Ontdek de reviews van klanten van Breiboetiek Marielijne in Meulebeke.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Zeer vriendelijk en behulpzaam

Review door Mady op 2022-07-06
Scoremotivatie
Eerste keer dat ik in de winkel kwam. Heel vlotte en vriendelijke bediening. Echt een topwinkeltje voor mensen die graag handwerk doen. Er zijn er niet zoveel meer in de buurt. Je vindt er werkelijk alles en je krijgt ook deskundige uitleg. Top. Doe zo verder.

Review door Mieke op 2022-06-15
Scoremotivatie
Groot in vriendelijkheid en behulpzaamheid in misschien wel het kleinste winkeltje in Meulebeke. Doe zo voort.

Review door Martine op 2021-12-30
Scoremotivatie
Doe zo voort. Je blinkt uit in je eenvoud en vriendelijkheid.\r\nAl vele jaren heel goed bezig!

Review door Martine op 2021-12-30
Scoremotivatie
Nog veel succes met je mooie winkel!

Review door Anna op 2021-12-29
Scoremotivatie
Altijd super vriendelijk!

Review door Nadine op 2021-12-27
Scoremotivatie
zeer goed geholpen, zeer vriendelijk onthaal.

Review door CHRISTINE op 2021-12-19
Scoremotivatie
Vriendelijke bediening met de nodige uitleg en je mag altijd teruggaan als je vragen hebt.

Review door Ann op 2021-12-15
Scoremotivatie
Nog veel goeie moed en courage bij de verzorging van je ma.\r\nEn het allerbeste en geen corona in 2022!

Review door Patricia op 2021-12-14
Scoremotivatie
Doe zo voort! De service kan niet beter! Tophandelaar

Review door Ronny op 2021-12-12
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.