Together Everyone Achieves More

 

Mijn naam is Geertrui, met liefde en passie reeds 30 jaar zaakvoerder van Optiek Rodenbach-Balduck te Veurne. Het jaar van de eerste maanlanding is mijn geboortejaar. Ik ben mama van 3 kinderen. Tekenen, knutselen, badmintonnen en zwemmen zijn mijn hobby’s. Als geëngageerde handelaar ben ik actief lid van VeurneToeKoer. Gespecialiseerd in oogmetingen en het aanpassen van contactlenzen sta ik altijd voor je klaar. Ook voor stijl en advies bij de keuze van je nieuwe montuur en glazen kan je bij mij terecht.

 

Mijn naam is Leonard, ik ben 27j aar en ik hou van voetbal, badminton, creativiteit, klassieke muziek, drum&bass, barbecue en een frisse pint pakken met de maten! Als opticien help ik je graag met het uitkiezen van jouw nieuwe bril of zonnebril! Als optometrist meet ik je correctie op, of pas ik je contactlenzen aan. Na 3 jaar ervaring in de optieksector werk ik sinds 1 februari 2020 bij mijn mama, Geertrui, in Optiek Rodenbach-Balduck (als dat maar geen vonken geeft). Is er iets dat ik voor je kan betekenen, eender wat, dan hoor ik het graag!

 

Mijn naam is Rita. Ik sta ook wel gekend als 'tante' voor iedereen.

Ik spring geregeld bij als flexi job bij Optiek Rodenbach-Balduck.

Met veel enthousiasme help ik mee om jouw bril te kiezen. Verder heb ik ook nog enkele hobby's zoals badminton, padel, fietsen en petanquen.

 

 

 

 

 

2017- 2018 - 2019 - 2020 - 2021: "Vriendelijkste Handelaar van Veurne"

 

TWS: We vinden het héél belangrijk ombij te dragen aan de lokale gemeenschap. Eén manier waarop we dat doen is door, net als veel andere ondernemders. TWS te ondersteunen. Dankzij dit project kunnen Dienstencentrum De Zonnebloem en Bijzondere Jeugdzorg Zonnewende gebruik maken van twee nieuwe busjes voor personnenvervoer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Beroepserkenning
Sedert voorjaar 2019 is er een KB van kracht dat de erkenning orthoptist-optometrist regelt. Trots melden wij u dat wij één van de eerste van het land zijn die de erkenning en het visum voor het beroep op zak hebben. Erkenning van jaren studie en ervaring.  Als dat geen goed nieuws is. 

 

 

 

 

 

 

 

 COMMERCIELE INNOVATIE

 

Optiek Rodenbach-Balduck nam deel aan het project "Commerciële Innovatie".  Dit kwam tot stand met steun van het Ondernemingscentrum Kortrijk, het Innovatiecentrum West-Vlaanderen, de provincie West-Vlaanderen, EFRO, Vlaanderen in Actie Pact 2020, Agentschap Ondernemers, de Stad Veurne, en Deelnemer Optiek Rodenbach-Balduck.

Tijdens dit begeleidingsproject werd een positief ondernemersklimaat geschapen, de eigen creativiteit verhoogd, nieuwe ideeën gelanceerd en innovatief te werk gegaan.

 

 

 

 

OPTIEK RODENBACH-BALDUCK WINT "TROTS VAN VEURNE 2011" IN DE CATEGORIE KLEINHANDEL"

 

Woensdag 27/04/11 kreeg Optiek Rodenbach-Balduck uit handen van de provincie West-Vlaanderen en stad Veurne  de prijs "Trots van Veurne 2011" in de categorie Kleinhandel. In aanwezigheid van de Gouverneur Paul Breyne, gedeputeerde Guido Decorte, en schepenen Nathalie Delva en Pieter Amery ontving uitbaatster Geertrui Decrock haar trofee " Trots van Veurne 2011". Geertrui wenst langs deze weg haar stemmers te danken.

 

 

  FELICITATIES VOOR OPTIEK RODENBACH-BALDUCK

 

Managing Director Christian Claerhout van de firma Silhouette Benelux feliciteerde persoonlijk de uitbaatster Geertrui Decrock van Optiek Rodenbach-Balduck, Grote Markt 5 te Veurne, met het sublieme resultaat van de mystery shopper die op vrijdag 27/05/10 plaats had.

De algehele inderuk van de mystery shopper : " De winkel is zeer verzorgd en ik heb professionele uitleg gekregen. Het vriendelijk onthaal en de prachtige uitstraling van de winkel is sterk aan te bevelen." (De Streekkrant 13/10/10)