Foto’s

Info

Bij Decorativo Babs in Izegem kan u terecht voor al uw schilder- en behangwerken, voor zowel particulieren als bedrijven. Met kwalitatief hoogstaande verfproducten van Boss Paints en toebehoren, een vlekkeloze service, duurzame visie en tonnen inspiratie is Decorativo Babs de ideale partner voor uw decoratiewerken.
De vakmensen werken graag een gratis kleuradvies voor u uit, om uw totaalinrichting volledig op punt te stellen. Bovendien mag u rekenen op een uitstekende prijskwaliteitverhouding Decorativo Babs te Izegem.
 

Plamuur- en schilderwerken

Voor u overgaat tot het beschilderen of behangen van uw muren, is het echter belangrijk dat uw woning beschikt over egale wanden. Daarom zorgt Decorativo Babs ook graag voor het plamuren van uw muren, alvorens de experten overgaan tot schilderen. Na het egaliseren van uw muren, kan de ruimte geschilderd worden in een kleur naar keuze. Heeft u nog niet beslist welke kleur u het beste vindt passen in welke kamer? Dankzij kleuradvies helpen de decorateurs u met kleuradvies op maat.
Mag het iets meer dan zijn één, egaal kleurtje? Decorativo Babs heeft ervaring met verschillende decoratietechnieken. Zo voorziet de decoratiespecialist uw ruimte van een unieke look dankzij een gepersonaliseerde muurschildering of fotobehang.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Decorativo Babs een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond