Openingsuren

Maandag 05/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 06/12 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Woensdag 07/12 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Donderdag 08/12 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Vrijdag 09/12 09:00 - 12:0013:30 - 19:00
Zaterdag 10/12 09:00 - 18:00... - ...
Zondag 04/12 GeslotenGesloten

Info

De Bierhalle

Liefhebbers van bier, wijn, frisdrank en sterke dranken weten De Bierhalle in de Pastoriestraat in Tremelo ondertussen blindelings te vinden. Met een ruim assortiment aan dranken en geschenken kan iedereen hier makkelijk zijn smaak terugvinden.

Naast het reguliere aanbod aan dranken vind je er bovendien ook fruitsappen, melkproducten, snoep, roomijs en rookwaren. Benieuwd? Kom gerust eens langs!
 

Alcoholische dranken

In de zaak is een zeer groot gamma aan wijnen, bieren, cava, schuimwijnen en champagnes terug te vinden. Fans van de sterkere dranken worden er ook op hun wenken bediend door de selectie porto, whisky, cognac, gin, enz. die hier te verkrijgen zijn.

De Bierhalle heeft steeds interessante acties lopen op allerlei producten en artikelen. Breng dus geregeld een bezoekje aan de zaak en doe je profijt!
 

Non-alcoholische dranken

Ook wanneer je op zoek bent naar een handelaar om je voorraad frisdrank, fruitsappen of melkproducten aan te kopen, kan je een beroep doen op de uitstekende service van De Bierhalle. Zaakvoerder Marcel heeft alle dranken in huis en helpt u steeds met een brede glimlach!
 

Geschenkkorven en overige producten

Wilt u graag een speciaal iemand verrassen met een geschenk naar zijn / haar smaak? Bij De Bierhalle is er steeds een uitgebreide keuze aan orginele wijn-, bier- en geschenkkorven in de winkel.  Stel zelf je eigen korf samen of kies er eentje uit die reeds klaargemaakt werd in de zaak! Voorts is er steeds een selectie aan snoep, roomijs en rookwaren aanwezig.
 

Feestzaal tot 240 personen

Ben je op zoek naar een feestzaal in de buurt, naast drankenhandel kan je vanaf nu via De Bierhalle een feest organiseren in hun feestzaal "De Toekomst". De zaal is gelegen recht tegenover de drankencentrale in de Pastorijstraat 28.  Je kan de feestzaal huren voor diverse feesten en party's. Er is ruimte zat want er kunnen tot 240 personen genieten van drankjes en hapjes en jawel, dan is er nog plaats genoeg om een dansje te plaatsen tot in de late uurtjes. Contacteer Marcel gerust voor meer informatie. 

Kortom: De Bierhalle te Tremelo : uw drankencentrale en nummer 1 feestzaal in de regio!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van De Bierhalle

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Bierhalle een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

De beste wensen... 10 Review door: Kimberly
ALTIJD EVEN VRIENDELIJK EN BEHUL... 10 Review door: Hilde
Prettige feestdagen, en bedankt... 10 Review door: Fabienne
Top... 9,3 Review door: Paul
Altijd vriendelijk en behulpzaam... 9,4 Review door: Robert