Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2019

Pet Trim is de Vriendelijkste Handelaar van Lommel

Liesbeth van hondentrimsalon Pet Trim was heel erg opgetogen toen ze het nieuws vernam dat ze tot Vriendelijkste Handelaar van Lommel werd uitgeroepen. De score van 9,64/10 is dan ook geweldig goed! Ze wilde dit graag op foto laten vastnemen en samen met haar pas getrimde klant, poseerde ze beiden met alle plezier.

Daarnaast zijn de prijzen overhandigd geweest van de Eindejaarsactie van Handelsgids. De klanten van Pet Trim hebben duchtig meegedaan en er zijn 25 winnaars uit de bus gekomen. Zij winnen allemaal kortings- en cadeaubonnen van Lommel en omgevende gemeenten.

Uiteraard is Pet Trim één van de deelnemende handelaars, zij schenkt elke winnaar een kortingsbon van 25% op een vachtbehandeling. Ook Lingerie Martine uit Lommel doet mee en zij schenkt een cadeaubon van €10. Juwelier Dries uit Hechtel-Eksel schenkt 10% korting bij aankoop van juwelen of uurwerken, Bloemen Valkenborghs uit Mol schenkt €10 cadeau en uit Houthalen-Helchteren kan je bij Jayden’s Ink terecht voor een korting van €25 op een tattoo vanaf €100. Uit Pelt geven zowel De Hobbyhoek als Limbucolor 10% korting, Salons Acaciahof geeft €10 korting op een zondagsbuffet of vanaf €50, ’t Molentje geeft 2 eclairs cadeau bij aankoop van 4 eclairs en Zen’Za Design geeft €15 bij aankopen vanaf €35. Bijouterie Claire geeft een heel mooie cadeaubon van €20 en Schepens geeft €10 korting bij het aangaan van een fietsbijstand voor een gezin van €60. Beiden komen uit Leopoldsburg. Naast deze mooie opsomming van prijzen krijgen de winnaars ook nog eens 3 kortings- of cadeaubonnen extra, die ze zelf mogen uitkiezen door middel van 3 codes.