Openingsuren

Maandag 25/01 ... - ...14:00 - 19:00
Dinsdag 19/01 09:00 - 12:0014:00 - 19:00
Woensdag 20/01 09:00 - 12:0014:00 - 19:00
Donderdag 21/01 09:00 - 12:0014:00 - 19:00
Vrijdag 22/01 09:00 - 12:0014:00 - 19:00
Zaterdag 23/01 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zondag 24/01 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Optiek Rodenbach-Balduck, gelegen op de Grote Markt van Veurne biedt u een waaier brillen, zonnebrillen, oogmeting en contactlenzen aan.

Beroepserkenning
Sedert voorjaar 2019 is er een KB van kracht dat de erkenning orthoptist-optometrist regelt. Trots melden wij u dat wij, Geertrui en Leonard, één van de eersten van het land zijn die de erkenning en het visum voor het beroep op zak hebben. Erkenning van jaren studie en ervaring.  Als dat geen goed nieuws is. 
 

Optiek Rodenbach-Balduck te Veurne

Optiek Rodenbach-Balduck te Veurne is uw speciaalzaak in modieuze brillen, kinderbrillen, zonnebrillen, sportbrillen, contactlenzen en antiallergische maquillage.
Sinds februari 2020 staat Geertrui samen met haar zoon Leonard in de zaak. 
Moet u voor het eerst een bril dragen? Optiek Rodenbach-Balduck legt u graag uit waarop u moet letten wanneer u een montuur kiest. Wie al langer een bril draagt, maar op zoek is naar een nieuw montuur dat helemaal bij zijn of haar karakter en stijl past, kan rekenen op de expertise van Leonard en Geertrui  om de beste keuze te maken.
Optiek Rodenbach-Balduck biedt namelijk een waaier aan exclusieve brillen.
 

Kwalitatieve en exclusieve monturen en zonnebrillen voor elke gelegenheid

In de brillenzaak te Veurne vindt u Minimalist Silhouette Eyewear, Matsuda, Komorebi, Iyoko Inyaké, Natan, Binôche, Albert I'mStein, Götti, Guy Laroche, Neostyle, Neubau, ...
Ook meer standaard merken zoals Ray-Ban, Gigi Barcelona, IKKS vindt u hier.
Een speciaal assortiment aan kinderbrillen waaronder monturen van Liu Jo eyewear Kids, Julbo, Agatha Ruiz de la Prada, Neubau, Nano....  laten kindergezichtjes schitteren.
Gaat u graag op wintersport? Bescherm uw ogen ook tijdens het skiën met de Moncler, of Evel Eye skibrillen.
Exclusieve zonnebrillen  zoals Serengeti, Chopard, Silhouette, Tom Tailor, Betty Barclay, Julbo, Charlie Max... beschermen je ogen.
 

Zeiss glazen

ZEISS is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van brillenglazen- en staat garant voor het meest optimale visuele comfort. 
Optiek Rodenbach-Balduck heeft de erkenning : Relaxed Vision Center. 
Wij zorgen ervoor dat u alles aankunt waar uw ogen vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Maak kennis met de nieuwste SmartLife brillenglazen van ZEISS.
Correcte brillenglazen kunnen alleen worden voorgeschreven als u over voldoende informatie van de klant beschikt. De i.Profilerplus  biedt u een gedetailleerd visueel profiel aan. Dit innovatieve instrument analyseert het netvlies, meet het zicht van de klant bij een wijde pupil en maakt een uitgebreid zichtprofiel met gebruik van een hoge-resolutie-wavefrontmeting, inclusief een topografische analyse van het hoornvlies. Alles is zo gedetailleerd als een vingerafdruk. 
 

Het nieuwe digitale centratieplatform VISUFIT 1000 van Zeiss

Een brillenglas kan tot 40% van zijn optische prestaties verliezen door onnauwkeurige centrering. Het nieuwe digitale centratieplatform van ZEISS, VISUFIT 1000, helpt u aan een memorabele ervaring en zorgt ervoor dat u geniet van de optimale prestaties van ZEISS brillenglazen.


Uitgebreide info vindt u op: http://www.optiek-rodenbach-balduck.be
 

Contactlenzen
 



 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Nieuwsbrief

Reviews

Bedankt voor de prima service. R... 9,9 Review door: Riet
Super service... 9,2 Review door: Carine
Gewoon zo voort doen !... 10 Review door: Helena
De beste wensen voor 2021... 9 Review door: Andrea
Doe zo voort je bent goed bezig!... 9,7 Review door: Liliane
Dikke pluim voor jullie vriendel... 10 Review door: Martine
We wensen haar en de zoon veel... 9 Review door: Paul