Openingsuren

Maandag 14/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 15/06 09:00 - 18:30
Woensdag 16/06 09:00 - 18:30
Donderdag 17/06 09:00 - 18:30
Vrijdag 18/06 09:00 - 18:30
Zaterdag 19/06 09:00 - 14:00
Zondag 13/06 GeslotenGesloten

Info

Kapper Gaëtan

Heren, jongemannen en jongens zijn steeds welkom in het kapsalon van Kapper Gaëtan om zich een nieuw kapsel te laten aanmeten of om zich te laten adviseren door deze professionele kapper. Met een uitgebreid gamma aan kwalitatieve haarverzorgingsproducten gaat u er steeds met een fris gevoel buiten. Door op de hoogte te blijven van de meest recente modieuze kapsels en nieuwste haartrends kan Gaëtan uw kapsel omtoveren tot een stijlvol, moderne coupe.
 
U kunt er tevens ook terecht om uw baard te laten trimmen, bijwerken of te laten bijscheren, want deze kapper is ook een gespecialiseerde barbier.
 

Kapsalon

Door zich constant bij te scholen weet deze kapper wat er speelt op de internationale haarmarkt. Gelijk welk heren- of jongenskapsel u in gedachten hebt, u wordt op een professionele manier bijgestaan en geknipt of gestyled naar uw wensen.
 
Door een ruime selectie van haarverzorgingsproducten, stylingproducten en shampoo’s te gebruiken van gekende merken als American Crew en Carin ziet uw haar er steeds piekfijn uit als u het kapsalon verlaat. Deze producten kunnen trouwens ook aangekocht worden in de zaak zelf, zodat u thuis zelf uw kapsel in vorm kunt houden. Advies en tips over naverzorging krijgt u er gratis en steeds met een glimlach bij.
 
Of u nu binnengaat om uw haar te laten bijknippen, voor een permanent, om uw haar te laten krullen, of om er een kleuring te laten opzetten, iedere herensnit wordt met de grootste zorg en vakkundigheid door Gaëtan uitgevoerd. Laat uw haardos omtoveren tot een modieuze coupe en ga langs in zijn kapsalon voor uw nieuwe kapsel.
 

Barbier en scheren

Bent u fier op uw stijlvolle baard en zou u hem graag door een echte professional onder handen laten nemen? De specialiteit bij uitstek van Kapper Gaëtan is baardverzorging. Door bij hem plaats te nemen op de kappersstoel tovert u uw wilde baard in geen tijd om tot een verzorgd, fijn uitziend exemplaar.
 
Hebt u vragen, wensen of opmerkingen? Uiteraard biedt deze kapper een luisterend oor en zal hij zo goed mogelijk proberen in te spelen op uw verwachtingen.
 
Jongen of man en nood aan een frisse kappersbeurt? Ga langs in het kapsalon of contacteer deze kapper via de bovenstaande gegevens. U weet van het eerste contact dat u en uw haar en/of baard bij hem in goede handen zijn.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief