Openingsuren

Maandag 07/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 08/12 GeslotenGesloten
Woensdag 09/12 09:00 - 13:00
Donderdag 10/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Vrijdag 04/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Zaterdag 05/12 10:00 - 13:00
Zondag 06/12 GeslotenGesloten

Info

Instituut Hébéa

Door hun jarenlange ervaring binnen de wereld van schoonheid en verzorging weten de specialisten bij Hébéa in de Tuyaertsstraat in Boom perfect welke verzorging het best bij je noden aansluit. Met een waaier aan mogelijke behandelingen en verzorgingen staan zij steeds paraat om je even uit je dagelijkse sleur weg te trekken en in de watten te leggen, letterlijk dan.
 

Behandelingen

In dit schoonheidsinstituut kunt u terecht voor een groot aanbod aan mogelijke behandelingen. Van kunstnagels, gelaatsverzorgingen en laserontharingen tot een deugddoende massage, kryotherapie of een heuse beauty-kuur: de keuze ligt volledig in uw handen! Het enige wat u moet doen is de behandeling uitkiezen die u verkiest en het team van professionals gaat aan de slag om je een ontspannende en relaxerende ervaring te bezorgen.
 

Schoonheidsproducten

Tijdens de behandeling wordt een uitgebreid assortiment aan producten gebruikt om uw lichaam mee te zuiveren en te verzorgen. U kunt alle producten die gebruikt worden bij Hébéa ook zelf in de zaak aankopen: op die manier kunt u zichzelf thuis op dezelfde manier verder verzorgen tot u terugkeert naar het instituut.
 

Persoonlijke aanpak

Klantvriendelijkheid en tevredenheid staan met stip op kop bij deze handelaar. Door een zorgzame, persoonlijke aanpak te hanteren willen zij u laten genieten van de momenten die u bij hen in het instituut doorbrengt. Hebt u last van bepaalde kwaaltjes en wenst u graag wat meer bijpassend advies hierover? Of bent u gewoon langsgekomen om te ontspannen en relaxen?
Iedere klant wordt met een glimlach onthaalt bij Hébéa!
 
Voor professioneel advies i.v.m. je gelaat, lichaam, maquillage en veel meer:
Schoonheidsinstituut Hébéa… Een huis vol specialiteiten!
 
 
 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief