Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Breiboetiek Marielijne is de vriendelijkste handelaar van Meulebeke! 

Op vrijdag 11 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in ‘t Waaihof, te Kortrijk. de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


Interview met Breiboetiek Marielijne
 
“Het winnen van deze award, de tweede keer op rij nog wel, is een zekere bevestiging dat we toch goed bezig zijn. Het is een fi jne attentie van onze klanten, wat zeker hartverwarmend is. De enige, extra inspanning die we hebben geleverd voor de acties van Vriendelijkste Handelaar, is onze klanten motiveren om deel te nemen aan de actie en hen te wijzen op de prijzen die ze kunnen winnen. Wat eigenlijk geen probleem is, want de hoofdprijs is enkele jaren geleden uitgegeven in Meulebeke. Ik ga zeker niets veranderen aan mijn werkwijze voor het volgende jaar. Misschien een extra item op mijn Facebookpagina toevoegen, wat ik trouwens nu ook al gedaan heb.”

“De verkiezing van Vriendelijkste Handelaar vind ik heel belangrijk. Iedereen die een zaak heeft , doet zijn best. Elk op zijn eigen manier. Maar het doet wel deugd! Zowel de Lente- als de Eindejaarsactie zijn nu al een paar seizoenen een vast item en ik denk dat het wel gesmaakt wordt door de klanten.”

“Ik heb eigenlijk een winkel met breiwol, maar in de loop van de jaren zijn daar verschillende items bijgekomen. Je kan bij mij terecht voor kledij voor de actieve vrouw die modieus voor de dag wil komen. Daar ben ik in gespecialiseerd, ook in de grotere maten. Daarnaast heb ik ook handwerken, sjaals Passigatti, herenkousen, een ruime keuze aan panty’s en een depot voor textielreiniging. Het is dus een kleine en gezellige detailwinkel waar de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Ik heb mijn winkel nu al 33 jaar. Ik was nog maar 19 jaar, wanneer ik begon op kerstavond in het jaar 1982. En nog steeds is elke dag een nieuwe uitdaging.”

“Handelsgids is een goed forum om reclame te maken. Tot nu toe ben ik héél tevreden van Handelsgids.”