Schoenen Crispina

Openingsuren

Maandag 06/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 07/12 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Woensdag 01/12 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Donderdag 02/12 GeslotenGesloten
Vrijdag 03/12 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zaterdag 04/12 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zondag 05/12 GeslotenGesloten

Info

Al 29 jaar is Crispina een waar begrip in Nazareth, en dat is bevestigd door haar klanten door haar verkiezing tot Vriendelijkste Handelaar van 2017 en 2018 en 2019 !
 

Schoenen, sneakers, ballerina's, enkellaarsjes en handtassen/ lederwaren voor jong en oud

Uw voeten krijgen nogal wat te verduren: heel de dag zitten ze opgesloten in uw schoenen. Daarom biedt de selectie aan schoenen en enkellaarsjes van Crispina keer op keer de ideale combinatie tussen een trendy, modieus design, comfort en duurzaamheid. Om steeds de hoogste kwaliteit te garanderen wordt uitsluitend gewerkt met topmerken zoals GABOR, SEMLER, BALDASSARRI, PITILLOS , een aanbod dat uniek is voor de streek van Nazareth. Naast de meer elegante modellen voor dagdagelijks gebruik vindt u er ook een brede selectie aan verschillende sportieve schoenen en laarsjes, ideaal voor als u aan het bewegen slaat! Om een idee te krijgen van wat het aanbod  allemaal inhoudt, bent u meer dan welkom om een kijkje te nemen in de recent vernieuwde herfst-winteretalage.
 

Zomers, winters en voor steunzolen

Crispina biedt schoenen en boots in allerlei vormen en maten aan. Afhankelijk van het seizoen vindt u er stevige, warme en sneeuwbestendige leren schoenen of boots, of juist luchtige, warme en elegante open schoenen. Ook minder goed werkende voeten vinden hier een passend schoentje: wie steunzolen gebruikt vindt hier ook de ideale aangepaste schoen. Crispina biedt voor ieder wat wils!
 

Handtassen, sjaals en accessoires

Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van een trendy outfit, maar schoeisel alleen maakt de look natuurlijk niet volledig af. Daarom vindt u ook wat u nodig heeft voor die finishing touch die uw look volledig afmaakt. Dit kunnen sjaals zijn, maar ook kwalitatieve, modieuze handtassen, bezorgd door onder meer Belluga, Marta Ponti, BOO!, Laurent David en Gabor ….Sinds kort nieuw in ons assortiment handtassen de tassen van " Mondieux Madame ".  Kortom, u bent gegarandeerd uw ideale accessoire hier te vinden.

Wenst u het modieuze aanbod van naderbij te bekijken? Spring dan gerust eens binnen en bekijk alvast ook eens de vernieuwde etalage! Surf ook eens naar onze webshop ! Steeds welkom 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Nieuws & Promoties

EINDEJAARSACTIE

Vanaf nu tem 31 december EINDEJAARSACTIE bij shoes & bags CRISPINA. Wij geven in de winkel een mooie, stijlvolle reistas van LIPAULT weg. Bij iedere aankoop ontvang je een invulbiljet en maak je kans op deze tas !!! Tot binnenkort ?

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Super vriendelijke behulpzame da... 10 Review door: Ingrid
Doe zo verder!... 9,5 Review door: Rita
vriendelijk en goed ontvangen... 9,2 Review door: Lilianne
Enthousiaste verkoopster, laat j... 9,3 Review door: Chantal
Crispina is dé schoenenzaak voor... 10 Review door: Veerle
De mevrouw van Crispin à is een... 10 Review door: Patrick
chrispina Nazareth... 4,9 Review door: Norbert&Micheline