Openingsuren

Maandag 24/01 Gesloten
Dinsdag 25/01 09:00 - 12:3013:30 - 18:30
Woensdag 26/01 09:00 - 12:3013:30 - 18:30
Donderdag 20/01 09:00 - 12:3013:30 - 18:30
Vrijdag 21/01 09:00 - 12:3013:30 - 18:30
Zaterdag 22/01 09:00 - 17:00... - ...
Zondag 23/01 Gesloten

Foto’s

Info

M-velo in Kapelle-op-den-Bos

U vindt M-velo terug in Kapelle-op-den-Bos. Zaakvoerder Marc Muyldermans en zijn echtgenote Vicky Suykens beschikken over een ruim aanbod aan kwaliteitsfietsen en dit in combinatie met een uitstekende service.  Marc en Vicky staan steeds persoonlijk ter beschikking van al hun klanten en zorgen ervoor dat u steeds advies op maat krijgt tijdens uw bezoek aan de winkel. De verschillende modellen zijn specifiek aangepast aan uw behoefte. Dit wil zeggen: zowel racefietsen, mountainbikes, fatbikes, kinderfietsen en klassieke modellen. Uiteraard mag het aanbod van elektrische fietsen bij M-velo niet ontbreken!
 

Verkoop, onderhoud en herstellingen van fietsen

M-velo verkoopt, onderhoudt en herstelt dus zowel mannen, -vrouwen, -als kinderfietsen aangepast aan uw specifieke behoeftes. Stadsfietsen vindt u hier van merken zoals o.a. Norta, Venturelli en Switzz Bikes. Voor de sportievelingen zijn er fatbikes van Switzz Bikes. Onze kinderfietsen van Frog Bike zijn de ideale fietsen waarmee uw kind kan leren rijden. De fietsen zijn lichter dan andere merken van kinderfietsen waardoor het makkelijker is voor uw kind om te leren fietsen.
In het aanbod elektrische fietsen heeft u eveneens heel wat keuze inzake merken. Zo vindt u hier e-bikes van o.a. Qwic, Norta, Venturelli, Cortina en Yoors. 
 

Fietstoebehoren en onderdelen

Naast fietsen kan u bij M-velo ook terecht voor fietsonderdelen en accessoires. Dit gamma strekt zich uit van fietshelmen tot fietshandschoenen, spatborden, voor -en achterlichten, fluoriscerende accessoires, fietspedalen, fietskledij, fietsbanden, navigeersystemen en nog veel meer! Voor mee informatie kan u terecht op onze shop via onze website. 
 
 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Bedankt voor de goede service en... 9,5 Review door: Tomas
Wij blijven trappen...maar niet... 10 Review door: Bart
Doe zo verder!... 10 Review door: Chris
Ben heel vriendelijk bedient,r... 9 Review door: Sven
Dank je voor de goede service... 10 Review door: Linda
Zeer vriendelijk en behulpzaam.... 10 Review door: Daphny
Top... 9,7 Review door: Dominiek