OPTIEK RODENBACH-BALDUCK WINT "TROTS VAN VEURNE 2011" IN DE CATEGORIE KLEINHANDEL"

 

Woensdag 27/04/11 kreeg Optiek Rodenbach-Balduck uit handen van de provincie West-Vlaanderen en stad Veurne  de prijs "Trots van Veurne 2011" in de categorie Kleinhandel. In aanwezigheid van de Gouverneur Paul Breyne, gedeputeerde Guido Decorte, en schepenen Nathalie Delva en Pieter Amery ontving uitbaatster Geertrui Decrock haar trofee " Trots van Veurne 2011". Geertrui wenst langs deze weg haar stemmers te danken.

 

 

 

  FELICITATIES VOOR OPTIEK RODENBACH-BALDUCK

 

Managing Director Christian Claerhout van de firma Silhouette Benelux feliciteerde persoonlijk de uitbaatster Geertrui Decrock van Optiek Rodenbach-Balduck, Grote Markt 5 te Veurne, met het sublieme resultaat van de mystery shopper die op vrijdag 27/05/10 plaats had.

De algehele inderuk van de mystery shopper : " De winkel is zeer verzorgd en ik heb professionele uitleg gekregen. Het vriendelijk onthaal en de prachtige uitstraling van de winkel is sterk aan te bevelen." (De Streekkrant 13/10/10)

 

 COMMERCIELE INNOVATIE

 

Optiek Rodenbach-Balduck nam deel aan het project "Commerciële Innovatie".  Dit kwam tot stand met steun van het Ondernemingscentrum Kortrijk, het Innovatiecentrum West-Vlaanderen, de provincie West-Vlaanderen, EFRO, Vlaanderen in Actie Pact 2020, Agentschap Ondernemers, de Stad Veurne, en Deelnemer Optiek Rodenbach-Balduck.

Tijdens dit begeleidingsproject werd een positief ondernemersklimaat geschapen, de eigen creativiteit verhoogd, nieuwe ideeën gelanceerd en innovatief te werk gegaan.

 

2017 : Vriendelijkste Handelaar  Veurne

 

 

 

2018 : terug winnaar "Vriendelijkste Handelaar te Veurne"

 

 

Beroepserkenning
Sedert voorjaar 2019 is er een KB van kracht dat de erkenning orthoptist-optometrist regelt. Trots melden wij u dat wij één van de eerste van het land zijn die de erkenning en het visum voor het beroep op zak hebben. Erkenning van jaren studie en ervaring.  Als dat geen goed nieuws is.