Ontdek de reviews van klanten van Slagerij De Witte in Knokke-Heist.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Goede zaak

Review door Lena op 2020-10-09
Scoremotivatie
Goed bezig

Review door Rune op 2020-10-07
Over de ontvangst
Dat spreekt toch voor zich!!!

Over het interieur
Nee

Over product/dienst
10/10 bestaat niet!!

Over de verkoper
Iedereen !

Review door Peter op 2018-10-19
Scoremotivatie
Geen verdere motivatie nodig !!

Tips voor de handelaar
Zie gewoon verder.

Review door Peter op 2018-10-19
Scoremotivatie
omdat het vlees vers is, meerdere talen kunnen bespreken worden en zij zijn professioneel en goedgeluimd, het ruimte is ook heel proper

Tips voor de handelaar
die moeten de sandwiches vlugger maken en daarvoor mogen ze misschien een speciale toonbank voor de sandwiches bouwen

Over de ontvangst
ze zijn sympathiek

Over het interieur
we kunnen niet heel goed stappen in het winkel omdat er een muur in de weg sta.

Over product/dienst
heel vers

Over de service
sommige verkopers gaan sneller dan de andere maar die gaan ook toch vlug

Over de verkoper
heel gemotiveerd en vriendelijk en professioneel

Review door Constance op 2018-04-12
Scoremotivatie
ze hebben goede produckten maar hun vriendelijkheid laat te wensen over

Over de ontvangst
Mooie propere zaak met veel keuze

Over het interieur
Mooi en nieuw

Over product/dienst
Heel goede produckten

Over de service
zeer trage bediening

Over de verkoper
Het valt te zien wie je bedient

Review door Ingrid op 2018-04-11
Scoremotivatie
Vriendelijke bediening, steeds met een glimlach!

Over de ontvangst
veel keuze.

Over het interieur
klassiek

Over product/dienst
Vers, smaakvol.

Over de service
Iets te lange wachttijd, maar ja, succes en vriendelijkheid lokt veel klanten hé!

Over de verkoper
correct vriendelijk

Review door Martine op 2018-03-24
Scoremotivatie
Heel beleefd!

Tips voor de handelaar
Is zo perfect!

Review door Christel op 2018-03-09
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.