Ontdek de reviews van klanten van Pet Trim in Lommel.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Ik ben voor het eerst met onze 7 maanden oude Goldendoodle naar Pet Trim gegaan. Ollie heeft zich als een professional gedragen en dat had alles te maken met de bekwame en zachte aanpak van Liesbeth. Zowel Ollie en ikzelf zijn mega tevreden met deze ervaring en de nieuwe coupe. Zeker voor herhaling vatbaar en sterk aan te raden !

Review door Sabrina op 2022-05-09
Scoremotivatie
Zeer vriendelijk en goed werk

Review door Willy op 2022-05-08
Scoremotivatie
Supervriendelijk!!! Topservice.

Review door Anja op 2022-04-16
Scoremotivatie
Een hele duidelijke uitleg gekregen over alles.mijn hond heeft een excellente verzorging gekregen en heb hem ook met een gerust hart daar gelaten.prijs/kwaliteit is super.

Review door Sindy op 2022-03-08
Scoremotivatie
Altijd stipt en correct en lief voor onze hond.

Review door Jozef op 2022-02-18
Scoremotivatie
Tevreden. Bedankt voor de snelle service!

Review door Robin op 2022-02-07
Scoremotivatie
Liesbeth straalt alleen maar passie uit voor haar beroep. Onze trouwe viervoeter, Trixie, vindt het dan ook helemaal geweldig om bij haar langs te gaan voor een trimbeurt. Onze hond is keer op keer netjes verzorgd. Geen enkel detail wordt overgeslagen. Achteraf nog een korte babbel over hoe de trimbeurt verlopen is en enkele tips i.v.m. de vachtverzorging en ook wij als baasje zijn weer up to date! TOPservice dus!

Review door Patsy op 2022-01-31
Scoremotivatie
Liesbeth is zeer vriendelijk. Ze legt je heel goed uit wat ze precies gaat doen. Ook mijn hondje was zeer mooi verzorgd, qua prijs valt dit ook zeer goed mee!

Review door Nathalie op 2022-01-22
Scoremotivatie
Dank je wel om ons molly altijd zo goed te verzorgen

Review door Ellen op 2021-12-23
Scoremotivatie
Een top trimster. Ze weet zeer goed hoe ze met de diertjes moet omgaan. Doe zo verder.

Review door An op 2021-12-20
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.