Openingsuren

Maandag 13/12 08:00 - 19:00
Dinsdag 07/12 08:00 - 19:00
Woensdag 08/12 GeslotenGesloten
Donderdag 09/12 08:00 - 19:00
Vrijdag 10/12 08:00 - 19:00
Zaterdag 11/12 08:00 - 19:00
Zondag 12/12 08:00 - 19:00

Foto’s

Info

Aan het Driehoeksplein in Knokke-Heist ligt Slagerij De Witte, een slagerij / beenhouwerij die al jaren een vaste waarde is in de streek. Je kan er langsgaan voor diverse soorten vlees, wild en gevogelte aan te kopen, alsook belegde broodjes, charcuterie, kaasschotels, fruit, groenten, verrassingsbrood en tal van bereide gerechten.
 

Slagerij-traiteur Knokke-Heist

Ga winkelen bij Slagerij De Witte voor eerste keus runds-, kalfs-, varkens- of lamsvlees. U kan hier eveneens terecht voor gevogelte. Alle soorten wild zijn verkrijgbaar op bestelling. Ontdek ook de specialiteiten van deze slager: boerenpaté en kip aan 't spit.
 

Traiteursdienst

Naast verkoop van fijne vleeswaren stelt Slagerij De Witte ook zijn diensten als traiteur beschikbaar. Zo vindt u bij deze slager te Knokke-Heist ook bereide gerechten en meeneemgerechten. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw gekozen gerecht eventjes opwarmen in de microgolf en u geniet van een verse maaltijd zonder enig voorbereidingswerk!
 

Feesten en evenementen

Hebt u een feestje, evenement of vergadering gepland? Slagerij De Witte verzorgt graag het eten op uw evenement. Dit doen ze door het aanbieden van een feestelijk gepresenteerde fondue-, gourmet-, steengrill-, tapas- of kaasschotel. Daarnaast kan u ook beroep doen op deze slager voor belegde broodjes en sandwiches, en ook dagschotels.

 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/