Openingsuren

Maandag 27/03 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 28/03 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 29/03 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 23/03 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 24/03 GeslotenGesloten
Zaterdag 25/03 Na afspraakGesloten
Zondag 26/03 GeslotenGesloten

Info

Welkom bij Pet Trim: Het verzorgingssalon voor jouw huisdier

Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Liesbeth Panis, en als kind was dierenarts worden één van mijn dromen. Waar ik kon, ging ik helpen om dieren te verzorgen. Toch studeerde ik ICT en werd dit jarenlang mijn hoofbezigheid. Dankzij onze huishond Aruna is één en ander echter in een stroomversnelling geraakt en ben ik van de ICT-wereld omgeschakeld naar dierenartsassistente, en uiteindelijk terechtgekomen in de opleiding tot hondentrimster.

Hondenkapsalon

In 2007 opende ik officieel mijn eigen hondenkapsalon “Pet Trim” in de charmante stad Lommel! Mijn man, Kim, assisteert me met deze creatieve bezigheid. Samen staan we borg voor een professionele verzorging van jouw viervoeter, en dit met volle aandacht voor al jouw wensen. Van vrijblijvend vachtadvies en puppygewenning tot volledige verzorging en/of ondersteuning waar nodig.

Hondentrimster

Om elke hond van de beste behandeling te kunnen voorzien, werken we enkel op afspraak. Wanneer ik honden aan het trimmen ben, kan ik niet altijd mijn telefoon opnemen om je oproep te beantwoorden. Laat zeker een bericht achter met je naam en nummer en Ik bel je zo snel mogelijk terug. Samen met mijn man, Kim, hoop ik u binnenkort te kunnen verwelkomen in ons trimsalon!

Hondentrimsalon in de buurt

Je kunt terecht bij Pet Trim voor het trimmen van jouw hond, konijn of cavia. Naast het trimmen wordt je huisdier in de watten gelegd met een heuse verwensessie. Dit betekent dat ik het dier grondig was en overga tot een ontspannende vachtverzorgingskuur. 

Medische controle voor huisdieren

Ook voor medische controle ben je hier aan het juiste adres. Pet Trim voorziet met plezier een algemene controle, een sanitaire controle en een specifieke controle van de voetjes en oortjes. Ook voor advies over allerhande dierenverzorgingskwesties kan je rekenen op onze expertise. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Pet Trim

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Pet Trim een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews