Info

LIVING-SHOP (webshop)

 
Reeds meer dan 10 jaar geleden begon Kim Volckaert haar eigen webwinkel waarin ze haar passie, namelijk interieur, op kwijt kon. Bij LIVING-Shop kunt u terecht voor uw meubilair en dit met allerlei Belgische, en dan voornamelijk West-Vlaamse, merken. 
 

Meubilair

Naast meubels kunt u online ook terecht voor decoratie, kussens, verlichting, serviezen, tapijten, linnengoed enzoverder. Ook voor buiten wordt er een assortiment aan decoratie aangeboden zodat u de stijl van binnen steeds ook buiten kunt voortzetten.
 

Stijlen

De collecties die aangeboden worden, kunnen voornamelijk teruggeplaatst worden in de landelijke sfeer. Maar ook als u eerder voor de moderne of de Scandinavische stijl bent, kunt u hier zeker eens een kijkje nemen.
 

Paintura

Bij haar man Glenn stroomt het ondernemersbloed ook door de aderen. Zo ontstond in 2000 het bedrijf Paintura, waar u terecht kan voor uw gevelwerken en schilderwerken. Wilt u uw bestelde meubels laten plaatsen zodat ze zeker niet beschadigd kunnen worden? Dan kunt u Glenn steeds inschakelen!
De combinatie van de meubels en de schilderwerken werden een schot in de roos.

Neem zeker eens een kijkje op de website en fleur uw interieur op! 

BewarenBewaren

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Bekijk onze shop

Nieuwsbrief

Reviews

Heel tevreden van mijn aankoop... 9 Review door: Monique
Tevreden over het telefonisch co... 8 Review door: Nicole
9,7 Review door: Carine
Topverkoper!rnPrachtige J-Li... 10 Review door: Yves