La Dolce Vita

Openingsuren

Maandag 05/10 07:30 - 18:00
Dinsdag 06/10 08:30 - 18:00
Woensdag 07/10 12:00 - 18:00
Donderdag 01/10 08:30 - 18:00
Vrijdag 02/10 09:00 - 18:00
Zaterdag 03/10 10:00 - 17:00
Zondag 04/10 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Iedereen houdt van de Italiaanse keuken. Of je nu fan bent van pasta, pizza of lasagne: iedereen heeft wel zijn favoriete gerecht. De ideale zaak om je door de Italiaanse keuken culinair in de watten te laten leggen, is ongetwijfeld La Dolce Vita in de Marktstraat in Maldegem. 

Met een ruime menukaart, gevuld met de heerlijkste Italiaanse gerechten en bereidingen, heten zij al hun klanten met een glimlach van harte welkom in de zaak. 


Bij ons ben je aan het juiste adres

De plaats bij uitstek waar je de beste Italiaanse espresso drinkt, de goeie Italiaanse pasta eet, een heerlijk ontbijt kan nuttigen en wie La Dolce Vita wil, is hier op de juiste plaats!

Waar men een gezellige babbel of een grapje maakt in een aangename sfeer.
U wordt er steeds met een warme glimlach bediend door Tessa en Heidi die voor hun klanten steeds al het mogelijke proberen te doen.

U vindt bij La Dolce Vita een uitgebreide koffie & theekaart maar ook een ruime keuze aan desserts en ijs. 


Lekker ontbijten

Zin om eens heerlijk en rustig te ontbijten in een ongedwongen sfeer ga dan zeker langs bij La Dolce Vita en proef hun heerlijke ovenverse koeken, graag bubbels bij het ontbijt? Dat is zeker mogelijk maar reservatie is gewenst. Bovendien bestaat ook de mogelijkheid tot afhalen. 
 

Suggesties en specialiteiten

Spaghetti Carbonara is één van de bekendste pastagerechten in Italië, proef deze specialiteit met haar volle smaak dankzij de stevige ingrediënten van spek, ei en verse look. En als dessert waarom niet proeven van hun overheerlijke chocoladefondue of huisbereide appeltaart, gecombineerd met verse chocolademelk, een losse thee, of caffé glacé. bij La Dolce Vita kan je proeven van shaken ice tea, een echte aanrader want het is enig in de regio. Van de traditionele lemon ice tea tot een mint green tea. Ze bereiden ze graag vers voor u

Verjaardag, valentijn, moederdag,... bij La Dolce Vita kan u terecht voor het ideale geschenk. U kiest zelf de waarde. Een bedrag naar keuze of een cadeaubon ter waarde van een ontbijt, lunch of koffie met pannenkoek het kan er allemaal. 

Organiseert u een fietstocht, verjaardag of andere gelegenheid, dan bent bij La Dolce Vita aan het juiste adres. Kom in groep, een speciale prijs is bespreekbaar. In de zomer kan u genieten van een open of windschermterras met uitzicht op het vernieuwde gemeentehuis en biedt plaats aan 60 personen. 

Dit en nog veel meer heeft La Dolce Vita u te bieden. Ga langs en ervaar het zelf!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo verder 😉... 10 Review door:
Doe zo voor het is perfect... 9,7 Review door: Jacques
alles was dik inorde !!... 10 Review door: Mireille
Vlotte en vriendelijk bediening... 9,8 Review door: Chris
Perfecte tussenstop tijdens een... 10 Review door: Ingrid