Ontdek de reviews van klanten van M-velo in Kapelle-op-den-bos.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Bedankt voor de goede service en mijn fiets zo snel in orde te brengen!

Review door Tomas op 2021-02-18
Scoremotivatie
Wij blijven trappen...maar niet ter plaatse dank zij jullie! Doe in alle bescheidenheid voort! Zo lang wij maar content zijn!

Review door Bart op 2021-02-06
Scoremotivatie
Doe zo verder!

Review door Chris op 2021-01-16
Scoremotivatie
Ben heel vriendelijk bedient,\r\nMen was iets vergeten te zeggen en men heeft dit nog persoonlijk naar mij gemaild.\r\nZal zien na verdere tijd hoe hulp verder verloopt, is namelijk niet ver van mijn deur en men deelde mee als er iets is kom maar langs.

Review door Sven op 2021-01-13
Scoremotivatie
Dank je voor de goede service

Review door Linda op 2021-01-10
Scoremotivatie
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Door mensen als jullie ziet de wereld er mooier uit!

Review door Daphny op 2021-01-08
9,7 Top...
Scoremotivatie
Top

Review door Dominiek op 2020-12-28
Scoremotivatie
Zeer maar zeer tevreden van de aankoop van mijn super koele witte elektrische fiets Vrijheid natuur fietsplezier !!!

Review door Lutgarde op 2020-12-27
Scoremotivatie
DE KLANT VOELT ZICH HIER NOG ECHT KONING :-)

Review door Nancy op 2020-12-25
Scoremotivatie
Dat 2021 op wieltjes mag lopen!

Review door Eva op 2020-12-25
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.