Keurslagerij Vanderper

Openingsuren

Maandag 21/09 07:30 - 19:00
Dinsdag 22/09 07:30 - 19:00
Woensdag 23/09 GeslotenGesloten
Donderdag 24/09 07:30 - 19:00
Vrijdag 25/09 07:30 - 19:00
Zaterdag 19/09 07:30 - 18:00
Zondag 20/09 07:30 - 12:00

Info

Ben jij een vleesliefhebber die thuis instaat voor de bereiding van het middag- of avondmaal? Dan ga je je onmiddellijk op je plaats voelen bij Keurslagerij Vanderper in de Beverenstraat in Lichtervelde. Door iedere dag een ruim aanbod aan vers vlees, verse charcuterie, huisbereide gerechten en belegde broodjes te presenteren, weten zij hun klanten telkens weer te verleiden en verwennen.
 

Kwaliteit en service

Bij Keurslagerij Vanderper staat kwaliteit en service centraal. Ze werken steeds met kwaliteitsproducten en vaste leveranciers, zodat ze iedere dag een ruime keuze kunnen aanbieden aan hun klanten. Door de keten tussen slachthuis en afgewerkt product zo kort mogelijk te houden, ben je als klant zeker van een goede prijs en een uitstekende kwaliteit. 
 

Vlees

Fans van kip, varkensvlees en rundsvlees kunnen zich verlekkeren aan het uitgebreide gamma aan vleessoorten en bereidingen bij Keurslagerij Vanderper. Iedere vleessoort wordt met veel liefde en enthousiasme in diverse vormen voor u bereid, zodat u zichzelf en uw gezin kunt verwennen met de heerlijke smaak van vers vlees.
 

Charcuterie en belegde broodjes

Niet enkel voor uw middag- of avondmaal bent u bij Vanderper aan het juiste aderes. Al van bij het ontbijt kunt u rekenen op deze keurslagerij, want ze bieden ook een heleboel lekkere charcuterie en bereide slaatjes aan om het brood op je bord te vergezellen.

Wil je graag een snelle, lekkere lunch voor 's middags? Maak dan je keuze uit het assortiment aan belegde broodjes!
 

Barbeque en andere gelegenheden

Wanneer de zon heerlijk schijnt en u wilt genieten van wat quality time terwijl u buiten de barbeque in gang steekt, bent u wellicht eerst bij Keurslagerij Vanderper gepasseerd voor de aankoop van uw vlees. Worsten, hamburgers, ribbetjes, satés, brochettes, ... Je vindt ze allemaal bij Vanderper!

Hebt u een andere gelegenheid gepland? Organiseert u een evenement? Contacteer Vanderper en bespreek samen de mogelijkheden!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

lekker barbecuevlees!... 8,5 Review door: Andre
Zeer uitgebreid aanbod gecombine... 9,5 Review door: Nele
altijd vers en lekker eten.... 9,5 Review door: Kris
Vriendelijk, vlotte bediening en... 9,3 Review door: Noel
vlotte bediening en zeer goede k... 10 Review door: Lieve
verser kan het niet!... 10 Review door: Ludo