Ontdek de reviews van klanten van De Bierhalle in Tremelo.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Je vind er wat je zoekt…groot assortiment 😉👍🎁

Review door Patricia op 2022-01-08
Scoremotivatie
Heel vriendelijke mensen, steeds een glimlach. Wij komen speciaal vanuit Aarschot voor de goede service en prijs/kwaliteit.

Review door Kristof op 2021-12-31
Scoremotivatie
Heel vriendelijke uitbater en altijd behulpzaam top prettige feestdagen

Review door Karin op 2021-12-30
Scoremotivatie
Beste Wensen!!

Review door Alexandra op 2021-12-29
Scoremotivatie
Marcel heeft goede ideeën gegeven tijdens ons bezoek voor de feestdagen. Zeer behulpzaam en een kenner van zijn vak . \r\nPrettige feestdagen .

Review door Anja op 2021-12-23
Scoremotivatie
een super gelukkig nieuwjaar gewenst en dat de dromen mogen uitkomen

Review door Amber op 2021-12-22
Scoremotivatie
Altijd als eerste klaar om te helpen

Review door Jos op 2021-12-22
Scoremotivatie
Alles ok

Review door Eddy op 2021-12-21
Scoremotivatie
Beste wensen en bedankt voor de vriendelijke bediening.

Review door Jozef op 2021-12-21
Scoremotivatie
Altijd vriendelijk en gedienstig om te helpen, heb je een vraag of wil een mand laten samenstellen voor ieders wens en budget staat deze handelaar klaar. \r\n\r\n

Review door Ann op 2021-12-16
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.