Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 09:00 - 18:00
Dinsdag 09/08 09:00 - 18:00
Woensdag 10/08 09:00 - 18:00
Donderdag 11/08 09:00 - 18:00
Vrijdag 12/08 08:00 - 18:00
Zaterdag 13/08 07:00 - 17:00
Zondag 14/08 Gesloten

Foto’s

Info

Bij kapsalon Belle Hair houden ze ervan om de klant een goed gevoel te bezorgen

Bij kapsalon Belle Hair in Aalst zitten vrouwen, mannen en kinderen goed voor een nieuw kapsel dankzij bio haarkleuring of een nieuwe, trendy snit. De kapper is eveneens gespecialiseerd in opsteekkapsels en het brushen van de haren. Het professioneel team staat steeds tot uw dienst om u het gewenste kapsel te geven, dit met persoonlijk advies.
 

Kapper zonder afspraak

Bent u op zoek naar een nieuw kapsel? Wenst u een nieuwe leuke haarkleur of een strakke snit? Bij Kapsalon Belle Hair in Aalst kan u steeds zonder afspraak langsgaan. Zowel mannen als vrouwen zijn hier welkom en ook voor hippe kinderkapsels zit u hier goed. Je kan ook steeds hun website http://www.bellehair.be/ bekijken 
 

Bio haarkleuringen

Bij Kapsalon Belle Hair is het kleuradvies een sterke troef. Wilt u een volledige haarkleuring, of slechts een balayage? Wat u ook kiest, u mag verzekerd zijn van een uitstekend resultaat. Het kapsalon in Aalst biedt haarkleuringen voor mensen met een gevoelige hoofdhuid of kwetsbare haren. Het kleuren van de haren wordt hier uitgevoerd met biologische haarproducten. Deze natuurlijke kappersproducten bevatten geen ammoniak en bieden veel minder kans op allergische reacties dan standaard haarkleurproducten.

Werd er reeds een nieuwe haarkleur aangebracht, maar wenst u uw natuurlijke haarkleur terug? Belle Hair staat klaar voor het ontkleuren van uw haren.
 

Opsteekkapsels

Wilt u een speciaal feestkapsel? Kapsalon Belle Hair is gespecialiseerd in het creëren van opsteekkapsels. Wordt de ster van het feest dankzij Guy van Belle Hair.  Zij streven telkens naar kwaliteit en maken gebruik van Schwarzkopf-Professional producten. 
 

Haarverleningen en haaraanvullingen

Belle Hair plaatst extensions van het gekende merk Greath Lengths. Zij werken met haren van een topkwaliteit, eveneens voor een haaraanvulling zodat je meer volume bekomt in jouw snit. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Belle hair een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Goed onthaal, vriendelijke medew... 10 Review door: Ingrid
Beste Guy,rnWe kunnen niet w... 10 Review door: Katia
Prettige eindejaarsfeesten !... 9,4 Review door: Annelies
Top zaak, GuyrnDoe zo verder... 9 Review door: Johan
Belle Hair heeft begin 2019 een... 10 Review door: Anne-Marie