Ontdek de reviews van klanten van La Dolce Vita in Maldegem.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
zeer vriendelijke en hartelijke bediening

Review door Emmy op 2022-02-22
Scoremotivatie
Super vriendelijk en héel lekker 😋

Review door Henk op 2022-02-16
Scoremotivatie
Zeer aangenaam verrast door de gezelligheid, vriendelijke bediening en fantastisch lekker ontbijt!

Review door Sven op 2022-01-25
Scoremotivatie
Supervriendelijke mensen. Voor de eerste keer geweest en super ervaring.

Review door Emilie op 2021-12-29
Scoremotivatie
We kwam tegen sluitingstijd aan de deur maar mochten gelukkig nog avond eten bestellen. Heel lekkere pasta en zeer vriendelijke bediening!!

Review door Yvonne op 2021-12-28
Scoremotivatie
Doe zo verder.

Review door Guy op 2021-12-10
Scoremotivatie
Vriendelijke ontvangst. Altijd lekker en meer dan voldoende. Net interieur.

Review door Lies op 2021-12-10
Scoremotivatie
Op 9/12/2021 op het onverwachts binnen gestapt na een begrafenis te Maldegem.\r\nZeer vriendelijke en correcte bediening bij de uitbaatster en daarbij ook nog eens zeer lekker gegeten en gedronken.\r\nZeker voor herhaling vatbaar als we nog eens een fietstocht of dergelijke plannen in de streek!

Review door Luc op 2021-12-10
Scoremotivatie
Steeds zeer vriendelijk en waar voor je geld!

Review door Thomas op 2021-11-15
Scoremotivatie
Vriendelijke bediening.

Review door Robbe op 2021-11-11
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.