Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Boom

Donderdag 30 mei 2024 15:12 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Boom.

Alle handelaars in Boom kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Boom.
Heb jij een zaak in Boom en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Boom langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Boom mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 492 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Chinees Restaurant Asia-9.34/10
Ontdek Chinees Restaurant Asia waar je kunt genieten van meer dan 70 jaar ervaring in Oosterse gastvrijheid en heerlijke gerechten. Van wokgerechten en sushi tot rijsttafels en vegetarische opties, er is voor elk wat wils. Voor afhalen zijn er ook à la carte opties beschikbaar op dinsdag tot en met donderdag. Reserveer vandaag nog je tafel en laat je verwennen door de rijke smaken van de Chinese keuken bij Chinees Restaurant Asia!

Creative Art Studio Wendy-9.42/10
Welkom bij Creative Art Studio, waar creativiteit tot leven komt! Ontdek gepersonaliseerde geschenken, van mokken tot t-shirts, perfect voor elke gelegenheid. Voor de liefhebbers van pixelhobby en plotterhobby bieden we een breed assortiment aan materialen en mogelijkheden. Vergeet niet om langs te komen voor belwaarden, diverse cadeaubonnen, postzegels en zelfs vuilzakken. Ook voor schoolbenodigdheden en uitverkoop van hobbymaterialen ben je bij ons aan het juiste adres. We fungeren tevens als postpakket afhaalpunt en bieden Lotto-spelen aan.

Bagage Fashion-9.45/10
Ontdek bij Bagage Fashion een uitgebreide collectie dameskleding en accessoires, inclusief plussize mode tot maat 48. Sinds 1995 biedt Christel een ontspannen winkelervaring met professioneel advies en retoucheservices. De winkel werkt enkel met topmerken zoals Tom Tailor en Soya Concept, die betaalbare mode combineren met moderne stijl. Maak je outfit compleet met accessoires en juwelen van Les Cordes, en profiteer van seizoensgebonden acties en kortingen op de Facebookpagina.

Instituut Hébéa-9.49/10
Bij Instituut Hébéa in Boom geniet je van een heerlijk ontspannende ervaring dankzij hun uitgebreide aanbod aan behandelingen en verzorgingen. Van gelaatsverzorging en laserontharing tot massages en beauty-kuren, het professionele team staat klaar om je in de watten te leggen. Tijdens de behandelingen worden hoogwaardige schoonheidsproducten gebruikt, die je ook kunt aanschaffen voor thuisgebruik. Met een focus op klantvriendelijkheid en tevredenheid, biedt Hébéa een zorgzame en persoonlijke aanpak voor elke klant, of je nu komt voor advies of pure ontspanning.

Lauriks Interieur-Decoratie-9.49/10
Al meer dan 100 jaar staat Lauriks Interieur-Decoratie in Boom bekend als dé referentie in de decoratiewereld. Als familiebedrijf, gevestigd tussen Willebroek en Aartselaar, bieden ze een uitgebreid gamma aan stoffen, behang, verf, vloerbekleding en decoratieartikelen. Hun ervaren team staat klaar met professioneel advies en begeleidt je bij het realiseren van jouw droominterieur. Of het nu gaat om verfadvies, binnenschilderwerken, behang, raamdecoratie, vloerbekleding, bedlinnen of decoratie-accessoires, Lauriks Interieur-Decoratie biedt hoogwaardige producten en vakmanschap.

De Vriendelijkste Handelaar van Boom met een score van 9.61 op 10 is Piccobello Iederwaren & accesoires geworden.

Laat je betoveren door het uitgebreide assortiment van Piccobello in Boom. Sinds 1989 bieden ze een diverse collectie lederwaren, accessoires, bagage en business-artikelen aan. Van handtassen tot reiskoffers, van herentassen tot pennenzakken, je vindt er alles wat je nodig hebt. Met gerenommeerde merken zoals Samsonite, Abro+, en Arthur&Aston ben je verzekerd van kwaliteit en stijl.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be