Pet Trim

Openingsuren

Maandag 21/09 GeslotenNa afspraak
Dinsdag 22/09 GeslotenNa afspraak
Woensdag 23/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/09 GeslotenGesloten
Zaterdag 26/09 Na afspraakGesloten
Zondag 20/09 GeslotenGesloten

Info

Welkom in hondentrimsalon “Pet Trim”,
verzorgingssalon voor uw huisdier.

Even voorstellen: ik ben Liesbeth Panis, en als kind was dierenarts worden één van mijn dromen. Waar ik kon, ging ik helpen om dieren te verzorgen. Toch studeerde ik ICT en werd dit jarenlang mijn hoofbezigheid. Dankzij onze huishond Aruna is één en ander echter in een stroomversnelling geraakt, ben ik van de ICT-wereld omgeschakeld naar dierenartsassistente, en ben ik uiteindelijk terechtgekomen in de opleiding tot hondentrimster.

In 2007 opende ik officieel mijn eigen hondenkapsalon “Pet Trim” in Lommel! Mijn man, Kim, assisteert me met deze creatieve bezigheid. Samen staan we borg voor een professionele verzorging van uw viervoeter, en dit met volle aandacht voor uw wensen. Van vrijblijvend vachtadvies en puppygewenning tot volledige verzorging en/of ondersteuning waar nodig.

We werken enkel op afspraak.

Als u me niet meteen kan bereiken, laat U gewoon een berichtje achter op het antwoordapparaat.
Ik bel u zo snel mogelijk terug.

Samen met mijn man, Kim, hoop ik u binnenkort te kunnen verwelkomen in ons trimsalon…!

Waarvoor kan u terecht bij Pet Trim?

U kan terecht bij Pet Trim voor het trimmen van uw hond, kat, konijn of cavia. Naast het trimmen kan u er echter ook rekenen op een heuse verwensessie! Dit houdt in dat het dier grondig kan worden gewassen en een vachtverzorgingskuur ondergaan. Ook voor medische controle bent u hier aan het juiste adres: Pet Trim voorziet met plezier een algemene controle, een sanitaire controle en een specifieke controle van de voetjes en oortjes! Ook voor advies over allerhande dierverzorgingskwesties kan u rekenen op onze expertise. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief