Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2020-2021

Tuincentrum Vandeputte is de Vriendelijkste Handelaar van Kruishoutem

Michel en Ann van Tuincentrum Vandeputte staan gekend om hun vriendelijke en goedlachse bediening. Daardoor werden ze nu ook flink beloond met de award van Vriendelijkste Handelaar in Kruishoutem. De tevreden klanten gaven niets dan positieve reviews, waarna ze op een score uitkwamen van 9,30/10!

Naast de wedstrijd van Vriendelijkste Handelaar, is ook de Eindejaarsactie van Handelsgids niet onberoerd gebleven. Tuincentrum Vandeputte kan dit keer 65 winnaars blij maken met tal van kortings- en cadeaubonnen uit Kruishoutem en van de dichtstbijzijnde gemeenten.

Alle winnaars worden gelukkig gemaakt met een kortingsbon van Tuincentrum Vandeputte zelf. Zij geven een mooie €10 korting bij aankopen vanaf €75. Fietsen en scooters Vertriest uit Deinze kan je voor €100 aankopen en er €20 korting op krijgen, Bij John’s Frietshop kan je genieten van een overheerlijke Bicky Burger voor maar €1, Kapsalon Niki geeft 10% korting op haar diensten en ook Tuincentrum De Serres geeft een kortingsbon, namelijk een korting van €5 op aankopen vanaf €50. Uit Nazareth schenkt Schoenen Crispina 10% korting op haar collectie, Asfra Flanders uit Oudenaarde geeft 10% korting op geselecteerde fietsen en Wendy’s Partyshop uit Nevele gunt je €15 korting bij aankopen vanaf €50. Uit Waregem geven volgende handelaars een kortings- of cadeaubon, EMW Verhuur geeft je 10% korting op een springkasteel, Fietsen en Tuinmachines Gunthers schenkt maar liefst €100 korting op een E-bike, ’t Hemelhof geeft €15 korting bij aankoop vanaf €60 en Vromoto 50% op alle accessoires. Carpevino uit Ieper sluit het rijtje af met een korting van 15% op het gehele assortiment. Als extra krijgt elke winnaar 3 codes aangeboden, waarop ze bovenop hun gewonnen prijzen nog eens 3 kortings- of cadeaubonnen naar keuze mag nemen.