Zakenkantoor Thielemans bv

Openingsuren

Maandag 27/03 09:00 - 12:30... - ...
Dinsdag 28/03 09:00 - 12:3015:00 - 19:00
Woensdag 29/03 09:00 - 12:30... - ...
Donderdag 30/03 09:00 - 12:3015:00 - 19:00
Vrijdag 31/03 09:00 - 12:30... - ...
Zaterdag 01/04 GeslotenGesloten
Zondag 26/03 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

De financiële wereld evolueert razendsnel. Fusies, overnames… raak er als klant maar wijs uit. Maar geldzaken mag u niet op zijn beloop laten. U verwacht – terecht – dat de financiële voorstellen die u krijgt op maat gesneden zijn van uw behoeften. En dat is precies wat Crelan u biedt. Of het nu gaat om gewone bankverrichtingen, beleggingen of kredieten, Crelan Bank stelt u een oplossing voor die aan uw wensen beantwoordt.
 

Deskundig financieel advies in vertrouwen

Dé missie van het kantoor is ervoor zorgen dat u als klant gerust en comfortabel kan leven als het over uw financiën en verzekeringen gaat. Een uiterst belangrijke eerste dienst die hieraan bijdraagt is het verstrekken van informatie: u kan steeds bij ons terecht voor volledig vrijblijvend financieel advies op maat. Dit advies wordt gegeven door een professionele medewerker op basis van uw noden en eisen, steeds in vertrouwen. U zult ook altijd met dezelfde contactpersoon in contact worden gesteld, zo wordt een persoonlijke aanpak en opvolging gegarandeerd.
 

De verzekeringen die bij u passen

Samen met uw contactpersoon kan u bij ons op zoek naar de beste deals voor uw noden. Of het nu gaat om een wettelijk verplichte verzekering zoals een autoverzekering, of u wenst zich nog veiliger in te dekken met bijkomende verzekeringen zoals een brandverzekering, omnium of een reisverzekering: wij, als verzekeringsmakelaar, overlopen het aanbod van een heleboel verzekeringsmaatschappijen om samen met u de meest voordelige en geschikte optie te vinden. Vooraleer er een verzekering wordt afgesloten, wordt deze zeer duidelijk toegelicht zodat u altijd weet wat uw verzekering wel en niet dekt. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.
 

Crelan: dagelijks bankieren, beleggingen en kredieten voor particulieren en KMO's

Ook voor allerlei leningen, kredieten en beleggingen kan u bij ons terecht. Samen met jout werken we steeds een krediet uit op maat. Ook het samenstellen van een beleggingsportefeuille is volledig gebaseerd op uw behoeften en wensen.

Heeft u nog vragen voor Zakenkantoor Thielemans of wilt u weten wat het kantoor voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het nummer 015/71 34 96, of neem eens een kijkje op onze website, www.kantoorthielemans.be voor meer informatie. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Zakenkantoor Thielemans bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond