Schoenen Crispina

Openingsuren

Maandag 25/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 26/01 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Woensdag 27/01 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Donderdag 28/01 GeslotenGesloten
Vrijdag 22/01 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zaterdag 23/01 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zondag 24/01 GeslotenGesloten

Info

Al 27 jaar is Crispina een waar begrip in Nazareth, en dat is bevestigd door haar klanten door haar verkiezing tot Vriendelijkste Handelaar van 2017 en 2018 !
 

Schoenen, sneakers, ballerina's, enkellaarsjes en handtassen/ lederwaren voor jong en oud

Uw voeten krijgen nogal wat te verduren: heel de dag zitten ze opgesloten in uw schoenen. Daarom biedt de selectie aan schoenen en enkellaarsjes van Crispina keer op keer de ideale combinatie tussen een trendy, modieus design, comfort en duurzaamheid. Om steeds de hoogste kwaliteit te garanderen wordt uitsluitend gewerkt met topmerken zoals GABOR, SEMLER, BALDASSARRI, PITILLOS en dit seizoen nieuw in ons assortiment " CALLAGHAN", een aanbod dat uniek is voor de streek van Nazareth. Naast de meer elegante modellen voor dagdagelijks gebruik vindt u er ook een brede selectie aan verschillende sportieve schoenen en laarsjes, ideaal voor als u aan het bewegen slaat! Om een idee te krijgen van wat het aanbod  allemaal inhoudt, bent u meer dan welkom om een kijkje te nemen in de recent vernieuwde herfst-winteretalage.
 

Zomers, winters en voor steunzolen

Crispina biedt schoenen en boots in allerlei vormen en maten aan. Afhankelijk van het seizoen vindt u er stevige, warme en sneeuwbestendige leren schoenen of boots, of juist luchtige, warme en elegante open schoenen. Ook minder goed werkende voeten vinden hier een passend schoentje: wie steunzolen gebruikt vindt hier ook de ideale aangepaste schoen. Crispina biedt voor ieder wat wils!
 

Handtassen, sjaals en accessoires

Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van een trendy outfit, maar schoeisel alleen maakt de look natuurlijk niet volledig af. Daarom vindt u ook wat u nodig heeft voor die finishing touch die uw look volledig afmaakt. Dit kunnen sjaals zijn, maar ook kwalitatieve, modieuze handtassen, bezorgd door onder meer Belluga, Marta Ponti, BOO!, Laurent David en Emmy Wieleman …. Kortom, u bent gegarandeerd uw ideale accessoire hier te vinden.

Wenst u het modieuze aanbod van naderbij te bekijken? Spring dan gerust eens binnen en bekijk alvast ook eens de vernieuwde etalage! Steeds welkom 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Nieuws & Promoties

Solden

Op de huidige collecties uitzonderlijke kortingen en op de vorige collecties superkortingen van - 70%. Mooie koopjes van 40 euro, 20 euro en 10 euro Vrije ingang.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Altijd vriendelijk en behulpzaam... 10 Review door: Jeannie
Blij met deze lokale handelaar.... 9 Review door: Lieve
veel keuze... 9,5 Review door: Rita
Doe zo verder het kan niet beter... 9,1 Review door: Sabine
IK BEN ZEER TEVREDEN OVVER CRISP... 9 Review door: Monique