Zakenkantoor Thielemans bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 29/04 09:00 - 12:30... - ...
Dinsdag 30/04 09:00 - 12:3015:00 - 19:00
Woensdag 01/05 09:00 - 12:30... - ...
Donderdag 25/04 09:00 - 12:3015:00 - 19:00
Vrijdag 26/04 09:00 - 12:30... - ...
Zaterdag 27/04 GeslotenGesloten
Zondag 28/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

De financiële wereld evolueert razendsnel. Fusies, overnames… raak er als klant maar wijs uit. Maar geldzaken mag u niet op zijn beloop laten. U verwacht – terecht – dat de financiële voorstellen die u krijgt op maat gesneden zijn van uw behoeften. En dat is precies wat Crelan u biedt. Of het nu gaat om gewone bankverrichtingen, beleggingen of kredieten, Crelan Bank stelt u een oplossing voor die aan uw wensen beantwoordt.
 

Deskundig financieel advies in vertrouwen

Dé missie van het kantoor is ervoor zorgen dat u als klant gerust en comfortabel kan leven als het over uw financiën en verzekeringen gaat. Een uiterst belangrijke eerste dienst die hieraan bijdraagt is het verstrekken van informatie: u kan steeds bij ons terecht voor volledig vrijblijvend financieel advies op maat. Dit advies wordt gegeven door een professionele medewerker op basis van uw noden en eisen, steeds in vertrouwen. U zult ook altijd met dezelfde contactpersoon in contact worden gesteld, zo wordt een persoonlijke aanpak en opvolging gegarandeerd.
 

De verzekeringen die bij u passen

Samen met uw contactpersoon kan u bij ons op zoek naar de beste deals voor uw noden. Of het nu gaat om een wettelijk verplichte verzekering zoals een autoverzekering, of u wenst zich nog veiliger in te dekken met bijkomende verzekeringen zoals een brandverzekering, omnium of een reisverzekering: wij, als verzekeringsmakelaar, overlopen het aanbod van een heleboel verzekeringsmaatschappijen om samen met u de meest voordelige en geschikte optie te vinden. Vooraleer er een verzekering wordt afgesloten, wordt deze zeer duidelijk toegelicht zodat u altijd weet wat uw verzekering wel en niet dekt. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.
 

Crelan: dagelijks bankieren, beleggingen en kredieten voor particulieren en KMO's

Ook voor allerlei leningen, kredieten en beleggingen kan u bij ons terecht. Samen met jout werken we steeds een krediet uit op maat. Ook het samenstellen van een beleggingsportefeuille is volledig gebaseerd op uw behoeften en wensen.

Heeft u nog vragen voor Zakenkantoor Thielemans of wilt u weten wat het kantoor voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het nummer 015/71 34 96, of neem eens een kijkje op onze website, www.kantoorthielemans.be voor meer informatie. 

Ligging en routebeschrijving