Openingsuren

Maandag 29/11 GeslotenGesloten
Dinsdag 30/11 09:30 - 18:00
Woensdag 01/12 09:30 - 18:00
Donderdag 02/12 09:30 - 18:00
Vrijdag 03/12 09:30 - 18:00
Zaterdag 04/12 09:30 - 18:00
Zondag 28/11 GeslotenGesloten

Info

Scalini Mode

Tijd om even lekker ongeremd te shoppen? Scalini Mode staat tot uw beschikking!
 

Bijna wekelijks nieuwe collecties van de beste merken

Om haar klanten steeds de beste en meest trendy kledingstukken aan te kunnen bieden krijgt Scalini Mode bijna elke week de nieuwste collectie binnen van al haar topmerken. Deze merken omvatten onder meer Expresso, Geisha, Melvin, Signe Nature, Sir Oliver, Four Roses, Tramontana, Javier Simorra, Esqualo, en Para Mi. Deze hoogstaande merken garanderen steeds de allerbeste kwaliteit, en daarenboven natuurlijk ook de laatste nieuwe modetrends. 
 

Trendy vrouwenmode van maatje 34 tot 46

Scalini biedt trendy kledingstukken aan voor jong en oud. Iedereen van maatje 34 tot 46 kan komen kijken voor een nieuwe jas, broek, kleedje, blousse, rok ..., noem maar op! Daarbovenop zijn ook nog heel wat fijne accesoires te verkrijgen om uw look die finishing touch te geven die ze onderscheidt van de rest. Hieronder vallen onder meer sjaals en handtassen, wederom in allerlei formaten en stijlen. 

Is uw look aan een modieuze update toe? Spring dan gauw eens binnen bij Scalini voor dolle maar betaalbare shoppret! U kan steeds al eens op voorhand een blik werpen op de website om te zien wat de huidige voorraad allemaal omvat.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

TOP zaak !!... 9 Review door: Ilse
Top service!... 9,5 Review door: VEERLE
Een overzichtelijke winkel met s... 10 Review door: Patricia
Supertoffe winkel met altijd leu... 10 Review door: Annuska
Altijd met plezier breng ik hier... 10 Review door: Gerwin