuis "select", ophaling en retour op vrijdag!   CADEAUBONNEN ALTIJD VERKRIJGBAAR EN ORIGINEEL VERPAKT............. Heeft U een "Lucky Bon" als geschenk gekregen of gewonnen bij Handelsgids, dan kan...
Toon meer

Aandacht depot nieuwkuis "select", ophaling en retour op vrijdag!

 

CADEAUBONNEN ALTIJD VERKRIJGBAAR EN ORIGINEEL VERPAKT.............

Heeft U een "Lucky Bon" als geschenk gekregen of gewonnen bij Handelsgids, dan kan U deze vanaf nu verzilveren bij Breiboetiek Marielijne! Welkom.........

 

 

 

Info

Breiboetiek Marielijne

Voor een ruime keuze aan breiwol en katoen, breiaccessoires en bovendien een groot aanbod aan modieuze en verzorgde kledij, is breiboetiek Marielijne in Meulebeke hét adres om te bezoeken. Zowel hobbyisten die graag creatief bezig zijn, of fashionistas die op zoek zijn naar een nieuwe stijlvolle outfit kunnen er hun hart ophalen.
Verder is er ook een nieuwkuis-dienst die de kledingstukken kan reinigen die u zelf niet schoon krijgt of kunt wassen.
 

Breiwol en katoen

De creatievelingen uit Meulebeke weten het al meer dan 35 jaar: alle breimateriaal, zoals breinaalden, wol, katoen, borduurgaren, haakpennen en breiboeken die je kan nodig hebben, kan je bij Breiboetiek Marielijne ontdekken. Het grote assortiment, in alle mogelijke textielkleuren, maakt dat er voor iedere breifanaat of specialist in handwerk wel iets te vinden valt.
 

Kleding en accessoires

Dames die graag shoppen zullen aangenaam verrast zijn door het ruime aanbod aan kleding dat deze boetiek tentoonstelt. Voor zowel pulls, broeken, jeans, kousen, panty’s, T-shirts, topjes, als een stralend nieuwe outfit in de vorm van een kleedje of jurkje kan u bij deze handelaar eens komen kijken en vergelijken. Voor iedere lichaamsvorm en in elke stijl zijn er kledingstukken beschikbaar. Voor de actieve vrouw en voor dames met een maatje meer, tot maat 52 - steeds volgens de nieuwste modetrends en collecties.
 
Om uw kleding en jezelf nog meer te laten stralen, zijn er ook tal van modieuze accessoires beschikbaar. Zo vind je er ook mooie sjaaltjes, schitterende juweeltjes en andere toebehoren.
Hou alvast je klantenkaart of Gezinsspaarkaart klaar, want je kan er mooie kortingen mee krijgen!
 

Nieuwkuis

Als je een kledingstuk hebt dat niet zelf gewassen mag worden, is deze boetiek tevens een vestiging voor nieuwkuis. Als luxe depot nieuwkuis “Select” kan je er al je moeilijk of speciaal te reinigen kledij binnenbrengen, zodat ze op een vakkundige manier gereinigd en onderhouden kan worden. Ophaling altijd op vrijdag.
 
Persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid, kwaliteit, prijs en vakkundig advies zijn een must en superbelangrijk voor breiboetiek Marielijne. Deze handelaar heet u alvast graag welkom in haar winkel!
 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Breiboetiek Marielijne 2018

Nieuws & Promoties

Berenbonactie Meulebeke....

Deelnemer Berenbonactie Meulebeke!
Maand oktober - november - december 2018!
Dubbel op klantenkaart of gezinsspaarkaart.
(Uitzondering nieuwkuis en breiboeken)
Spaar 10 stempels en win een geschenkbon van €25!

Open bijlage

breiwol Polar......

Een nieuwe draad om mutsen, sjaals, gilets, kussens, tassen, plaids en nog zoveel meer te breien. Een mooi pallet aan kleuren geeft een super geslaagd resultaat!
POLAR VAN KATIA!
Naalden 8 en €8.95 per kluwen van 100gr, gewoon doen!

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Breiboetiek Marielijne als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina

Nieuwsbrief