Ontdek de reviews van klanten van LIVING-shop in Wielsbeke.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Besteld en 2 dagen later via bpost geleverd. Dit in een veilige verpakking. Ook de communicatie verliep zeer vlot. Zullen in de toekomst nog zeker bestellen.

Review door Luc op 2023-01-18
Scoremotivatie
doe zo verder

Review door Arnold op 2023-01-05
Scoremotivatie
Kwaliteitsvol product, vlotte afhandeling en vriendelijke contacten.

Review door Johan op 2022-12-11
Scoremotivatie
TOP votre boutique que de belles collections et un service irréprochable

Review door Nathalie op 2022-07-18
Scoremotivatie
Super leveringen,en dat tijdens coronatijden

Review door Nelly op 2022-06-26
Scoremotivatie
Werkt lekker makkelijk

Review door Maurien op 2021-12-29
10 Goed...
Scoremotivatie
Goed

Review door Sven op 2021-10-10
Scoremotivatie
Superervaring! Zeer goede telefonische hulp gekregen bij de bestelling van ons buitenkeukentje! Heel vriendelijk en behulpzaam. Levering was zelfs vroeger dan verwacht. Een telefoontje gekregen met afspraken i.v.m. de levering. Alles zeer stipt en correct verlopen. Fantastische service en mooie kastjes, top! We zijn heel tevreden met onze aankoop, dus een echte aanrader! Familie Verwimp

Review door RUDI op 2021-09-19
Scoremotivatie
Bedankt voor het snelle afhandelen.

Review door Mario op 2021-04-25
Scoremotivatie
Bedankt voor de snelle levering! Erg vriendelijk om ons te contacteren om de opties te doorlopen.\r\nDank je wel!\r\nGroetjes,\r\nAn en Peter

Review door An op 2021-04-09
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.