Ontdek de reviews van klanten van Scalini Mode bv in Hulshout.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Steeds mooie collecties in een aangename winkel waar vriendelijke en behulpzame medewerkers paraat staan!

Review door Patricia op 2021-12-22
Scoremotivatie
Goede service, vriendelijk, altijd gezellige babbel, mooie winkel, ik vind er ALTIJD mijn outfit 👍👍

Review door Brigitte op 2021-12-22
Scoremotivatie
Een Goed, Beter, Best Nieuwjaar met 365 keer een mooie dag! Fijne Feestdagen!

Review door Ilse op 2021-12-21
Scoremotivatie
Doe zo verder!

Review door Annuska op 2021-12-21
Scoremotivatie
TOP zaak !!

Review door Ilse op 2021-11-21
Scoremotivatie
Top service!

Review door VEERLE op 2021-08-02
Scoremotivatie
Een overzichtelijke winkel met steeds een mooi asssortiment van kleding. Je wordt steeds geholpen door vriendelijke dames in een ongedwongen sfeer.

Review door Patricia op 2021-07-25
Scoremotivatie
Supertoffe winkel met altijd leuke,up to date kleding.Altijd behulpzame dames,en steeds vriendelijk.Ik ga hier steevast buiten met leuke,toffe,draagbare kleding!Mijn kleerkast bestaat enkel uit jullie spullen!

Review door Annuska op 2021-07-25
Scoremotivatie
Behulpzaam, vriendelijk, modebewust 10/10 als je het mij vraagt!

Review door Evi op 2021-07-16
Scoremotivatie
Altijd met plezier breng ik hier een bezoekje, altijd tevreden naar buiten met leuke moderne duurzame kleding!

Review door Gerwin op 2021-07-16
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.