Zakenkantoor Thielemans bv

Openingsuren

Maandag 19/04 09:00 - 12:00
Dinsdag 20/04 09:00 - 12:0015:00 - 19:00
Woensdag 21/04 09:00 - 12:00
Donderdag 22/04 09:00 - 12:0015:00 - 19:00
Vrijdag 23/04 09:00 - 12:00
Zaterdag 17/04 09:00 - 12:00
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

De financiële wereld evolueert razendsnel. Fusies, overnames… raak er als klant maar wijs uit. Maar geldzaken mag u niet op zijn beloop laten. U verwacht – terecht – dat de financiële voorstellen die u krijgt op maat gesneden zijn van uw behoeften. En dat is precies wat Record Bank u biedt. Of het nu gaat om gewone bankverrichtingen, beleggingen of kredieten, Record Bank stelt u een oplossing voor die aan uw wensen beantwoordt.
 

Deskundig financieel advies in vertrouwen

Dé missie van het kantoor is ervoor zorgen dat u als klant gerust en comfortabel kan leven als het over uw financiën en verzekeringen gaat. Een uiterst belangrijke eerste dienst die hieraan bijdraagt is het verstrekken van informatie: u kan steeds bij Zakenkantoor Thielemans terecht voor volledig vrijblijvend financieel advies op maat. Dit advies wordt gegeven door een professionele medewerker op basis van uw noden en eisen, steeds in vertrouwen. U zult ook altijd met dezelfde contactpersoon in contact worden gesteld, zo wordt een persoonlijke aanpak en opvolging gegarandeerd.
 

De verzekeringen die bij u passen

Samen met uw contactpersoon kan u bij Zakenkantoor Thielemans op zoek naar de beste deals voor uw noden. Of het nu gaat om wettelijk verplichte verzekeringen zoals een autoverzekering of een brandverzekering, of u wenst zich nog veiliger in te dekken met bijkomende verzekeringen zoals een omnium of een reisverzekering: bij Zakenkantoor Thielemans overlopen ze het hele aanbod van Record bank om samen met u de meest voordelige en geschikte optie te vinden. Vooraleer er een verzekering wordt afgesloten, wordt deze zeer duidelijk toegelicht zodat u altijd weet wat uw verzekering wel en niet dekt. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.
 

Record Bank beleggingen en krediet

Ook voor allerlei leningen, kredieten en beleggingen kan u bij Zakenkantoor Thielemans terecht. Samen met de klant werken haar medewerkers steeds een krediet uit op maat, zodat u fiscaal optimaliseert. Ook het samenstellen van een beleggingsportefeuille is volledig gebaseerd op uw behoeften en wensen.

Heeft u nog vragen voor Zakenkantoor Thielemans of wilt u weten wat het kantoor voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het nummer 015/71 34 96, of neem eens een kijkje op hun website voor meer informatie. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Prettige feesten... 8 Review door: Janssens
Ze zijn steeds vriendelijk in di... 10 Review door: Pierre
Altijd vriendelijk ontvangen, dr... 9 Review door: Marleen
zeer klantvriendelijk... 9 Review door: Magda
Gewoon top.... 10 Review door: Jurgen
Altijd de juiste informatie Vri... 10 Review door: Violaine