Openingsuren

Maandag 12/12 08:00 - 19:00
Dinsdag 13/12 08:00 - 19:00
Woensdag 14/12 GeslotenGesloten
Donderdag 08/12 08:00 - 19:00
Vrijdag 09/12 08:00 - 19:00
Zaterdag 10/12 08:00 - 19:00
Zondag 11/12 08:00 - 19:00

Info

 

Slagerij De Witte Knokke-Heiste.


Aan het Driehoeksplein in Knokke-Heist ligt Slagerij De Witte, een slagerij / beenhouwerij die al jaren een vaste waarde is in de streek. Je kan er langsgaan voor diverse soorten vlees, wild en gevogelte aan te kopen, alsook belegde broodjes, charcuterie, kaasschotels, fruit, groenten, verrassingsbrood en tal van bereide gerechten.
 

Slagerij-traiteur Knokke-Heist

Ga winkelen bij Slagerij De Witte voor eerste keus runds-, kalfs-, varkens- of lamsvlees. U kan hier eveneens terecht voor gevogelte. Alle soorten wild zijn verkrijgbaar op bestelling. Ontdek ook de specialiteiten van deze slager: boerenpaté en kip aan 't spit.
 

Traiteursdienst

Naast verkoop van fijne vleeswaren stelt Slagerij De Witte ook zijn diensten als traiteur beschikbaar. Zo vindt u bij deze slager te Knokke-Heist ook bereide gerechten en meeneemgerechten. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw gekozen gerecht eventjes opwarmen in de microgolf en u geniet van een verse maaltijd zonder enig voorbereidingswerk!
 

Feesten en evenementen

Hebt u een feestje, evenement of vergadering gepland? Slagerij De Witte verzorgt graag het eten op uw evenement. Dit doen ze door het aanbieden van een feestelijk gepresenteerde fondue-, gourmet-, steengrill-, tapas- of kaasschotel. Daarnaast kan u ook beroep doen op deze slager voor belegde broodjes en sandwiches, en ook dagschotels.

BBQ en andere cateringmogelijkheden

Hebt u een feestje gepland en wilt u graag eens een uniek concept als gastheer of gastvrouw? Tijdens het BBQ-seizoen verzorgen zij uw BBQ van A tot Z. Ze bieden verschillende menu's aan met de daarbijgevoegde sauzen. Deze menu's kunnen afgehaald worden of indien u een BBQ als feestje geeft, kan onze BBQ-chef en zijn team ter plaatse alles klaarmaken en uw gasten bedienen. Ze zorgen voor een professionele bediening, zodat u zelf samen met uw gasten een zorgeloze dag kunt hebben.


Rundsvlees van eigen kweek, bereide gerechten

In hun gamma kan u rundvlees verkrijgen dat van eigen kweek is. Daarnaast bieden ze een ruim assortiment bereide gerechten aan die bij iedereen in de smaak vallen. U hebt een ruime keuze uit warme gerechten en koude gerechten. Naast de klassiekers zoals een vol-au-vent of spaghettisaus vind u ook gezonde alternatieven, frisse slaatjes en diverse pastabereidingen. Indien u wenst kan u een bestelling telefonisch doorgeven en zetten zij deze alvast voor u klaar. 


Belgische en Franse kazen

U kan bij deze slager ook een groot assortiment aan Belgische en Franse kazen terugvinden. Ideaal om een kaasschotel te serveren aan uw gasten, of gewoon om jezelf eens te verwennen.
 

 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Slagerij De Witte een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Goede zaak... 8,2 Review door: Lena
Goed bezig... 7,7 Review door: Rune
Dat spreekt toch voor zich!!!... 9,4 Review door: Peter
Geen verdere motivatie nodig !!... 9 Review door: Peter
omdat het vlees vers is, meerder... 9 Review door: Constance
ze hebben goede produckten maar... 7,3 Review door: Ingrid
Iets te lange wachttijd, maar ja... 9,2 Review door: Martine