Ontdek de reviews van klanten van Pet Trim in Lommel.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Enorm leuk ontvangst, ik mocht even gaan zitten en vertellen over mijn hondje, dat vond ik een enorme meerwaarde! Ze geeft me echt de indruk dat ze mijn hondje wil leren kennen en dat vind ik fantastisch! Heel lief en empatisch. Na de kappersbeurt een enorm leuk berichtje gekregen waarin ze zei dat ons fotomodel klaar was. Bij aankomst was ons hondje prachtig en heel blij. Dat is voor mij het belangrijkste, dat onze vriend gelukkig en tevreden is ergens. Dat was zeker het geval. Heel mooi geknipt en een schat van een kapster. Ik raad het iedereen aan!

Review door Jessie op 2023-03-23
Scoremotivatie
Vriendelijk en vlot geholpen. Zeer professionele aanpak en geruststellend naar mijn hondje toe. Een aanrader voor iedereen.

Review door Dajana op 2023-03-06
Scoremotivatie
Snel en goed geholpen. Goed in omgang met mijn hondje en mezelf ook gerust gesteld. Prijs en kwaliteit zijn uitstekend

Review door op 2023-03-06
Scoremotivatie
Eerste keer een vriendelijk ontvangst. Vragenlijst invullen om zo mijn hond zo goed mogelijk te kunnen behandelen zoals vragen ivm allergie, reacties, hoe oud ze is,… Je kunt met al je vragen hier terecht!

Review door Hannelore op 2023-02-06
Scoremotivatie
Liesbeth is een super vriendelijk en bevraagd wat je zelf in gedachten had (kort, langer, wel of niet bijknippen…). Onze puppy vindt het borstelen enzovoort thuis maar niets, maar we kregen al snel een berichtje van Liesbeth dat ze heel flink was. Dat geeft toch een fijn gevoel als baasje. Zeker een aanrader!

Review door Danique op 2023-01-31
Scoremotivatie
Blijf zo verder doen je bent goed bezig

Review door Steve op 2022-12-22
Scoremotivatie
Prettige Feestdagen en nog veel werk met de hondjes voor het jaar 2023

Review door Miet op 2022-12-21
Scoremotivatie
Hondjes zijn altijd super rustig bij Liesbeth in het trimsalon en komen er steeds zeer verzorgd buiten!

Review door Irene op 2022-12-21
Scoremotivatie
Zorgt voor een hele goede pedicure van mijn lief hondje. Ze is steeds vriendelijk en staat paraat. Goede service. En ook wellness voor mijn hondje.

Review door Els op 2022-12-13
Scoremotivatie
Super trimsalon! Zeer tevreden!

Review door Klaas op 2022-12-05
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.